O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 cze 2008 16:09

brain pisze:I teraz zrozum moze w koncu swoja funkcje... jestes tu osoba od pilnowania porzadku.

Mam te artykuly na nienawisc rasowa tez znalezc... nie tamto rozumiesz, nawet za bardzo, a tego jakos nie.

Artykuly podane przez ciebie sa z polskiego kodeksu karnego. Malo mnie to wzrusza.

Swoja funkcje rozumiem az za dobrze i nie polega ona na sciganiu uzytkownikow w imie czyichs fobii i urojen.

Przypominam ze cala kwestia powstala bo komus nie posdobal sie post w ktorym gosciu chce sie onanizowac. Ktore artykuly to wedlug ciebie narusza?

Priosze rowniez o konkrety: ktos cie pomowil? Znieslawil? Prosze o konkretne przyklady.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 26 cze 2008 16:14

Ja przypuszczam ze to kompleks malego czlonka i nasz kolega nigdy by sie nie zdobyl na to co autor tego watku, wlasnie przez to, bo zostalby naprawde wysmiany.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 26 cze 2008 16:31

MarcFloyd pisze:Artykuly podane przez ciebie sa z polskiego kodeksu karnego. Malo mnie to wzrusza.

A to znaczy, ze forum a takze i strona sa Azerbejdzanskie. To moze ciagnac takie "nie obchodzenie" okaze sie ze Polskie forum dotyczace Polonii w UK podlega prawu kraju w jakim swiadczona jest usluga dostepu czyli Niemckiemu?

MarcFloyd pisze:Przypominam ze cala kwestia powstala bo komus nie posdobal sie post w ktorym gosciu chce sie onanizowac. Ktore artykuly to wedlug ciebie narusza?

Przypomne ze w watku nie jest tylko smiesznie ale jak sie nie wyswietla obrazkow to obojetne.

MarcFloyd pisze:Priosze rowniez o konkrety: ktos cie pomowil? Znieslawil? Prosze o konkretne przyklady.

Aha, zatem jezeli wypowiadasz sie w watku to nie czytasz innych postow, i to jak ktos sie do kogos odnosi Cie nie obchodzi.
Konkrety? no chyba zarty sobie robisz, wystarczy czytac maile albo skonfigurowac "Powiadom o naduzyciu" tak zeby bylo to cos wiecej niz graficzny znaczek na ekranie. Ale naduzycie tutaj to reklama na przyklad nie zaprzyjaznionej gazetki albo ogloszenie tu a nie w dziale ogloszen. Zatem nie jest to "Comunity site" lecz "Commercial site".

Jest takie bardzo stare powiedzenie: "Nie wszystko jest ladne co Ci sie podoba"

pozdrawiam

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 cze 2008 17:35

A to znaczy, ze forum a takze i strona sa Azerbejdzanskie

Zarowno forum jak i strona jest w UK a nie w Polsce, to raz. Dwa, nawet gdyby byly w Polsce to nic by to nie zmienilo: jesli ktos nazwie cie idiota, to zapewniam cie, nie jest to przestepstwo.

Brain, przeciez ta dyskusja zaczyna sie robic idiotyczna. Jestes inteligentnym czlowiekiem przeciez. Jesli ktos w knajpce wyzywa cie od idotow to przeciez nie lecisz po policjanta ani nie oklejasz goscia tasma klejaca zeby nie mogl mowic, prawda?

Zapewniam cie ze gdyby ktos pod kazdym twoim postem dopisywal sie z wyzwiskami, tzn. uprzykrzalby ci zycie to zostalby zbanowany.

Przypomne ze w watku nie jest tylko smiesznie ale jak sie nie wyswietla obrazkow to obojetne.

Prosilbym o wieksza prezje wypowiedzi.
Sorry, ale jesi czyjes uczucia uraza facet ktory pisze ze chce sie onanizowac to moze jakiekolwiek forum nie bedace forum kolka rozancowego moze go narazic na ciezki szok psychiczny. Jesli do tego wyzywa od glupich zarowno autora watku jak i moderatora, ktorzy w niczym go nie obrazili to wlasnie on bylby pierwszym kandydatem do upomnienia.

Aha, zatem jezeli wypowiadasz sie w watku to nie czytasz innych postow, i to jak ktos sie do kogos odnosi Cie nie obchodzi.

Wlasciwie odpowiedzialem na gorze - gdyby ktos wyzywal cie od s... na pewno dostalby upomnienie a potem zakaz pisania lub bana.

Staram sie czytac wszystko - oczywiscie zawsze cos moze mi umknac, ja tez jestem tylko czlowiekiem.

Konkrety? no chyba zarty sobie robisz,

Nie, nie robie. Podaj konkretny cytat z linkiem, w ktorym inny user obraza cie tak by kwalifikowalo sie to do upomnia czy bana. Nie zartuje - ja czegos takiego nie zauwazylem. Moglem przeoczyc. Masz przyklad? Dawaj.

wystarczy czytac maile albo skonfigurowac "Powiadom o naduzyciu" tak zeby bylo to cos wiecej niz graficzny znaczek na ekranie.

A to juz prosba do administratora a nie moderatora. Ja nie dostaje wiadomosci o naduzyciu.
Vojtas, jesli czytasz mozesz przekonfigurowac tak by przychodzily tez na moja skrzynke?

Ale naduzycie tutaj to reklama na przyklad nie zaprzyjaznionej gazetki albo ogloszenie tu a nie w dziale ogloszen. Zatem nie jest to "Comunity site" lecz "Commercial site".

Naduzyciem jest niestosowanie sie do regulaminu ktory reklamy wyraznie zakazuje. Dzis rano dla przykladu bylo z dziesiec identycznych postow zamieszczonych przez pana ktory uznal ze dobrze jest pochwalic sie swoja dzialalnoscia gospodarcza.

Brain, jestes na tym forum nie od dzisiaj. Jesli uwazasz ze zasady tu panujace sa za malo restrykcyjne to tam na dole jest podforum londynek, w ktorym jest temat poswiecony regulaminowi forum. Po prostu zglos tyam propozycje jego zmiany.

Kazde dzialanie moderatora powinno miec podstawe. Chcialbys zebym zaczal wymierzac upomnienia i bany "po uwazaniu"? Bo ja nie chcialbym byc na forum na ktorym moderator knebluje uzytkownikow.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 26 cze 2008 18:14

Mysle, ze w tym przypadku mija sie z celem jakiekolwiek zglaszanie. Moze faktycznie zbyt ostro zareagowalem i nie do Ciebie powinienem kierowac 100% swoich skarg za co przepraszam, ale czesto tez sie z pewnymi zachowaniami nie zgadzam. I wybacz ale nie musze przeczytac slow typu "White trash" zeby wiedziec, ze ktos o kims ma takie zdanie w kontekscie jego wypowiedzi.
Nadal uwazam, ze Twoja rola powinna sie rozszezyc poza scisle trzymanie sie regulaminu, bo wystarczy dobrze pogrzebac zeby go nie lamiac ominac. Poprostu po pewnym bardzo krotkim czasie kiedy pewne zachowania jeszcze smieszyly teraz zaczynaja irytowac tak jak 12839812739 odcinek "Mody na sukces". A poniewaz widac, iz tlumaczenie nie pomaga a jestesmy zdania (jako cywilizowani ludzie), ze przemoc fizyczna do niczego nie prowadzi pozostaje wiec izolacja jednostek patologicznych.
Krotko - nie kneblowac ale po lapach sie czasem nalezy.

pozdrawiam

ps. A przeprasza, ze 3 stronicowy offtopic wpadl w watek wankerowy, tak naprawde nic do kolesia nie mam przynajmniej nie stara sie za kazdym razem przylansowac jak inni tylko wyjasnia swoje potrzeby. ten watek mogl wpasc w dowolny inny tak naprawde...

ODINN

Postautor: ODINN » 26 cze 2008 19:14

tomasz00 pisze:glupia historyjka i nie w temacie mojego postu.

oj mylisz sie.

dziwne ze nie zrozumiales... ale nie, wcale nie dziwne.

tomasz00
Gastarbeiter

Postautor: tomasz00 » 26 cze 2008 20:01

odinn pisze:
tomasz00 pisze:glupia historyjka i nie w temacie mojego postu.

oj mylisz sie.

dziwne ze nie zrozumiales... ale nie, wcale nie dziwne.

Ojej ale dyskusja sie zrobila a ja tylko na serio chcialem to tak zrobic - o czym napisalem. nic wiecej.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 26 cze 2008 22:10

...tomcio... zamknij sie nic juz wiecej nie mow... facet ktory ma choc troche jaj i oleju w glowie nie pisze tak debilnego postu na forum... ja wiem Hyde Park jest na samej gorze strony i pewnnie nazwa ci sie spodobala wiec sobie palnoles posta ot tak ... zwyczajnie... nie zadamy od wszystkich uzytkownikow bieglej umiejetnosci czytania i odrozniania tematow - twoj blad (o ile nie jestes zwyklym trolem) powinien byl byc naprawiony przez Moderatora... ale coz... on dal w zaparte - musi byc na moim! i dawaj udowadniac , czepiac sie kazdej linijki textu i tworzyc odpowiedzi-wywody- elaboraty ... broniac przegrnej sprawy.

Otorz piekno dowodu twierdzenia polega na tym ze i ten dowod jest prostszy, krotszy tym lepiej!!! Tym trudniej znalec w nim luki czy bledy. Wodolejstwa nie da sie strawic...

Co do "glupoty"... podtrzymuje... postawilem sluszna diagnoze... tylko Marc uwazaj, nie wiem jak, ale zo zarazliwe...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 cze 2008 22:30

Juz raczyles mnie nazwac "najglupszym z moderatorow". Gdybym zwracal uwage na twoja opinie zapewne poczulbym sie dotkniety :evil:

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 26 cze 2008 22:38

a w ktorym miejscu poczulbys to dotkniecie?

pozdrawiam
ps. proba powrotu do pierwotnej tresci watku.

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 26 cze 2008 22:39

...nie mozesz sie czuc dotkniety bo tak nie napisalem...

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 26 cze 2008 22:46

darekzlondku pisze:... sam chyba zaczynasz tworzyc glupie posty... bo w kategrii naglupszych moderatorow chyba bylbys w czolowce...

Miejze odwage cywilna, chlopie. I milej nocy. Dotkniety sie nie czuje ale tylko dlatego ze nie ma dla mnie znaczenia co o mnie myslisz.

Milej...nocy...panie..."nie-nieglupi"... :evil:

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 26 cze 2008 23:04

oj ludziska............tymi 5 stronami postow sprawiacie ze ten durny,dla niektorych smieszny, post jest ciagle na topie........a ja zupelnie nie wiem czemu??? :roll:

I ciagle nie dostalam odp od Tomaszka, bo niestety nie wierze w jego tzw bezinteresownosc....no chyba ze ma lat 15...no to zrozumiem wybryk nastolatka...
Jakie sa twoje intencje Chlopczyku :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 26 cze 2008 23:07

... w czolowce - nie oznacza ze prowadzisz... ale... ale... kto wie jak sie postarasz to moze... moze...

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 27 cze 2008 10:38

I ciagle nie dostalam odp od Tomaszka, bo niestety nie wierze w jego tzw bezinteresownosc....no chyba ze ma lat 15...no to zrozumiem wybryk nastolatka...
Jakie sa twoje intencje Chlopczyku

ja rozumiem ze chcesz sobie dorobic, ale on jako publicznosc chcial facetów :lol:

Wróć do „Hyde Park”