O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Gonzo vs. dyskryminacja?

Postautor: banita » 16 cze 2008 09:50

Tak sie zastanawialem jakby to wygladalo z prawnego punktu widzenia.

Zyjemy w kraju w ktorym tak latwo podpiac cos pod haslo dyskryminacji (pod wszelkimi pojeciami) a poniewaz muppet Gonzo naprawde juz mnie nudzi a za jego wypowiedzi ladnie mozna skleic nawolywanie do nienawisci, pogrozki, rasizm jak to sie ma do skierowania czegos takiego do odpowiednich sluzb? Albo czy mozna go zaskarzyc osobiscie?

Ostatnio muppet wielu osobom grozil ze je wytepi albo juz myslal ze je wytepil wiec tak sobie mysle ze moze ja szkodnika wytne tak raz a dobrze.

Z gory dzieki jak wiesz cos na ten temat.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 16 cze 2008 10:47

bez przesady, moze jeszcze naslac na niego MI5 :) nie przeceniasz troche jego roli ? troll i tyle, przynajmniej jest zabawnie :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 16 cze 2008 11:17

zabawnie bylo jak pierol... cos smiesznego raz na miesiac, jak obraza mnie i moja rodzine codziennie po pare razy przestaje to byc zabawne

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 16 cze 2008 17:53

Przyklady prosze.

ps. tak jestem na urlopie. Tak, w Turcji tez maja internet :P

banita
Rezydent

Postautor: banita » 17 cze 2008 09:40

CYTUJE :!: :

Miliony Polaków wstydzą się za takich jak Wy.Wychowujecie polskie dzieci po to aby w przyszłosci strzelali gole dla kraju z którego się wywodzą.

(...)każdy z Polski miał chwile kiedy poczuł się jak obywatel drugiej kategorii(...)

(...)do UK głównie jadą ludzie niewykształceni,dresy i chamstwo (...)

(...)nędzne kmioty jak Ci którzy zerwali z Polską w której się wychowali wychowują takich Podolskich którzy potem strzelają Polakom bramki.Zdrada w zamian za kase.

(...)wyspy to największy spęd buraków.

(...)Polaków jak wygłodniałej szarańczy parobków.

Wielkim błędem jest ściąganie Islamistów,którzy nie są przyjaciółmi tego kontynentu(...)

(...)opinie psują nam głównie Polacy w UK, którzy mają zaniżoną samoocenę i godzą się pracować za marne pieniądze jednocześnie robiąc z siebie baranów.

Zawsze to powtarzałem: Polak w UK to taki Second-class citizen.

KONIEC CYTATU :!:

dalej mi sie narazie nie chce szukac ...

nie masz lepszych zajec w Turcji tylko na londynek zagladasz :?: :!:

jacklawyer
Emigrant

Postautor: jacklawyer » 18 cze 2008 13:01

No w sprawie rasistowskich czy tyam politycznie niepoprawnych ptakow to mam kiepskie rozeznanie .... Tylko jak u sobie poradzic z taki mjednym wylenialym Gonzem jak w Polsce z dwoma Kaczorami nie da rady (niby to domowe i latwiej zlapac, a jednak...) to juz z dzikim ptactwe m chyba tylko ptasia grypa wytluc....

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 cze 2008 13:13

Kaczory maja immunitet a muppet nie ma:)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 18 cze 2008 20:52

Ach, o to ci chodzi :D

Wiesz co, jakby wyzywal osobiscie ciebie, to moze rzeczywiscie. Natomiast takie teksty pozostaja w jego stylu. Jak w wyrazny sposob zacznie wzywac do nienawisci to co innego. Pamietam co prawda takie przypadki, ale to przeszlosc.

Wróć do „Hyde Park”