O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
user1310596
Gastarbeiter

Postautor: user1310596 » 02 mar 2008 15:49

Hej Flojda, nie wydurniaj sie już ze swoimi tempymi kawałami. Idź to pobliskiego kibucu i tam szalej ze swoimi braćmi. Tu już większość ma dość twoich zboczonych tekstów. Ewentualnie poproś adama, on tam w tym wyborczym ścierwie znajdzie jakieś podłe stanowisko dla ciebie abyś mógł dać upust swoim frustracją.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 mar 2008 16:01

user 1d10ta pisze:Hej Flojda, nie wydurniaj sie już ze swoimi tempymi kawałami. Idź to pobliskiego kibucu i tam szalej ze swoimi braćmi. Tu już większość ma dość twoich zboczonych tekstów. Ewentualnie poproś adama, on tam w tym wyborczym ścierwie znajdzie jakieś podłe stanowisko dla ciebie abyś mógł dać upust swoim frustracją.

Uch... Od twojej ortografii zaczynaja mnie bolec zeby. Rozumiem ze Prawdziwy Aryjski Weszpolak nie potrzebuje znac polskiej pisowni? :lol:

user 1d10ta pisze:Tu już większość ma dość twoich zboczonych tekstów.

Nie wiedzialem, Misiaczku, ze nazwywasz sie "wiekszosc" :lol: :lol: :lol:

user 1d10ta pisze:Idź to pobliskiego kibucu (...)
Ewentualnie poproś adama, on tam w tym wyborczym ścierwie

Naziolku, dotarlo do ciebie wreszcie ze facet do ktorego sie modlisz tez byl Zydem?

arni1202
Gastarbeiter

Postautor: arni1202 » 02 mar 2008 16:11

no to żeś armani palnoł, nie warte to nawet mojego komentarza. Kto ci nasrał tyle głupot do łba ? święty adam wyborczy, a może czarny marek flojda( ten pacjent już nawet imie i nazwisko na angielskopodobne zmienia)
a od moich poglądów to ci wara-masz swoje to je kultywuj i pozwól innym na swobodne wypowiedzi.....Jesteś strasznie nietolerancyjną żmiją. niech żyje WOLNOŚĆ :)[/quote]

Mam nadzieje ze uraziłem twoja BIAŁĄ DUMĘ ale nadal czekam na odpowiedz na moje pytanie: w czym ja jestem gorszy od was??? A jeżeli chodzi o moja tolerancje to z nią wszystko O.K Jestem na pewno bardziej tolerancyjny niż ty i tobie podobni ( silni w grupie a idąc po ulicy w pojedynko to patrzycie sobie pod nogi bo boicie sie spojrzeć tym innym prosto w oczy )
Budujesz faszyzm przez nietolerancje...

user940736
Emigrant

Postautor: user940736 » 02 mar 2008 17:14

MarcFloyd pisze:
pysiaczek pisze:czesc marku, wiesz ze dzieci moga czytac co tu wypisujesz?

Wiem Pysiaczku. Jedno nawet odpisalo :lol: :lol: :lol:
Pysiaczek pisze: dzieciom przypomne tez, ze nie ma zadnych "waszych" obrazkow, tylko nasze - wszystkich

Sa Pysiaczku. Pysiaczkowi przypomne iz w Biblii jest wyrazny zakaz wykonywania wizerunkow boga, jest to jedno z przykazan. Ci wiec ktorzy uznaja Jezusa za boga nie powinni wykonywac obrazkow z jego wizerunkiem. Kosciol katolicki (w swoim katechizmie) natomiast sfalszowal przykazania - jedno skreslil a jedno rozdzielil na dwa, zeby zgadzala sie liczba (nie bedziesz pozadal zony blizniego swego ani zadnej rzeczy - to jesdo przykazanie).

Stad "Wasze" obrazki Pysiaczku. Tak samo "wasze" jak "Wasz dziennik", jak Wasze Radio MaGlosnik czy Wasza Swiatynia Opatrznosci. Wszystko to Wasze za Nasze pieniadze (w kazdym razie bylo za nasze pieniadze, kiedy jeszcze placilem podatki w Pl).

Nie wprowadzaj dzieci w blad, Pysiaczku.
no nie wiedzialem marku zes taki uczony w pismie i nawet przykazania znasz lepiej niz wszyscy. tak niesmialo spytam, jak juz jestem "waszy" a nie "naszy" dla ciebie - kto to sa "nasi", tzn. ci wasi "nasi", nie od "waszych obrazkow"? i np. jakie sa "wasze" obrazki, czy wy tam wogule macie jakies obrazki?

pozdr

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 mar 2008 18:46

Pysiaczek pisze:jak juz jestem "waszy" a nie "naszy" dla ciebie - kto to sa "nasi", tzn. ci wasi "nasi", nie od "waszych obrazkow"? i np. jakie sa "wasze" obrazki, czy wy tam wogule macie jakies obrazki?

Zaplatales sie Pysiaczku. Polska jezyk trudna jezyk :lol: :lol: :lol:

user940736
Emigrant

Postautor: user940736 » 02 mar 2008 19:54

MarcFloyd pisze:
Pysiaczek pisze:jak juz jestem "waszy" a nie "naszy" dla ciebie - kto to sa "nasi", tzn. ci wasi "nasi", nie od "waszych obrazkow"? i np. jakie sa "wasze" obrazki, czy wy tam wogule macie jakies obrazki?

Zaplatales sie Pysiaczku. Polska jezyk trudna jezyk :lol: :lol: :lol:
marek cos mi tu sciemniasz, taki uczony w pismie a sie wykrecasz, ze "Polska jezyk" jest dla ciebie "trudna jezyk" ;) pytanie jest proste - co to sa "nasi" i "wasi"?

pozdr

user1310596
Gastarbeiter

Postautor: user1310596 » 02 mar 2008 20:32

marek flojda ,skończ już pajacować, wyznaj tu , że antypolonizm wyssałeś z mlekiem matki, nienawidzisz tej nacji , jakotako opanowałeś język i teraz dajesz pokaz nienawiści i wrogości ukrytych pod płaszczykiem słodkiego pie_rdzenia.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 02 mar 2008 23:15

user1d10ta pisze:marek flojda ,skończ już pajacować, wyznaj tu , że antypolonizm wyssałeś z mlekiem matki, nienawidzisz tej nacji , jakotako opanowałeś język i teraz dajesz pokaz nienawiści i wrogości ukrytych pod płaszczykiem słodkiego pie_rdzenia.

Alez przyznaje ze niechec do takich jak ty wyssalem z mlekiem matki. Przy okazji jestem tez Zydem, Murzynem, gejem i cyklista :lol: :lol: :lol:

A Pysiaczka i Misisaczka chcialbym zapytac: skad sie biora tacy kretyni jak wy? To wplyw Rydzyka czy macie to dziedziczne? Bo w tym drugim przypadku powinno sie was sterylizowac :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 03 mar 2008 08:28

user1310596 pisze:A ty tumanku myślisz że kim jesteś? Posiedziałeś w jakimś zasyfionym slough czy innej dziurze pare lat i myślisz że jesteś murzynem? anglikiem?
Wstydź sie łobuzie.

ja jestem polakiem - ty polaczkiem i to zasadnicza roznica miedzy nami, a myslac o dziurze tylko jedno przychodzi mi do glowy :lol:

arni1202
Gastarbeiter

Postautor: arni1202 » 15 mar 2008 21:42

WIDZĘ ZE TEMAT PODUPADA I CIĄGLE NIE WIADOMO CZY POLACY RASIŚCI CZY NIE??
A JA WCIĄŻ CZEKAM NA ODPOWIEDZ NA MOJE PYTANIE: W CZYM JA JESTEM OD WAS GORSZY?
A MOŻE JESTEM LEPSZY I BOICIE SIE TO PRZYZNAĆ?

UDERZ CELNIE W FASZYSTOWSKICH BANDYTÓW

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 16 mar 2008 11:12

jakoś mi mało żal że ten temat podupada, bo nie ma już w nim żadnej dyskusji

arni1202
Gastarbeiter

Postautor: arni1202 » 16 mar 2008 16:36

JAK MA BYĆ JAKAŚ DYSKUSJA SKORO DRUGIEJ STRONIE ZABRAKŁO ARGUMENTÓW I NA NAJPROSTSZE PYTANIE NIE POTRAFI ODPOWIEDZIEĆ. ŁATWO JEST KRZYCZEĆ ZE TEN JEST TAKI A TAMTEN INNY, TEN JEST DOBRY A TAMTEN ZŁY I SZUFLADKOWAĆ LUDZI WEDŁUG KOLORU SKORY, RELIGI, DŁUGOŚCI NOSA.

JEDNA RASA - LUDZKA RASA

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 17 mar 2008 09:44

chcialbym zauwazyc ze pisanie duza czcionka, w netykiecie oznacza wlasnie krzyczenie :)

konto_usuniete
Emigrant

Postautor: konto_usuniete » 17 mar 2008 14:09

O! Nareszcie ktos to powiedzial. Wez arni czlowieku pisz normalnia czcionka, bo sie nie chcie Ciebie czytac.

arni1202
Gastarbeiter

Postautor: arni1202 » 17 mar 2008 17:41

A może właśnie mój krzyk ma być krzykiem rozpaczy, ze NARÓD tak doświadczony przez inne narody nie potrafi powiedzieć NIE i wśród jego obywateli ciągle są tacy dla których wyższość jego rasy nad innymi jest czym zwyczajnym.
Przecież my POLACY powinniśmy dobrze wiedzieć do czego moze doprowadzić nienawiść rasowa.
Czy mało mamy miejsc pamięci, które o tym przypominają???
Jeszcze parę lat temu balem sie iść na mecz bo stadiony opanowali łysi chuligani z pod znaku swastyki a teraz coraz więcej klubów zaczyna walczyć z uprzedzeniami rasowymi przykładem jest choćby akcja: Wykopmy Rasizm Ze Stadionów.
Mam nadzieje ze może kiedyś większość z was powie w końcu NIE DLA RASIZMU a nie będzie tylko stała z boku i kibicowała.
A co byście zrobili gdyby właśnie taki świr z pod znaku swastyki pobił, zdemolował wasz samochód, dom tylko dla tego ze wygadacie inaczej, macie inny nos, włosy i ktoś mu powiedział ze w waszej rodzinie są żydzi ( chociaż to nie prawda )

http://uk.youtube.com/watch?v=K1g_B25-C ... re=related

zapraszam do odwiedzenia tej strony i posłuchajcie wypowiedzi PRAWDZIWEGO POLAKA.
Czy wam to czegoś nie przypomina?
Ostatnio zmieniony 17 mar 2008 18:12 przez arni1202, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”