O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
tashur
Gastarbeiter

MASAZYSTA!

Postautor: tashur » 12 cze 2012 20:31

Niejednokrotnie chciałem pomoc naszej drużynie lecz nie można dotrzeć do nich cześć swojej wierzy przekazałem trzy miesiące temu pracownikowi Chelsea byłem tez na stadionie Kobhen co wynikiem jest poprawa kondycji zawodników na temat mojego masażu mogą wyrazić opinie zawodnicy z meczu polska policja – policja ukraińska wynikiem była wygrana naszych graczy w sobotę byłem w hotelu hyatt chciałem nawiązać rozmowę z dyrektorem PZPN w sprawie pomocy zawodnikom jednak nie chciał ze mną rozmawiać. Zrozumiałem ze PZPN to zamknięty klan. Rehabilitanci i lekarze sportowi są Malo zdolni dla tego piłkarze są nie zrehabilitowani dla tego tez przegrają z Rosja z powodu kontuzji i braku kondycji chciałbym się spotkać ze Szczęsnym w Arsenalu i pokazać moje umiejętności tamtemu klubowi była to moja ostatnia próba chęci pomocy naszym zawodnikom i życzę im wszystkiego najlepszego. Jestem w stanie poprawić szybkość i kondycje każdego zawodnika o kilka procent oraz selekcjonować zawodników do meczy. Rehabilitanci i lekarze nie potrafią do końca zdiagnozować utajonej kontuzji. Moja zdolnością zszokowani są profesorowie medycyny masowałem zawodnika Chelsea i pracownika Arsenalu którego masował lekarz Arsenalu. Skomentował to tak ze lekaż mógłby się ode mnie uczyć.
0753-097-6985

tashur
Gastarbeiter

eng

Postautor: tashur » 12 cze 2012 20:32

Many times I wanted to help our team but you can not reach them after his faith passed three months ago, Chelsea was also a worker at the stadium Kobhen what the result is to improve the health of the players on my massage may express their opinions match players with Polish police - Ukrainian police resulted in the victory of our players on Saturday I was at the Hyatt wanted to strike up a conversation with the director of the Football Association did not help the players wanted to talk to me. I understood from the Football Association is a closed clan. Therapists and physiotherapists are less able for the players are not rehabilitated for this too lose to Russia due to injury and lack of fitness I'd like to meet with Szczesny at Arsenal and show my skills to that other one club that was my last attempt willingness to help our players and wish them all the best. I am able to improve the speed and condition of each player by a few percent, and select players for matches. Physiotherapists and doctors are unable to diagnose the end of the latent injury. My ability to be shocked by professors of medicine massaged Chelsea player and Arsenal employee whose doctor massaged Arsenal. Commented lekaż so that he could teach me.
0753-097-6985

Wróć do „Hyde Park”