witam! mam do wynajecia 2 osobowe pokuj 2 dwuki i jeszce 1 dyncka jes tesz dostepna pokoje som bardzo zadbane i jes dostep to iternetu i do kuhni i rahunecki som wlicone w czynsz zaprszam bardzo serdecnie to jes na enfeld bardzo spokojna dzielnica i ne daleko jes stacia kolojowa train i polskie sklep som w okolicy zapraszam
Wynajme dwo osobowy Pokuj z internetem blisko stacji pociongowej Edmonton green dwa pojedynczne Luszka czysty Pokuj umeblowany
witam.. wynajme durzy czysty pokuj dla 1 osoby . na manor park niedaleko ilford. muj numer tel
pokuj od zaras internet ogrudek kuchnia łazienka dobra komunikacja bardzo blisko stacji middland overgrand
mam do wynajencia pokuj dwu osobowy z podwujny lurzkiem
Blisko stacji Edmonton green i szopingu czysty Pokuj 70£ od osoby dostepne od Zaraz morzliwosc dostemp do internetu
pokuj jest dostępny od zaraz z podwojnym luzkiem ,bez podawania adresu zamnieszkania i nie palonca majonca nie dużo bagażu pokuj jest swiezo wymalowany bardzo czysty ,jeden tydzień depozytu rahunki sa wliczone .
WITAM POSZUKUIE STARSZOM OSOBE I CIHOM MAM DO WYNAIECIA POKOJ IEDYNKA INTERNET PERKING BEZ PLATNY
daro43 pisze:Szczera jestes do bolu wszystko Ci sie bedzie nalezalo,wszystko podadza na tacy nawet obywatelstwo dostaniesz jak tylko przyjedziecie. Najrpierw popracujcie jak uczciwi ludzie i dopiero rece wyciagajcie po zasilki czyli nasze podatki.Ja powiem tak jestescie kombinatorzy.A moze jako samotna matka bede cos pobierala?Masz smialosc do takich tekstow podziwiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 23 gości