Postautor: darekzlondku » 10 lut 2008 08:29
...gonzowski nie rob z siebie bydlecia...
...zdecydowana wiekszosc Polakow ma gleboko w d... kto z kim sypia, chodzi, zyje... wizja z ktora ty wciskasz sie na forum jest klamstwem, jest chora od podstaw i BARDZO SZKODLIWA...
...dla kogo...?
...nie dla nas doroslych, a juz na pewno nie dla tej czesci fomumowiczow ktorzy cie mieszaja z blotem...
...chodzi mi o tych ktorzy dorastaja i szukaja pogladu na Swiat... uwazasz ze robisz dobra robote? podrzucasz im zepsute idee ale o konsekwencjach swojego bazgrolenia (bo glosno na ulicy to ty nie jestes w stanie powiedziec), ktore czytaja nastolatki to juz zapewne nie bedziesz chcial posluchac albo pomoc im kiedy bede w tarapatach...
...nie, w ogole nie uzywam wyobrazni, opieram sie na faktach.
Bardzo mozliwe ze podejme sie pracy rozwiazywania tego typu problemow. Fakty: w szkole - High School - 1200 uczniow - duza czesc to polskie dzieciaki - ok 200 - konflikt: poska dziewczyna chodzi z czarnym chlopakiem... jest przesladowana przez swoich polskich kolegow...
...myslisz (sorry dla myslacych) gonzowski ze ona bedzie w tym wszystkim poszkodowana?.. nie - tych ktorzy ja przesladowli szkola sie (byc moze za moja pomoca) pozbedzie... procedury ktore zostana uruchomione spowoduja ze te waleczne dzieciaki gloszace teorie gonzowskie zosstana wypchniete poza nawias... maja przesrane, ich edukacja praktycznie sie skonczy... ...papiery, opinia pojda za nimi gdziekolwiek by sie nie ruszyli... a z taka opinia moga co najwyzej postawic rodzicow przed faktem powrotu do Polski czego oni z kolei moga nie moc zrobic i tu konczy sie ''bajka'' pod tytulem przyszlosc smarkacza...
...chcesz dalej maczac swoje palce w ta ''zabawe''?
chlopie zajmij sie turbinka... zostaw forum bo nie wiesz co robisz...
Ostatnio zmieniony 10 lut 2008 09:45 przez
darekzlondku, łącznie zmieniany 1 raz.