O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych

Czy zostałas/zostales oszukany przez PERCEPTION SOLUTIONS?

Tak!
2
100%
Nie, a pracowałam/pracowałem
0
Brak głosów

Liczba głosów: 2

professionalcv9
Gastarbeiter

PERCEPTION SOLUTIONS translating Services BEAWARE

Postautor: professionalcv9 » 24 wrz 2013 11:11

Disgusting small company that won't pay you for your translating work, you will wait for weeks and weeks, then you get just part of salary , and for the test you would have to take the matter to the employment tribunal.
BEAWARE and avoid this awful bunch of cheaters

Uwaga ya firms nie wyglada pracownikom - oderuja £20 za h plus kasa za dojazd i parking - tłumaczenie z polskiego na ang itp - nie dostajesz kasy jako freelancer - prosisz sie tygodniami, straszysz emplyment trybunałem wtedy przysla ci cześć wypłaty tak aby o resztę nie wypadało ich zgłaszać do trybunału - mi nie wyplacili na koniec £90 bo wiedza ze założenie sprawy w emplyment trybunał to koszt £160 i ze sie mi nie opłaci - ale nawet jak mam stracić podam ich!

Ich lokalizacja jest w birmingham
2A Henry Street, Nuneaton, CV11 5SQ
Strona i logo: http://www.perceptionsolutions.co.uk/

professionalcv9
Gastarbeiter

Postautor: professionalcv9 » 24 wrz 2013 11:38

* ta firma nie wypłaca pracownikom*

airportline
Gastarbeiter

Miałam dokładnie tak samo, wysyłali mnie abym tłumaczyła

Postautor: airportline » 24 wrz 2013 12:34

Obiecali zapłacić za paliwo też, wypłata do 30 dni a czekałam 55 dni i dokładnie nie wypłacili mi całej sumy, a jak sie upomniałam to przepraszali i tłumaczyli sie ksiegową która żekomo zachorowała. Szkoda ze nie znałam swojego prawa by ich pozwać do takiego trybunału jak piszesz :( straciłam ponad 185funtów.

AnetteR
Gastarbeiter

Postautor: AnetteR » 11 paź 2013 22:39

professionalcv9 pisze:* ta firma nie wypłaca pracownikom*

O jaaaaaa..,. a ja myślałam aplikowac bo juz puste formy mi wysłali! Woooow dziękuje za ostrzeżenia ludxiska! :wink:

Wróć do „Hyde Park”