O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
swinkahalinka
Gastarbeiter

NIESOLIDNI PRZEWOZNICY

Postautor: swinkahalinka » 14 cze 2012 11:25

a ja wlasnie przejechalam sie na EXPRESS BUS PODKARPACIE!!!BANDA CHAMOW,NIE KOMUNIKUJA SIE Z KLIJETEM,OTWIERAJA PACZKI Z POLSKI-----NIE POLECAM,PROBLEM Z KOMUNIKACJA MIEDZY KLIJETEM A KIEROWCA,KTORY NAWET KRZYCZY NA BOGU WINNEGO KLIJETA!!BRAK ADRESU FIRMY,TYLKO TELEFONY,WIEC FIRMA KRZAK-- :twisted: JESTEM TAKA ZLA ZE NAPEWNO URUCHOMIE WSZYSTKIE MOZLIWE SPOSOBY ZEBY OGRANICZYC LICZBE OSZUKANYCH I ZAWIEDZIONYCH KLIJETOW!!!!

Starababa
Gastarbeiter

Re: NIESOLIDNI PRZEWOZNICY

Postautor: Starababa » 14 cze 2012 16:00

swinkahalinka pisze: KLIJETEM,KLIJETEM,KLIJETA,KLIJETOW!!!!

:shock:

swinkahalinka
Gastarbeiter

Postautor: swinkahalinka » 15 cze 2012 19:38

JAKA SZKODA ,ZE TYLE TYLKO DOTARLO Z MOJEGO ,,PROTESTSONGU,,PISANEGO PODCZAS OGROMNEGO WKURW...A!!NADAL PRZESTRZEGAM PRZED FIRMA KRZAK,,,EXPRESS BUS PODKARPACIE,,!! :evil:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 16 cze 2012 06:52

Do mnie nic nie musialo \"docierac\" - mnie nikt nigdy w ten sposob nie potraktowal poniewaz od ponad 20 lat uzywam tylko i wylacznie jednej firmy przewozowej ktora po prostu jest solidna.

Trabi sie o ty na forum caly czas ale i tak ciagle ktos \"oszukany\" wchodzi tu (po fakcie) i placze.

Wylacz \"caps lock\" na klawiaturze

swinkahalinka
Gastarbeiter

Postautor: swinkahalinka » 16 cze 2012 19:18

WIEC GRATULUJE ,20 LAT BEZ ,,WPADKI,,!!A SWOJA DROGA CZY MOGE PROSIC O NAZWE FIRMY PRZEWOZOWEJ ,KTORA ISTNIEJE AZ 20 LAT!!MUSZE JAKOS ,,WYDOSTAC ,,PACZKE Z POLSKI!MOIM JEDYNYM CELEM BYLA PRZESTROGA (LUB COS W TYM RODZAJU),A NIE WYPLAKANIE SIE NA FORUM ,GDZIE NAWET DO TEJ PORY NIE ZAGLADALAM MIMO MOJEGO 16 LETNIEGO POBYTU W UK!!

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 16 cze 2012 20:00

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 16 cze 2012 20:01

zniknal gdzies \"edit\" przycisk....

Link wyzej, 21 lat (rok sie pomylilam) z nimi paczki wysylak do Polski i jeszcze nic nie zginelo/nie spoznilo sie. Zero problemow.

Z POlski rowniez paczki oczywiscie przywoza

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 25 cze 2012 11:19

tutaj na portalu reklamuje sie firma
interpaczka
skorzystalem z uslug i nie narzekam
paczka szla rowniutko 3 dni
macie na podstawie numeru nadania 24h monitoring - gdzie wasza paczka jest ( przewosnik to DPD)
wysylane byly dosc drogie i delikatne rzeczy - wszystko dotarlo w nienaruszonym stanie
dodatkowo ubezpieczenie w cenie
ja uwazam ze warto
zeby pozniej nie marudzic

nonamenoname
Gastarbeiter

EXPRESS BUS PODKARPACIE!!!!!CHAMY!!!!!

Postautor: nonamenoname » 07 paź 2012 14:15

O:EXPRESS BUS PODKARPACIE OSZUSCI!!! 8 minut temu Oklaski: 0
EXPRESS BUS PODKARPACIE to najgorsza firma z jaka mialam do czynienia! oszusci i chamy !

W Polsce koles przyjechal po paczki po czym stwierdzil ,ze miala byc tylko jedna, mimo tego ,ze potwierdzalam dolkladna ilosc. Powiedzial ,ze przyjedzie po 16. OCzywiscie nie pojawil sie az do 18.30 i nie pofatygowal sie nawet ,zebys przeprosic lub dac znac ,ze sie spozni.

W Anglii zadwonil o 22.15 ,ze bedzie za 10 min mimo tego,ze mial byc WIECZOREM I DAC ZNAC GODZINE PRZED PRZYJAZDEM.
Totalnie zaskoczona powiedzialam, ze jest juz dosc pozno, po 22, wiec powinien przyjechac nastepnego dnia, poza tym powienien mnie uprzedzic.
kierowca cham, nawrzeszczal na mnie ,ze jutro go nie ma i moze paczki wywalic jak nie chce ich dzis odebrac.
Nastepnie kazal mi wyjsc przed dom i czekac na dworze.
powiedzialam ,ze mieszkam w bloku ktory jest bardzo charakterystyczny, poza tym jestem w 7 miesiacu ciazy i po prostu bylam juz w lozku. Stwierdzil ,ze go to nie interesuje.
Zadzwonilam na drugi numer -jego kolegi/ szefa- po cyzm dowiedzialam sie ze musze wyjsc i POMOC KIEROWCY ,BO ONI NIE SA OD TARGANIA PACZEK A DO DOMU NIE WCHODZA BO SIE BOJA.Powiedzialam ,ze jestem w ciazy,a cham, przepraszam 'pan' stwierdzil ,e musze pomoc kierowcy przeniesc paczki lub poprosic kogos o pomoc- godz.22.45.
Wyszlam z moim mezem na zewnatrz, kierowca tepak na potege i slepy, nie wiedzial w ktorym bloku mieszkam- choc jest tylko jeden.ostatecznie dotarl,wywalil wsystko na chodnik- paczki w stanie oplakanym- porozrywane. pogniecione , rozkompletowane. Pytam o pokwitowanie i wage- NIE MA!! Na szczescie w Polsce pudelka zostaly zwazone,kierowca oszust chcial dodac 30kg!! i jeszcze wyzzsza cene za kg!!Moj maz zaczal sie denerwowac ,wiec koles chyba zrozumial ,ze nie ma zartow,zaplacilam po cenie na jaka sie umawialam a i tak nadplacilam prawie 20 funtow ,bo kilogramow bylo jeszcze mniej niz myslalam!
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY I PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH !!! NIESTETY ZA POZNO SPRAWDZILAM OPINIE....

karina212
Gastarbeiter

Firma MagMac

Postautor: karina212 » 19 lis 2012 20:42

Trzymajcie sie z daleka i nie korzystajcie z uslug firmy MagMac!!!od miesiaca mialam zamowiony transport moim pieskow,mialy zostac odebrane w poniedzialek,w poniedzialek wieczorem zadzwonilam wlasciciela-Maciej z Lodzi,ktory mnie poinformowal ze jednak wycofuje sie z umowy i sie tego nie podejmie!!!!!pieski i hodowca czekali caly dzien a on nie raczyl nawet wykonac do mnie telefonu!!!!!

Transeur
Gastarbeiter

Postautor: Transeur » 23 lis 2012 17:52

jak to mowi stare powiedzenie?
chytry dwa razy placi

zgodzę się z przedmówcą .

http://www.k1transport.co.uk

piotrczaja
Gastarbeiter

TRANSPODKARPACIE polecam

Postautor: piotrczaja » 23 lis 2012 18:20

trans_podkarpacie@onet.pl sprawdzone solidne polecam 20F za paczkę do 25 kg