O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
konrad202
Gastarbeiter
Posty: 62
Rejestracja: 16 lut 2011 10:24

Postautor: konrad202 » 09 lip 2013 17:55

Ja kiedyś kupiłem ten chleb, ale (nie bijcie) nie smakował mi :P

Chociaż ja akurat znawcą nie jestem, i lubię taki zwykły, może nie polski chleb koniecznie, ale bez udziwnień.

Emigrantka
Rezydent
Posty: 2036
Rejestracja: 08 lut 2009 02:10

Postautor: Emigrantka » 09 lip 2013 22:08

konrad202 pisze:Ja kiedyś kupiłem ten chleb, ale (nie bijcie) nie smakował mi :P



Blondynek =- trzymaj.. ja ubije ;)

barbossa
Gastarbeiter
Posty: 6
Rejestracja: 29 lis 2013 12:50

Postautor: barbossa » 29 lis 2013 13:47

Ja zaczęłam sama piec ostatnio. Najtrudniej zacząć, ale warto. Teraz mam pyszny, świeży chlebek bez konserwantów i dodatków.

yecath
Gastarbeiter
Posty: 44
Rejestracja: 14 kwie 2013 22:36

Postautor: yecath » 07 gru 2013 21:20

Ja tez od 2 miesiecy sama pieke chlebek - rewelka :) kupilam maszyne do pieczenia chleba i zajmuje mi to jakies 2 minuty wieczorem, a rano wyciagam swiezy, zdrowy chleb.

Emigrantka
Rezydent
Posty: 2036
Rejestracja: 08 lut 2009 02:10

Postautor: Emigrantka » 07 gru 2013 23:19

wiec nie "sama pieczesz" a maszynowo....

tez mam breadmaker w domu

co innego samemu ugniesc, itd i upiec ;)

doubleblond
Gastarbeiter
Posty: 61
Rejestracja: 25 lis 2013 11:40

Postautor: doubleblond » 08 gru 2013 08:08

tego sie nie gniecie
gdy ciasto już wyrośnie przelewa sie ostroznie do foremki..

Emi , piekłas kiedyś sama? :wink:

Emigrantka
Rezydent
Posty: 2036
Rejestracja: 08 lut 2009 02:10

Postautor: Emigrantka » 09 gru 2013 02:47

uhum...


Wróć do „Hyde Park”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 33 gości

cron