O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
jerzyk25
Gastarbeiter

oszuści - fałszywe funty

Postautor: jerzyk25 » 20 maja 2012 15:17

witam,

piszę ten post bo być moze komuś w ten sposób pomogę. Otóz Polak Polaka lubi oszukać. Wystawiłem na sprzedaz tv na londynku, koleś był zainteresowany i przyjechał go \"kupić\". Ja akurat byłem wtedy w Hiszpani i mój roommate go sprzedał, szkoda tylko ze kupujący wcisnął mu cały plik fałszywych dwudziestek. po kupującym ani sladu, jest tylko nr komórki która z reszta juz jest nieaktywana. przynajmniej sobie skurwiel zarysował auto jak cofał pod mój dom!, zatem Polacy uwazajcie bo mozna sie naciąć. Pozdrawiam wszystkich. A kupcowi tv zycze dobrego odbioru, świat jest mały....

pikado1980
Gastarbeiter

Postautor: pikado1980 » 22 maja 2012 19:21

Czesc. Mialam ten sam problem! Tak samo chcieli mnie oszukac. W sklepie dostalam falszywa dwudziestke i powiem Ci, ze nie bylam z tego bardzo zadowolona. Pozniej wzielam ja do Polski i wiesz co? W kantorze jak chcialam wymienic, nazwali mnie oszustka. Cudem udalo mi sie przeblagac wlasciciela, zeby nie dzwonil na policje. Takie male zwierzenia.Co ty o tym myslisz?
=======================================================
naprawa komputerow, projektowanie stron, cctv
link prowadzi do servis komputerowy londyn spam
anchor

Wróć do „Hyde Park”