O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
mswider
Gastarbeiter

kredyt

Postautor: mswider » 08 sie 2014 18:26

Witam wszystkich. Szukam pilnie pomocy. Szukam kogoś lub zna kogoś kto pomoże mi załatwić kredyt w UK około 10tys £. Pracuje w jednej firmie juz ponad 2 lata na kontrakt i mam stałe wpływy na konto. Bardzo proszę o jakieś rady i ewentualna pomoc

Kreator
Emigrant

Re: kredyt

Postautor: Kreator » 09 sie 2014 14:40

mswider pisze:Witam wszystkich. Szukam pilnie pomocy. Szukam kogoś lub zna kogoś kto pomoże mi załatwić kredyt w UK około 10tys £. Pracuje w jednej firmie juz ponad 2 lata na kontrakt i mam stałe wpływy na konto. Bardzo proszę o jakieś rady i ewentualna pomoc

Jeżeli liczysz na układy, które pomogą Ci uzyskać kredyt w UK, to jesteś w błędzie.

Tutaj się liczy zdolność kredytowa.

Moja rada: Idź do banku w którym masz konto i porozmawiaj na temat kredytu . Jeżeli jesteś wiarygodny i spełniasz warunki (credit score), to nie powinno być problemu.

Alternatywnie : http://www.experian.co.uk

skurwielewicz
Gastarbeiter

Postautor: skurwielewicz » 10 sie 2014 12:06

albo provident

mswider
Gastarbeiter

Postautor: mswider » 10 sie 2014 14:10

Tylko z tego co czytałem po forach to zauważyłem ze liczy się pobyt w uk minimum 3 lata. Ja dopiero jestem 2 i czy są jakieś szanse na to aby bank przymknal oko czy raczej marne szanse

Kreator
Emigrant

Postautor: Kreator » 10 sie 2014 21:33

mswider pisze:Tylko z tego co czytałem po forach to zauważyłem ze liczy się pobyt w uk minimum 3 lata. Ja dopiero jestem 2 i czy są jakieś szanse na to aby bank przymknal oko czy raczej marne szanse

Nie dowiesz się, jeśli nie porozmawiasz w banku na ten temat.

Na forach można sobie gdybać , a praktyczne informacje można uzyskać u źródeł.
Forum jest tylko wskazówką, a nie wyrocznią.

W każdym razie powodzenia życzę.

skurwielewicz
Gastarbeiter

Postautor: skurwielewicz » 10 sie 2014 23:49

mswider pisze:Tylko z tego co czytałem po forach to zauważyłem ze liczy się pobyt w uk minimum 3 lata. Ja dopiero jestem 2 i czy są jakieś szanse na to aby bank przymknal oko czy raczej marne szanse

Dobrze ze nigdzie nie pisali ze kredyty daja kazdemu bez zadnych wymagan bo wtedy moglbys przezyc wielki szok w banku ;)
Zrob tak jak ci kreator radzi. Idz do banku. Na forach nikt ci kredytu nie udzieli. Chociaz kto wie...

Wróć do „Hyde Park”