O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 sty 2011 19:28

ot i... caly londynek...

pacjent utworzyl temat o fajkach a tu biolog amator mi o jajnikach wyklad robi... nie no, wszystkie przedstawicielki plci pieknej (staram sie jak moge uzywac okreslen jednoznaczych) chyba maja ubaw...
jak chcesz sprawdzic swoja wiedze to powiedz ktorejs:
..."jaja maja kobiety..i to przeważnie jedno na 28 dni..." jak dla mnie nie brzmi to ani precyzyjnie ani logicznie.... choc, nie przecze ze sa przypadki ze niektore kobiety maja jaja...och sorry jadra...

...nie uzywaj okreslenia nieuku, nie brzmi...

...btw mareczu, nie byles wzywany do tablicy...

muzzy
Gastarbeiter

Postautor: muzzy » 14 sty 2011 21:14

kurcze a ja chcialem tylko 3 wagony fajek opchnac, :)

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 sty 2011 22:39

...hmmm... to sztuka sama w sobie, zaczac od fajek skonczyc na jajnikach.. ale poczekaj to nie koniec jazdy, gosc w dobrych butach chce wyprowadzic twierdzenie na rozwiazywanie rownan 4-tego stopnia...
...po fajkach pewnie juz nawet popiolu nie bedzie kiedy niektorzy nie dadza za wygrana, nie odpuszcza, "moje musi byc na wierzchu".... a nwet jak watek wygasnie, to nawiedzona misjom stukania tysiecy postow istota, przypomni-wyciagnie jakies slowo, zdanie z tego (jakby niebylo) idiotycznego watku w nastepnej dekadzie...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 17 sty 2011 09:51

darekzlondku pisze:ot i... caly londynek...

pacjent utworzyl temat o fajkach a tu biolog amator mi o jajnikach wyklad robi...

pacjent otworzyl temat a dareczek musial sie przypierd.... a teraz placze ze sie do niego przypierd ... nie dosc ze filozof beksa, matematyk to jeszcze biolog

zabolalo cie ze zacytowalem twoje przeszle teksty? nie bylo trudne - wyszukiwarka do tego sluzy ale przeciez ty nawet regulaminu nie znalazles

miales o mnie pierwszych skrzypacach, 1000 postow, krolu, bozyszczu tlomow, sloncu peru lepsze zdanie - wow - to zmien szybko

nie majac bladego pojecia do kogo sie mowi? no po twoich postach ma sie tylko jedno wrazenie ktore juz wyrazilem
a co do mierzenia to musisz pogadac z userem, moze on bedzie sobie chcial z toba pomierzyc, albo ten gosciu od patrzenia moze ci linijke potrzyma

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 18 sty 2011 19:30

..dorosniesz... zrozumiesz...

wrocchick
Gastarbeiter

Re: Do palacych

Postautor: wrocchick » 18 sty 2011 22:07

muzzy pisze: (...) mnie udalo sie rzucic........chyba (...)

Pochwal sie jak ci idzie, odkupiles te fajki z powrotem czy jeszcze dajesz rade?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 19 sty 2011 08:31

darekzlondku pisze:..dorosniesz... zrozumiesz...

widze...ze...niektorzy...nigdy...nie...dorastaja... :lol: :lol: :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 19 sty 2011 09:24

darekzlondku pisze:..dorosniesz... zrozumiesz...

wow, na tym forum jeszcze mi nigdy nikt tak nie ublizyl ... :lol:

PS. jak dorosne tu juz nie bedzie mi sie chcialo dyskutowac z takimi przypadkami jak twoj

Wróć do „Hyde Park”