O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Artur79
Rezydent

gowniana firma kurierska

Postautor: Artur79 » 16 sty 2008 09:54

Chcialbym zniechecic Was do korzystania z firmy o nazwie ParceForce.
Przesylka parcelforce24 szla jak sama nazwa wskazuje jakies 4 dni, czyli doba ale chyba na Marsie :)
Mimo ze mieli podany termin kiedy mozna przyjsc, przyszli oczywiscie wtedy gdy nikogo nie bylo w domu.
Byli tak zaskoczeni ze zapomnieli zostawic powiadomienie...
Gdy szok minal, nadrobili to pomyslowoscia, zostawiajac cichcem nastepnego dnia wieczorem powiadomienie z data jakoby bylo wystawione wczoraj :D oczywiscie nawet nie probujac sprawdzac czy ktos jest w domu, bo przeciez zapalone swiatlo to pewnie zeby karaluchy mogly znalezc resztki.

user2137310
Emigrant

Postautor: user2137310 » 16 sty 2008 10:07

Moze korzystales z parcelforce2 - 4 days delivery??? :D :D

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 16 sty 2008 10:13

:mrgreen:

catis
Emigrant

Postautor: catis » 18 sty 2008 12:40

calkowicie popieram ten post

moja mama wyslala mi kurierem paczke z francji specjalnie doplacila zeby przesylka doszla w ciagu trzech dni

najpierw czealam tydzien okazalo sie ze tego dnnia do 17 ma byc dostarczona (da sie to sprawdzic na ich stronie)

czekalam do 17.10 ale nie moglam dluzeej czekac bo bylam umowiona na obejrzenie mieszkania po czym jak wrocilam zastalam powiadomienie ze panowie byli o 16 i nikogo nie zastali a przesylke moge odebrac na poczcie

nastepnego dnnia wybralam sie na poczte gdzie poinformowano mnie ze firma kurierska dostarcza paczki na poczte po trzech dniach !!!!

tak wiec minely te dni i odebralam wreszcie paczke niemile zaskoczona bo cala paczka byl zamoczona jak by padal na nia deszcz.... na cale szczescie byly w niej tylko zabawki dl a synka wiec nic nie mialo prawa sie zniszczyc ....

... nie polecam tej firmy w zadnym razie

Tytus1971
Gastarbeiter

Postautor: Tytus1971 » 16 sie 2008 23:18

Nie zgadzam sie, ja mam inne doswiadczenia z Parcelforce - pozytywne. Kazda firma kurierska ma wieksze lub mniejsze wtopy, jak mowi ze nie ma to znaczy ze sciemnia.

ewr23
Gastarbeiter

NIEKORZYSTAJCIE Z USLUG PARCELFORCE

Postautor: ewr23 » 20 sie 2008 21:46

LUDZIE,NIEKORZYSTAJCIE Z USLUG PARCEL FORCE -JA KORZYSTALEM Z ICH USLUG 5 RAZY I ZA KAZDYM BYLEM BARDZO NIEZADOWLONY CZEMU 5 ? BO INNA FIRMA NIE CHCIALA PRZYJAC PRZESYLEK O TAKICH GABARYTACH I BYLEM ZMUSZONY SKORZYSTAC Z PF. Wysylalem nowe meble na teren uk ,cabinety,coffe table itp jeden kabinet zostal zagubiony i niedostalem pieniedzy pomimo ze dzownilem i sie klucielm z nimi ,pisma tez niepomogly.Drugi kabinet w ktorym drzwi byly szklane dotarl na miejsce polamany z rozbita szyba w mak.Reszta mebli dotarla do klientow z uszkodzeniami w zwiazku z tym musilem oddawac za kazda rzecz czesc pieniedzy .Oni paczkami rzucaja i w d*** maja co tam w srodku jest .W Customer service pracuja przymuleni debile ,ktorzy tak olewaja ludzi ze byscie nieuwierzyli.Jednym slowem stracilem sporo kasy i nerwow.Jezeli juz musicie skorzystac z P Gow**** to zawsze bierzcie dowod odbioru przesylki od tych zlodzieji.Ogolnie tragedia.Lepiej doplacic i skorzystac z dhl ,ups,czy tnt.Chociaz niezdziwilbym sie jesli oni robia podobne akcje.Z tnt korzystalem i bylem bardzo zadowlony dhl tez ok.Jeszcze mi sie przypomnialo ze kurierzy z pf jesli niezastna kogos w domu to zostawiaja przysylki pod drzwiami widzialem na wlasne oczy jedna taka akcje na ulicy.Pozatym dla mojego brata zostawili przesylke pod drzwiami bo nikt nieotworzyl ,w srodku byl drogi sprzet i w d*** mieli to co tam jest i ze trzeba podpisac przy odbiorze ??? szoookk .

Wróć do „Hyde Park”