Postautor: nonamenoname » 07 paź 2012 14:15
O:EXPRESS BUS PODKARPACIE OSZUSCI!!! 8 minut temu Oklaski: 0
EXPRESS BUS PODKARPACIE to najgorsza firma z jaka mialam do czynienia! oszusci i chamy !
W Polsce koles przyjechal po paczki po czym stwierdzil ,ze miala byc tylko jedna, mimo tego ,ze potwierdzalam dolkladna ilosc. Powiedzial ,ze przyjedzie po 16. OCzywiscie nie pojawil sie az do 18.30 i nie pofatygowal sie nawet ,zebys przeprosic lub dac znac ,ze sie spozni.
W Anglii zadwonil o 22.15 ,ze bedzie za 10 min mimo tego,ze mial byc WIECZOREM I DAC ZNAC GODZINE PRZED PRZYJAZDEM.
Totalnie zaskoczona powiedzialam, ze jest juz dosc pozno, po 22, wiec powinien przyjechac nastepnego dnia, poza tym powienien mnie uprzedzic.
kierowca cham, nawrzeszczal na mnie ,ze jutro go nie ma i moze paczki wywalic jak nie chce ich dzis odebrac.
Nastepnie kazal mi wyjsc przed dom i czekac na dworze.
powiedzialam ,ze mieszkam w bloku ktory jest bardzo charakterystyczny, poza tym jestem w 7 miesiacu ciazy i po prostu bylam juz w lozku. Stwierdzil ,ze go to nie interesuje.
Zadzwonilam na drugi numer -jego kolegi/ szefa- po cyzm dowiedzialam sie ze musze wyjsc i POMOC KIEROWCY ,BO ONI NIE SA OD TARGANIA PACZEK A DO DOMU NIE WCHODZA BO SIE BOJA.Powiedzialam ,ze jestem w ciazy,a cham, przepraszam 'pan' stwierdzil ,e musze pomoc kierowcy przeniesc paczki lub poprosic kogos o pomoc- godz.22.45.
Wyszlam z moim mezem na zewnatrz, kierowca tepak na potege i slepy, nie wiedzial w ktorym bloku mieszkam- choc jest tylko jeden.ostatecznie dotarl,wywalil wsystko na chodnik- paczki w stanie oplakanym- porozrywane. pogniecione , rozkompletowane. Pytam o pokwitowanie i wage- NIE MA!! Na szczescie w Polsce pudelka zostaly zwazone,kierowca oszust chcial dodac 30kg!! i jeszcze wyzzsza cene za kg!!Moj maz zaczal sie denerwowac ,wiec koles chyba zrozumial ,ze nie ma zartow,zaplacilam po cenie na jaka sie umawialam a i tak nadplacilam prawie 20 funtow ,bo kilogramow bylo jeszcze mniej niz myslalam!
ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEJ FIRMY I PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH !!! NIESTETY ZA POZNO SPRAWDZILAM OPINIE....