O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 01 lip 2008 23:00

Kaślawko mam dla was kilka propozycji imion dla zmixowanych dzieciaków w UK,nie do odrzucenia!
Dla chłopczyka:

Mustache - na cześć atrybutów urody ich tatusiów.
Lidl, Tesco - na cześć ulubionych sklepów.
Beans - na cześć ulubionej potrawy.

Dla dziewczynek:

Pakilla - żeby było wiadomo od razu jakiego chłopaka będzie szukać jak dorośnie
Cheapa - tak dla rozwiana wątpliwości czy sie będzie cenić w życiu.
Shara - dla upamiętnienia waszego sharingu 2 bed mieszkania w 8 osósb

Gloszenie pogladow wzywajacych do nienawisci rasowej jest wyraznie zakazane przepisami prawa jak i regulaminem. Uprzejmie prosze o jego przestrzeganie. Tresci niezgodne z regulaminem zostaly usuniete, autor posta otrzymuje ostrzezenie.
MarcFloyd

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 01 lip 2008 23:27

...gonzowski, pomyslcie no troche czy wasze palce naprawde sa independent from you czy wy o uzywacie mozgu tylko i wylacznie do prowokowania w jak najbardziej hamski sposob? jesli to drugie... okiej! jestescie gazowski goooood, but, kto sieje wiatr ten zbiera burze... stajac rano mprzed lustrem, nie macie czy aby niesmaku w ustach? bo na necie ciagle wpychamy wam do ust to samo G ktorym czestujecie porumowiczow.... to jakis masochizm, czy cos about...? lubisz ta zabawe? mysle ze jest okreslenie naukowe na tego typu dewiacje...

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 02 lip 2008 00:01

Gonzo! Ja ci chyba zalazlam za skore ze tak o mnie myslisz intensywnie :lol:
I zeby ostrzezenie przeze mnie dostac.........no nie :lol: :lol:

nadal mnie bawisz, moze dlatego ze mi zazwyczaj glupich ludzi poprostu SZKODA :shock:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 02 lip 2008 20:44

kaslawka mam zle wiesci - Ty mu wcale nie zalazlas za skore; mysle ze po prostu masz adoratora - i to zazdrosnego!

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 03 lip 2008 13:51

Odnoszę wrażenie, że jedyne kobiety z jakimi Gonzo ma do czynienia mają na nazwisko .jpg
Jakież jeszcze może być wytłumaczenie faktu, że marnuje czas przed komputerem na trollowanie? Po prostu jest tak paskudny, że jego jedyną szansą na zaistnienie jest internet. Wyobraźcie sobie, jakież ubogie wiódłby życie, gdyby nie WWW?
Założę się o roczną pensję, że w dyskusji w realu nie miałby szans na zaistnienie :lol: Dlatego leczy kompleksy i urazy psychiczne za pośrednictwem różnorakich forów :wink:

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 03 lip 2008 16:07

Mozesz przegrac... bo zalezy o czym bedzie dyskusja... o turbinkach nie podskoczysz.
Innego tematu jakos nie widze do _DYSKUSJI_ a nie atakow i wylewania zalow.

pozdrawiam

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 04 lip 2008 01:55

AnkaMak pisze:kaslawka mam zle wiesci - Ty mu wcale nie zalazlas za skore; mysle ze po prostu masz adoratora - i to zazdrosnego!

Anka!!!!!!!! No teraz to mnie zszokowalas :roll: :roll:
Gonzo moi adoratorem??? No jeszcze tego mi do szczescia brakowalo :lol:
Niestety, ze swoim mocno ograniczonym swiatopogladem nie ma kompletnie szans... :wink:

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 05 lip 2008 11:41

kaslawka jeszcze to przemysl - prawdziwy Polak, ma wlasny biznes we Wroclawiu, bywacie na tym samym forum, no Ok, ma duzy nos, ale liczy sie wnetrze, prawda?

Po co Ci jakis tam Pakistanczyk, pewnie ma tylko jakis maly sklepik, a Tobie kaze siedziec w domu w burce i rodzic dzieci, jak wszyscy Pakistanczycy. jescze nie jst za pozno, zeby Cie uratowac wbrew Twojej woli - pomysl o tym,

PS jak to sama przeczytalam, zaczelam sie smiac :lol: sa ludzie, ktorzy w takie pie... wierza, niesamowite

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 05 lip 2008 21:05

kurna no.....a moze ten moj to nie Pakistanczyk??? Sklepu nie ma, ja burki nie nosze bo moja piekna twarz nie ma prawa byc zaslaniana no i dzieci jeszcze dlugi miec nie posiadam.... :lol: :lol:

Anka, to prawda ze ludzie tak mysla a najlepsi sa ci co tych "obcych" to tylko ze zdjec z witryny onetowskiej znaja.... :wink:

Usmialam sie moja droga..... :lol:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 05 lip 2008 23:08

Ten mój komentarz nawet fajnie wygląda z ostrzeżeniem.
Kaślawka jest już niestety eks Polką.Żaden normalny Polak nie tknie Polki z "pakistańską" przeszłością.Wierzcie mi,że tak myśli 99% Polaków.

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 05 lip 2008 23:16

a kiedy do Ciebie dotrze, ze nas nie obchodzi ani twoje zdanie ani tych rzekomych 99% innych Polakow?

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 06 lip 2008 00:40

Jak Cię to nie obchodzi i lubisz upokorzenia to przyjedz do Polski z tym Pakistanczykiem.Powinienem był się spodziewać,że pobyt w UK uodparnia na zjawisko pt:"Plują mi w twarz a ja mówię,że deszcz pada".

Gonzo, po raz kolejny uprzejmie Cie prosze o przestrzeganie regulaminu.
Marc Floyd

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 06 lip 2008 11:34

hmmm... no, powolutku zaczelo docierac do tej malej lepetynki - nie obchodzi mnie to.
a za upokorzona to bym sie uznala, gdybym choc raz w zyciu powiedziala ci 'czesc' na ulicy.

panie moderatorze - ostroznie z tymi ostrzezeniami, jeszcze nam sie sploszy :P

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 06 lip 2008 16:10

...kazdy sadzi wedlug siebie...
gozolewski mysli ze on to Narod... ze jak on ma nafajdane w glowie to wszyscy tak maja...

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 06 lip 2008 23:01

Przyjedz Kaślawka do PL to sama się przekonasz.Albo udajecie albo nie wiecie jakie poglądy reprezentują Polacy.

Wróć do „Hyde Park”