O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 15:01

DARO 43 -BARDZO MI PRZYKRO ZE PORAZ KOLEJNY MI WMAWIASZ ZE OBNAZAM SIE Z NOWOTWOREM-PRZECIEZ TEGO NIE ROBIE NA LITOSC BOSKA NA SERIO ZLE TO ODEBRALES!
PO DRUGIE JA NIE NAMAWIALAM NIE NAMAWIAM I NIGDY NIE BEDE NAMAWIAC LUDZI DO CZEGOKOLWIEK-ODPUSC MI PROSZE NIE NAPADAJ MNIE AZ TAK BOLESNIE BO JA NIE ZASLUGUJE BYS MNIE TAK OCZERNIAL.MAM SWIADOMOSC TEGO ZE NOWOTWOR SIE ODRADAZA I SA PRZERZUTY JA TEZ MNIEWALAM STANY ALARMOWE ALE ZNOW PEWNIE POWIESZ ZE SIE CHWALE -PRZECIEZ TY KOMPLETNIE ODWROTNIE MNIE ODBIERASZ.MI SIE UDALO BO LEKARZE DAWKAMI CHEMII POMOGLI POTEM JA NA WLASNA REKE ODESZLAM BO JUZ NIE MOGLAM WYTRZYMAC A RACZEJ MOJ ORGANIZM TEJ PASKUDNEJ CHEMII I TAK CUDEM ZYJE.JEST MI PRZYKRO CO DO TWOJEJ ZONY NAPRAWDE BARDZO SIE Z NIA INTEGRUJE I TRZYMAM KCIUKI NIE TYLKO ZA TWOJA WSPANIALA ZONE ALE ZA WAS OBYDWOJE.ALE CZY JA KOGOS NAMAWIALAM?NIE PRZYPOMINAM SOBIE.ZYCZE WAM WYTRWANIA CIERPLIWOSCI I USCISKI DLA ZONY NAPRAWDE JESTES WIELKI W MOICH OCZACH ZE JESTES RAZEM Z NIA.WSZYSTKO BEDZIE OK MUSICIE W TO UWIERZYC.JESTEM Z WAMI

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 15:04

Ja sie dziwie kobiecie jak można wspierać oszustke ubezpieczeniową, a ja jak słyszę o takich ezorcystach to mnie szarpie ile ludzi przez to cierpi szamaństwo i tyle i mam prawo do wypowiedzi i nie ubliżaj dziecko przynajmniej bo to też świadczy o Twojej kulturze.

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 15:07

:o DARO43 PODALAM DO CIEBIE DLON NA ZGODE-SZUKAM TU PRZYJACIOL A ZYSKALAM W TEMPIE EXPRESOWYM WROGAAAAAAAAAAAA
LUDZIE CZY WY NA SERIO NIE WIDZICIE JAKIM TEN DARO JEST ZLYM I NIESPRAWIEDLIWYM CZLOWIEKIEM?
RECE OPADAJA.

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 22 lis 2012 15:10

Ja sie dziwie kobiecie jak można wspierać oszustke ubezpieczeniową

Uwazaj daro co mowisz, zwlaszcza, ze nie masz pojecia o czym mowisz. Przestan juz zasmiecac ten temat.[/quote]

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 15:23

Nie jestem złym człowiekiem tylu ludziom co ja pomogłem w życiu szok nie znasz mnie tylko ludzie są bardzo niewdzieczni widać nie masz doświadczenia bo sama mówisz że siedzisz w domu wiem ja przez 2 lata swiata nie widziałem praca opieka szpital praca dom zakupy dom obiad praca jak robokop a ludzie co oferowali pomoc znikneli może to gorycz nie zło przemyśl to proszę z moja żoną mogłabyś porozmawiać bo łaczy was choroba i nalezy mówić o raku publicznie bo rak to jeszcze nie wyrok :cry:

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 15:32

DARO WRESZCIE INNYM LASKAWSZYM OKIEM NA MNIE SPOJRZALES-CIESZE SIE-JA TEZ NIE JESTEM ZLA OSOBA -WYCHOWYWALAM SIE BEZ RODZICOW SAMA Z MALYM DZIECKIEM PORZUCONA PRZEZ MEZA ITD ROZWOD POTEM NAGLA DIAGNOZA STRATA PRACY I PRZYJACIELE KTORZY NAJPIERW WYKORZYSTYWALI MNIE DO SZPIKU KOSCI Z MOJEJ NAIWNOSCI MIELI KORZYSCI A POZNIEJ SAMA -WIEC WIDZISZ JA TEZ PRZESZLAM PRAWDZIWE PIEKLO.JESLI CI UBLIZYLAM TO PRZEPRASZAM CIE TO BYLA MOJA FORMA OBRONY-WYBACZ A CO DO TWOJEJ ZONY NAPEWNO BYSMY SIE ROZUMIALY W 100%.SZCZERZE CIE WSPIERAM I JESTES DLA MNIE KIMS WIELKIM ZA TO KIM JESTES DLA ZONY.JESTES NA SERIO WSPANIALYM MEZEM I TAK TRZYMAJ A DZIEKI TWOJEJ SILE I MILOSCI TWOJA ZONA TEZ BEDZIE MIEC SILE I DETERMINACJE.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WAS OBOJGA.
A TAK NA MARGINESIE DODAM ZE LUDZIE SA NIEWDZIECZNI ALE JUZ NIC NA TO NIE PORADZIMY.DLATEGO WOLALAM BYC SAMA ZE SOBA NIZ MIEC FALSZYWYCH ZNAJOMYCH,TERAZ STARAM SIE KOGOS UCZCIWEGO ZNALEZC NA TYM FORUM-MOZE SIE UDA.TRZYMAJ SIE

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 15:33

do blondynek
juz sie robi szefie capslock wylaczony:)

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 15:38

Dodam że w polsce ludzie takie rzeczy ukrywali sąsiadce amputowali pierś to wypychała szmatami stanik, uważano że to wstydliwe , my normalnie rozmawiamy o tym w domu co tu wstydliwego? czym wcześnjej się takie rzeczy wykryje to super , ile ludzi odeszło bo sie wstydzili nie naskakuje na Ciebie bo zdaję sobie sprawe co przeżyłaś i bliscy , jestem za , mówić o tym mówić jeszcze raz mówić , to ani grzech ani wstyd, ale pazurki też masz , to co ja mam być ? pokorne ciele? dwie matki ssie .o nieeeeeeee ja.

mayaw79
Gastarbeiter

Postautor: mayaw79 » 22 lis 2012 15:41

:o daro masz racje ze nalezy mowic ale podaj dlon na zgode ok?

daro43
Rezydent

odp

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 15:45

blondi sasrane obowiązki Ty masz ja chęci, nie przechodziłaś czegoś takiego to nie wcinaj się , już sasrane obowiązki spełniłaś to pisz coś w temacie lub zajżyj na inne.

daro43
Rezydent

pod

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 15:46

pewnie że Ok, ja też sorry.

daro43
Rezydent

o

Postautor: daro43 » 22 lis 2012 16:04

Coś za często użwasz formułki prochy, ja świństwa nie biorę do gęby i nie brałem .Skoro wiesz jak to działa, widocznie sama bierzesz hihihihi ale mam kawał hihi

Wróć do „Hyde Park”