O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 29 paź 2011 00:47

karolina6877 pisze:Dobra to zaoszczędze sobie rozczarowań, i nadziei na to, że znajdzie się na tym londynku ktokolwiek kto w racjonalny sposób potrafi pomóc ludziom, którzy na przykład chcieliby wyjechać z PL.

Ze tak niesmialo zapytam.... a z jakiej racji niby? :shock:

Tylko prosze nie pisz "bosta RODACY to powinniscie pomoc"

:lol:

Ja ci pomoglam, napisalam ze tera szukasz GRUPY ludzi do wyjazdu a pozniej z tymi samymi ludzmi bedziesz sie o prace/miesjce do spania bila. Teraz tego nie rozumiesz - jak przyjedziesz i poczujesz na wlasnej skorze to docenisz moje slowa....Zreszta nie ty pierwsza i nie ostatnia.

karolina6877 pisze:Stara Baba? Kozak w necie c...a w świecie.

Teraz wez lopate i idz sie sama zakop.....

:lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 31 paź 2011 09:50

karolina6877 pisze:jeszcze się pokłonię

o przodem czy tylem bedziesz sie klaniac przed mym oltarzem? pytam zeby sie przygotowac odpowiednio

matej
Emigrant

Postautor: matej » 22 lis 2011 20:10

a Wam to się w dupach nie poprzewracało? :lol:
tyle czasu mnie nie było na forum a tu nadal takie bzdety i dziwne tematy się tworzą :lol: :lol: :lol:

Alkoholik
Gastarbeiter

Postautor: Alkoholik » 07 gru 2011 12:20

matej pisze: na forum (...) nadal takie bzdety i dziwne tematy się tworzą :lol: :lol: :lol:

Well, dla mnie to nie bzdety, tylko powazna sprawa.
W innym miejscu zwrocilem sie z prosba o pomoc w znalezieniu polskich piw. (krupniki, miody i grzance zostawiam na potem).

Z pewnoscia nie byloby mi milo, gdyby ktos zamiast odpowiedziec zwyzywal mnie od alkoholikow!!! :D

Wróć do „Hyde Park”