Nie demonizujmy az tak tej Polski i jej spoleczenstwa, tam naprawde nie jest az tak strasznie, bylem pare miesiecy tamu i nikt mnie ochrzcil na sile drugi raz ani nie musialam sie przezegnac gdy skladalem podanie o dowod, tym bardziej niczego nie zalatwialem na kolanach
 Nie demonizujmy az tak tej Polski i jej spoleczenstwa, tam naprawde nie jest az tak strasznie, bylem pare miesiecy tamu i nikt mnie ochrzcil na sile drugi raz ani nie musialam sie przezegnac gdy skladalem podanie o dowod, tym bardziej niczego nie zalatwialem na kolanach  

) to niech sobie robia te zjazdy i pieka na grillu dziennikarzy TVN.
) to niech sobie robia te zjazdy i pieka na grillu dziennikarzy TVN.

tylko ciagle nam jakis ksiadz przeszkadzal wyobrazcie sobie, ale mimo wszystko milo wspominam
 tylko ciagle nam jakis ksiadz przeszkadzal wyobrazcie sobie, ale mimo wszystko milo wspominam 
Netka pisze:.....no wiec tak....nie,nie bede juz wiecej nic pisala,wy i tak wszystko wiecie najlepiej.Nie pozostaje nic innrgo jak tylko pogratulowac wam wrazliwosci,poczucia humoru oraz dobrego smaku.Wesolych Swiat BOZEGO NARODZENIA.....i nie zapomnijcie postawic sobie na swiatecznym stole tej fajnej i zabawnej kartki BOZONARODZENIOWEJ, pewnie JUZ JA MACIE.
Papieza z jakas fajna laską mi to dawać prosze za to
Netka - NIE!
Za moich czasow msza niedzielna to bylo miesce spotkan towarzyskich mlodziezy, klub dyskusyjny prawie tylko ciagle nam jakis ksiadz przeszkadzal wyobrazcie sobie, ale mimo wszystko milo wspominam
 i hyc...
 i hyc..."Dziękuję za już i proszę o jeszcze" - usłyszą wierni w sylwestrowe popołudnie. W czasie kazania księża tradycyjnie podsumują wydatki roku minionego, przedstawią też prognozy na przyszłość: cieknie dach, potrzebne ogrzewanie, nowe szaty i kielich. Nic za darmo. Branża sakralna znów zarobi więc kilka miliardów złotych.
Wszystko kosztuje Kościół grube miliony, ale parafrazując słowa znanej reklamy: zobaczyć uśmiech na twarzach wiernych - bezcenne.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 42 gości