O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
d4ria
Gastarbeiter

Polacy chętni do udziału w badaniu

Postautor: d4ria » 03 cze 2013 13:32

Witam!

Jestem studentką na Uniwerytecie w Bangor, w Walii i szukam osób, które skłonne by były poświęcić 5 minut na wypełnienie ankiety. Piszę właśnie pracę magisterską dotyczącą Polaków w Wielkiej Brytanii, chodzi mi o osoby mieszkające tu co najmniej od roku z co najmniej średnio zaawansowanym poziomem angielskiego. Najbardziej poządane są osoby, które nigdy nie miały angielskiego w szkole, dopiero mieszkając tutaj nauczyły się angielskiego.
Ankieta jest po polsku i dotyczy życia w UK, następnie jest 1 zadanie do wypełnienia, w którym trzeba jedynie podpisać obrazki 1 zdaniem.
Każda pomoc bardzo mile widziana, w razie pytań, piszcie: daria.zielinskaa@gmail.com.
Oto link do ankiety: http://moje-ankiety.pl/respond-4403...

Bardzo dziekuję!

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 03 cze 2013 13:35

Błędna wartość id ankiety: 4403..., prawdopodobnie użyto niekompletny link dostępu do ankiety.

boszka8
Gastarbeiter

Postautor: boszka8 » 03 cze 2013 21:59

Nie da rady wypełnić ankietę, hej

d4ria
Gastarbeiter

Postautor: d4ria » 03 cze 2013 22:48

http://moje-ankiety.pl/respond-44039/sec-2PW5BMJp.html
mam nadzieję, że teraz zadziała:)

żeby uprzedzić Wasze pytania, w kwestii daty urodzenia chodzi mi głownie o rok urodzenia, jeśli chcecie możecie dzień i miesiąc zmyślić.
Jeśli chodzi o adres email, niektóre osoby będą proszone o wypełnienie 2 ankiety, w ktorej to trzeba bedzie tylko podpisać obrazki jednym zdaniem. Adres email jest poufny, podobnie jak cała ankieta, do ktorej tylko ja mam dostęp. Po analizie wynikow, wszystkie dane zostaną zutylizowane.

Jeszcze raz dziekuję za pomoc!

Wróć do „Hyde Park”