Postautor: Adamvet » 27 lut 2014 16:43
Widze banita ze pomimo swojego negatywnego lub neutralnego podejscia zrozumiales o co mi chodzi. To nie jest blog ani podcast tematyczny i nigdy takim nie bedzie. Nie mam zamiaru przedstawiac w nim prawd objawionych i nie chce zeby bylo w nim jak w telewizji - wszystko sztywne i zapiete na ostatni guzik. To nie przemowienie ani odezwa a bardziej zabawa i proba zrobienia czegos. Jak wyjdzie to ok..jak nie tez plakac z tego powodu nie bede. Jesli ktos to obejrzy czy wyslucha i znajedzie cos ciekawego to fajno. Jak nie i nie bedzie wiecej ogladal to pomimo krwawiacego serca bede zyl z tym dalej. Nie da sie zadowolic kazdego i ja nie mam zamiaru tego robic.. A czasami warto moze najpierw dowiedziec sie jaka jest idea podcastingu (nie tamtycznego bo takie tez wystepuja) i bedzie sie wiedzialo o czym sie pisze. Ale ok starczy juz tego i nie mam zamiaru wiecej brac udzialu w tej przydlugiej dyskusji.Oczywicie wszystkie konstruktywne uwagi i rady wezme pod uwage i mam nadzieje ze bedzie sie to rozwijac w lepsza strone. Za wszystkie uwagi podziekowal.