O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 29 sie 2008 12:55

Ale za to rozmowa pokazala jacy rozni bywaja Polacy na emigracji, a to jest scisle w temacie :P

Morgaine

Postautor: Morgaine » 29 sie 2008 13:00

ano...

the argument of diversity ;)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 29 sie 2008 15:04

nie ma dyskusji to jest nudno, gorzej jakbysmy sie zaczeli obgadywac :lol:

apropo pobocznego watku, nie ma chyba tematu z ktorego by sie nie nasmiewali twórcy South Park, hate crime tez sie dostalo :)

http://www.southparkstudios.com/clips/1 ... Hate+Crime

user940736
Emigrant

Postautor: user940736 » 29 sie 2008 16:28

bredzisz marcfloyd jak zwykle
KKK juz nie ma
aparthaidu nie ma
niewolnictwo jest i nie ma nic wspolnego z "rasizmem", ktory nigdy nie istnial i nie istnieje - w rzeczywistosci - bo w chorych glowach oczywscie tak, obok "nienawisci", h*mofobii, "dyskryminacji" i innych lewackich wymyslow dla ludzi bezmozgich, ktorzy musza swiat ogladac przez pryzmat ideologii i kazdemu wmawiac jakis "-izm". cenzura wylazla z urzedow i juz teraz strach sie odezwac, bo a nuz to "hate speech" bedzie i jakis maly marcfloidzik zadenunucjuje czlowieka gdzie trzeba? nie wiem w jakim sensie przez ta w oczywisty sposob faszystowska kontrole wszystkiego i wszystkich swiat stal sie lepszy - dla kogo - dla "fajnych chlopakow" z niedojzala osobowoscia? dla niedorznietych "feministek"? dla leniwych niedomytych murzynow nie potrafiacych przyswoic sobie zasad cywilizowanego wspolzycia?

jak juz chcecie widziec "rasizm" to popatrzcie na tych wszystkich "dobrych ludzi", ktorzy murzynow traktuja jak niedorozwiniete dzieci i "pomagaja" im na kazdym kroku, prowadza za raczke, tworza prawa "pozytywnie dyskryminujace" - przeciez to jest kompletne ponizanie tych ludzi, negacja ich inteligencji i zdolnosci do radzenia sobie w zyciu. "hate crime" - kolejny debilizm, policja mysli, karanie ludzi za poglady, jak w nazistowskich niemcach albo zsrr, tylko ladniej opakowane, w rozowy papierek, paranoja

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 29 sie 2008 16:35

KKK nie ma? a co to jest?

http://ku-klux-klan-news.newslib.com/

nie chcialam sie wlaczac, ale piszesz bzdury. i lepiej uwazaj wieczorami, bo stada "fajnych chlopakow" z niedojzala osobowoscia i niedorznietych "feministek" lubie wtedy grasowac po ulicach szukajac zeru.

co do reszty nawet nie bede tracic czasu na obalanie twoich 'teorii', bo sa smieszne.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2008 16:44 przez AnkaMAk, łącznie zmieniany 1 raz.

user940736
Emigrant

Postautor: user940736 » 29 sie 2008 16:36

ja sie nie dam, mam miecz i tarcze ;)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 29 sie 2008 17:39

Misiu pisze:nic wspolnego z "rasizmem", ktory nigdy nie istnial

czy ktos jeszcze ma watpliwosci ze ten pan zyje w urojonej rzeczywistosci?

Misiu pisze:"nienawisci", h*mofobii, "dyskryminacji" i innych lewackich wymyslow

Tak Misiu, nienawisc, faszyzm homnofobie i rasizm i Ku-Klux Klan wymyslili lewac, zeby takim Prawdziwym Polakom jak ty miec co zarzucac <rotfl>

Misiu pisze:ja sie nie dam, mam miecz i tarcze

Kaftanik chyba <rotfl>

Musiales byc grzeczny przez ostatnie kilka tygodni ze cie pan doktor dopuscil znowu do klawiaturki

Wróć do „Hyde Park”