O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 kwie 2014 14:35

banita pisze:ogarnol

:shock:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 kwie 2014 14:40

:?:

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 kwie 2014 14:58

:lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 kwie 2014 14:59

chyba i nie dla mnie to forum bo nie ogarniam ...

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 kwie 2014 15:34

no wlasnie...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 kwie 2014 15:46

tia

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 30 kwie 2014 15:49

w slownik zajrzales?

8)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 30 kwie 2014 15:51

po co?

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 30 kwie 2014 16:19

banita pisze:tak tak
to dzieciaka wina ze sam nie poszedl wczesniej spac tylko siedzial do pozna
to jego wina ze nie nastawil sobie budzika
nie ogarnol sam z rana wszystkiego
i nie zaprowadzil do szkoly

a nie rodzicow co zawalaili wieczor, za pozno wstali i jedyne co zdazyli ty wypchnac dzieciaka za drzwi ubranego w szmaty

glupi jest ze ma dopiero 3 lata i nie potrafi jeszcze sam tych rzeczy

a madrzy ludzie to nawet nogami potrafia kanapki zrobic

wez user przenies sie na forum mensy bo tutaj wyraznie nie twoj poziom

Jedyny błąd rodziców to, że nie nauczyli dziecka nieuchronności konsekwencji swoich czynów. Ale mądry dzieciak sam na własnych błędach się nauczy szybko - raz pójdzie głodny, drugi - spyta się kolegów skąd mają kanapki i jak sobie zrobić i potem sobie sam zrobi. A jak jest głupi, to umrze z głodu. Selekcja naturalna i takim nie trzeba pomagać (stąd jestem przeciwnikiem socjalu).

Nie słyszałem, aby 3 latkowie chodzili do szkoły. W tym przypadku jeśli dziecko jest głodne (a w wieku 3 lat jest głupsze od kota, więc samo się nie nakarmi), to powinno być zabrane rodzicom do domu dziecka, a rodzice powinni płacić alimenty na ów dom dziecka, w przeciwnym razie do więzienia.

Dzieci nie płacących rodziców powinny w wieku 16 lat być wcielane do armii i odpracować koszty poniesione przez podatników.

doubleblond
Gastarbeiter

Postautor: doubleblond » 30 kwie 2014 16:40

usercostam pisze:
banita pisze:tak tak
to dzieciaka wina ze sam nie poszedl wczesniej spac tylko siedzial do pozna
to jego wina ze nie nastawil sobie budzika
nie ogarnol sam z rana wszystkiego
i nie zaprowadzil do szkoly

a nie rodzicow co zawalaili wieczor, za pozno wstali i jedyne co zdazyli ty wypchnac dzieciaka za drzwi ubranego w szmaty

glupi jest ze ma dopiero 3 lata i nie potrafi jeszcze sam tych rzeczy

a madrzy ludzie to nawet nogami potrafia kanapki zrobic

wez user przenies sie na forum mensy bo tutaj wyraznie nie twoj poziom

Jedyny błąd rodziców to, że nie nauczyli dziecka nieuchronności konsekwencji swoich czynów. Ale mądry dzieciak sam na własnych błędach się nauczy szybko - raz pójdzie głodny, drugi - spyta się kolegów skąd mają kanapki i jak sobie zrobić i potem sobie sam zrobi. A jak jest głupi, to umrze z głodu. Selekcja naturalna i takim nie trzeba pomagać (stąd jestem przeciwnikiem socjalu).

Nie słyszałem, aby 3 latkowie chodzili do szkoły. W tym przypadku jeśli dziecko jest głodne (a w wieku 3 lat jest głupsze od kota, więc samo się nie nakarmi), to powinno być zabrane rodzicom do domu dziecka, a rodzice powinni płacić alimenty na ów dom dziecka, w przeciwnym razie do więzienia.

Dzieci nie płacących rodziców powinny w wieku 16 lat być wcielane do armii i odpracować koszty poniesione przez podatników.

jedno jest pewne: nigdy nie powinieneś mieć dzieci

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 30 kwie 2014 16:52

są biedy w Polsce, siedzisz tu to skąd masz wiedzieć. A jak myślisz radzi sobie matka z dziećmi małymi, której mąż przepija pieniądze, a ze ma męża to nie kwalifikuje się na zapomogi, które to są tak niskie, ze nawet jakby faceta się pozbyla i dostała to utrzymać się z tego nie idzie. Takich kobiet jest pełno i znam nie osobiście ale z opowieści rodziny to takie domy mogłabym wyliczać i wyliczać.
Jest dużo biedy w pl i patologii. Byłam ostatnio w pl to w nocy policja pokala do drzwi bo szukała gościa, który po pijaku dzieci swoje ganial z siekierą. Byś się z dziwił jak wiele jest tego w Polsce.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 30 kwie 2014 17:37

aina24 pisze:są biedy w Polsce, siedzisz tu to skąd masz wiedzieć. A jak myślisz radzi sobie matka z dziećmi małymi, której mąż przepija pieniądze, a ze ma męża to nie kwalifikuje się na zapomogi, które to są tak niskie, ze nawet jakby faceta się pozbyla i dostała to utrzymać się z tego nie idzie. Takich kobiet jest pełno i znam nie osobiście ale z opowieści rodziny to takie domy mogłabym wyliczać i wyliczać.
Jest dużo biedy w pl i patologii. Byłam ostatnio w pl to w nocy policja pokala do drzwi bo szukała gościa, który po pijaku dzieci swoje ganial z siekierą. Byś się z dziwił jak wiele jest tego w Polsce.

Jeżeli mąż woli wódkę od swojej kobiety, to znaczy, że ta nie spełniła swojej roli jako żona. Pewnie nie połyka, a jedyną pozycję jaką zna to PPP - po ciemku, pod kołdrą i po flaszce. Ale to też wina katolskiego wychowania, że seksik to coś złego, stąd takie patologie.
Trzeba było zacząć od zakazu nauczania religii (chyba, że w kontekście jakim ona jest oszustwem i praniem móżgu) oraz delegalizacji kościoła.

Majątki które ci oszuści zdobyli na łatwowierności i wielopokoleniowym praniu mózgu mogłyby się przysłużyć do stworzenia ośrodków pomocy rodzinom rozbitym przez kościół.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 30 kwie 2014 18:15

Jeśli juz schodzisz do tego tematu, to czemu zakladasz, ze faceci tacy do przodu w tych tematach. Akurat większość koleżanek, które mam tych bliższych i tych dalszych jeśli juz rozstawala się z facetami to wlasnie z 'niedostatku' i to pisze całkowicie serio.. Moge może wyliczyć na palcach jeden ręki dziewczyny czy kobiety dla których seksik nie ma znaczenia ( lacznie z babcia i ciotkami) ale naprawde większość tych, które znam a znam baardzo dużo to seksik jest najważniejszy, bo wychodzą z założenia, ze jak w łóżku wszystko dobrze to i chemia jest i gadka będzie szła i ogólnie wszystko jest ok. Tak więc nie wiem skąd ci te pomysły przychodzą, ze to faceci zostawiają panny czy co tam z niedostatku satysfakcjonujacego seksu. Pewnie z tego tez to się bierze, ze np ja w życiu bym nie powiedziała facetowi- sorry masz za małego fiutka nie mozemy bc razem bo jestem zbyt kulturalna- zawsze wymyśla się coś gornolotnego, więc faceci nawet może nie są świadomi :lol:

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 30 kwie 2014 19:18

Jak sprobujesz te same pozycje z takim i takim to zobaczysz, ze ma znaczenie.. choc jeśli juz o dokładność chodzi to grubość nie długość ważniejsza :lol:

Wróć do „Hyde Park”