user 1d10ta pisze:Hej Flojda, nie wydurniaj sie już ze swoimi tempymi kawałami. Idź to pobliskiego kibucu i tam szalej ze swoimi braćmi. Tu już większość ma dość twoich zboczonych tekstów. Ewentualnie poproś adama, on tam w tym wyborczym ścierwie znajdzie jakieś podłe stanowisko dla ciebie abyś mógł dać upust swoim frustracją.
user 1d10ta pisze:Tu już większość ma dość twoich zboczonych tekstów.
user 1d10ta pisze:Idź to pobliskiego kibucu (...)
Ewentualnie poproś adama, on tam w tym wyborczym ścierwie
no nie wiedzialem marku zes taki uczony w pismie i nawet przykazania znasz lepiej niz wszyscy. tak niesmialo spytam, jak juz jestem "waszy" a nie "naszy" dla ciebie - kto to sa "nasi", tzn. ci wasi "nasi", nie od "waszych obrazkow"? i np. jakie sa "wasze" obrazki, czy wy tam wogule macie jakies obrazki?MarcFloyd pisze:pysiaczek pisze:czesc marku, wiesz ze dzieci moga czytac co tu wypisujesz?
Wiem Pysiaczku. Jedno nawet odpisalo![]()
![]()
Pysiaczek pisze: dzieciom przypomne tez, ze nie ma zadnych "waszych" obrazkow, tylko nasze - wszystkich
Sa Pysiaczku. Pysiaczkowi przypomne iz w Biblii jest wyrazny zakaz wykonywania wizerunkow boga, jest to jedno z przykazan. Ci wiec ktorzy uznaja Jezusa za boga nie powinni wykonywac obrazkow z jego wizerunkiem. Kosciol katolicki (w swoim katechizmie) natomiast sfalszowal przykazania - jedno skreslil a jedno rozdzielil na dwa, zeby zgadzala sie liczba (nie bedziesz pozadal zony blizniego swego ani zadnej rzeczy - to jesdo przykazanie).
Stad "Wasze" obrazki Pysiaczku. Tak samo "wasze" jak "Wasz dziennik", jak Wasze Radio MaGlosnik czy Wasza Swiatynia Opatrznosci. Wszystko to Wasze za Nasze pieniadze (w kazdym razie bylo za nasze pieniadze, kiedy jeszcze placilem podatki w Pl).
Nie wprowadzaj dzieci w blad, Pysiaczku.
marek cos mi tu sciemniasz, taki uczony w pismie a sie wykrecasz, ze "Polska jezyk" jest dla ciebie "trudna jezyk"MarcFloyd pisze:Pysiaczek pisze:jak juz jestem "waszy" a nie "naszy" dla ciebie - kto to sa "nasi", tzn. ci wasi "nasi", nie od "waszych obrazkow"? i np. jakie sa "wasze" obrazki, czy wy tam wogule macie jakies obrazki?
Zaplatales sie Pysiaczku. Polska jezyk trudna jezyk![]()
![]()
user1d10ta pisze:marek flojda ,skończ już pajacować, wyznaj tu , że antypolonizm wyssałeś z mlekiem matki, nienawidzisz tej nacji , jakotako opanowałeś język i teraz dajesz pokaz nienawiści i wrogości ukrytych pod płaszczykiem słodkiego pie_rdzenia.
user1310596 pisze:A ty tumanku myślisz że kim jesteś? Posiedziałeś w jakimś zasyfionym slough czy innej dziurze pare lat i myślisz że jesteś murzynem? anglikiem?
Wstydź sie łobuzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 26 gości