12.05 o godz. 18 przylatuje masażysta specjalista od kręgosłupów Polak uznany przez 2200 osób uczestników 15 igrzysk polonijnych we Wrocławiu za najlepszego masażystę na świecie który chce masować charytatywnie weteranów wojennych z Afganistanu w Londynie. ma również oryginał faxu napisany do ambasady angielskiej, w którym wyrażał chęć pomocy zonie księcia Karola z problemem kręgosłupa jednak fax ten nie został przeczytany i ma o to żal do ambasady gdyż przewidział fakt skręcenia lub złamania przez nią nogi i tak tez się stało. Po tej kontuzji nadal nie jest dobrze nie jest do końca sprawna. Zdolność manualna jego szokuje profesorów medycyny i innych ludzi. Masaż jest niezwykle skuteczny i delikatny po dotyku kręgosłupa więcej wie o człowieku niż on sam o sobie, sam był chory i od tamten pory zajął się tą profesją fanatycznie. posiada telefony ludzi rehabilitowanych w Londynie gdzie rehabilitacja nie przyniosła oczekiwanych rezultatów natomiast po jego masażu czuli się znakomicie i, że nigdy takiego masażysty nie spotkali. Proszę o kontakt ze mną osoby zainteresowane z ośrodka weteranów. Mogę masować 5 osób dziennie w godzinach rannych charytatywnie. Zwiedziłem wiele gabinetów masażu w Londynie jednak nie miałem szczęścia spotkać zdolnego masażysty.
Kontakt ze mną pod nr. 0753 0976985
http://www.gawronskiandrzej.pl
mail:
andrzejgawronski24@wp.pl