O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 27 cze 2008 11:24

Arti, uwierz mi ze po 1. moja pensja calkowicie mnie satysfakcjonuje :lol:
po 2. jakos nie bawi mnie walenie konia przez faceta zwlaszcza jesli ma za zadanie tylko zabawic publike
a po 3. Ja jestem zwolenniczka seksualnych przyjemnosci pomiedzy para heteroseksualna :wink: no i tylko pomiedzy mna a moim partnerem, wiem taka glupia i wierna jestem :wink:

ja tylko chcialam zeby chlopiec (bo ten post byl na poziomie 15-latka) wyjawil prawdziwe powody tej akcji :roll:

ODINN

Postautor: ODINN » 27 cze 2008 16:05

ja powiem krotko co mysle na ten temat...

Obrazek

i tyle.

Sa rozne yyyyyyyy (zboczenia), kazdego podnieca co innego, ale czasem ktos potrafi przesadzic...

nie wiem.... dla porownania "propozycji" autora tego watku, poszukajcie sobie w googlu filmiku 2girls1cup (nie polecam oczywiscie), to jest prawdziwy "klasyk internetu".

Przesadzony oczywiscie, tak jak i ten temat.

Autorowi prawdziwe meskie buakke sie chyba marzy...

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 27 cze 2008 20:01

mnie tylko dziwi ze jeszcze ciagle komus sie chce dopisywac
na tym walnietym watku.......
to w ramach sypmpatii dla autora?

ODINN

Postautor: ODINN » 27 cze 2008 20:50

nudy w pracy raczej.

kordian
Gastarbeiter

Re: Do chlopakow hetero

Postautor: kordian » 27 cze 2008 20:53

tomasz00 pisze:Hej, tu chlopak lat 27, nie gej. Szukam kolesi co by popatrzyli jak wale konia i posmiali sie ostro i ponabijali. Nic wiecej...

Moge zaplacic kazdemu za to 10-20funtow. Dajcie znac w razie co na maila: londyn25@tenbit.pl

No widzisz koleś, jak żęś sie wyzwolił w stolycy Popu?
Dawniej napewno - zanim nie zacząłeś zarabiać w Londku "ostrej kasy",
stać Cie było napewno tylko, na tanie wino z kolesiami na przystanku...

I niech ktoś mi powie z Was "wykształciuchy",
jak tu nie podążać za Marksem?

Przeciesz to podobno... "Byt, określa świadomość"! :shock:

pstryk!
http://pl.wikipedia.org/wiki/Środowisko_społeczne

ODINN

Postautor: ODINN » 27 cze 2008 23:08

z dedykacja kordianowski.

Obrazek

:oops:

kordian
Gastarbeiter

Postautor: kordian » 27 cze 2008 23:40

Cytat z Wikipedii do którego umieściłem link,
ale ktoś... (?)ten link przerobił....."

"Środowisko społeczne to zestaw osób oraz grup oddziałujących na człowieka. Środowisko społeczne kształtuje każdą osobę podczas jej rozwoju częściowo determinując jej poglądy zachowania i możliwości.

Podstawowe cechy środowiska społecznego wyróżnianie w socjologii to:
gęstość rozmieszczenia ludzi - czy to jest mała osada czy wielkie miasto,
poziom kultury reprezentowanej przez otoczenie - liczba ludzi wykształconych, bogactwo form rozrywki, dostęp do wiedzy,
zasobność materialna - jak wiele pracy trzeba włożyć w utrzymanie się i ile pozostaje potem wolnego czasu.

W historii nauk humanistycznych pojawiło się podejście deterministyczne do środowiska społecznego. Nie ważne jakie są cechy osobnicze jednostki, bo społeczeństwo ulepi z tego materiału, taką osobę jaką będzie chciało.

Przykładem mogą być tutaj wsie, które pozostały po wielkich PGR-ach. Młodzi ludzie żyjący, tam mieli antyprzykład swoich rodziców, którzy nie tworzyli w nich pozytywnego obrazu nauki i pracy. Efektem braku motywacji stał się brak wykształcenia oraz niechęć do walki o swoją przyszłość. Bieda stała się dziedziczna.

Na determinizmie społecznym opierała się ideologia komunizmu. Komuniści zakładali, że poprawa środowiska społecznego uczyni ludzi lepszymi:
Byt określa świadomość – Karol Marks

Poprawienie bytu robotników miało uczynić z nich lepszych ludzi zdolnych do altruistycznego poświęcenia dla socjalistycznego państwa. Komuniści zakładali, że dzięki właściwemu środowiku robotnicy nie będą potrzebować materialnej motywacji do ciężkiej pracy.

Jednak wiele badań wskazuje, że wpływ środowiska na człowieka wydaje się być ograniczony. Przykładem mogą być zachowania związane z płcią. Prace naukowe na ludzkim mózgu wykazują na wyraźnie różnice między działenim umysłu kobiety i mężczyzny. Wygląda na to, że środowisko społecznie nie odpowiada za wykształcenie typowych dla danej płci zachowań. Dziewczynki same z siebie wolą bawić się lalkami, a chłopców bardziej pociągają małe samochodziki. Idąc dalej osoby transseksualne mimo ogromnej presji przeciwstawiają się środowisku społecznemu i wybierają niewłaściwe zabawki."

ODINN

Postautor: ODINN » 28 cze 2008 00:38

Obrazek

tomasz00
Gastarbeiter

Postautor: tomasz00 » 13 lip 2008 23:51

heh - oglosznie nadal aktualne jakby co (wrocilem wlasnie z urlopu)

Wróć do „Hyde Park”