O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 01 maja 2013 22:17

goraluk pisze:hmm... To jakie ma wykształcenie taki Rooney w zestawieniu z lekarzem, naukowcem czy wręcz nobistą, że zarabia 250K tygodniowo?

Kto ci broni zostać Rooneyem? Ah, już wiem socjaliści już Cię zakwalifikowali do klasy robotniczej i nikim innym już nie będziesz, tylko będziesz wyciągał łape po cudze.

Śmieszny jesteś...

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 01 maja 2013 23:31

usercostam pisze:
goraluk pisze:hmm... To jakie ma wykształcenie taki Rooney w zestawieniu z lekarzem, naukowcem czy wręcz nobistą, że zarabia 250K tygodniowo?

Kto ci broni zostać Rooneyem? Ah, już wiem socjaliści już Cię zakwalifikowali do klasy robotniczej i nikim innym już nie będziesz, tylko będziesz wyciągał łape po cudze.

Śmieszny jesteś...

Toż sam napisałeś, że ciężko by osoba ledwo umiejąca pisać zarabiała więcej od naukowca... nie pamiętasz swoich postów z przed kilku godzin?
Może zacznij od czytania SWOICH postów - gieniuszu?

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 maja 2013 10:00

goraluk pisze:
usercostam pisze:

Śmieszny jesteś...

Toż sam napisałeś, że ciężko by osoba ledwo umiejąca pisać zarabiała więcej od naukowca... nie pamiętasz swoich postów z przed kilku godzin?

Chcesz powiedzieć, że umiesz to co Rooney? Dlaczego więc nim nie zostaniesz, skoro to takie nic?

Jesteś pocieszny

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 02 maja 2013 17:12

usercostam pisze:
goraluk pisze:
usercostam pisze:

Śmieszny jesteś...

Chcesz powiedzieć, że umiesz to co Rooney? Dlaczego więc nim nie zostaniesz, skoro to takie nic?

Jesteś pocieszny

Ja wolałem się kształcić, ale ty nadal masz szanse. Z takim myśleniem możesz być nawet lepszy od Rooneya;))
Widzisz, dla ludzi takich jak ja, którzy woleli się kształcić, to że taki Rooney tyle zarabia oznacza porażkę systemu kapitalistycznego, który promuje nieuków a obciąża ludzi nauki. Teraz wiem dlaczego tak uparcie wspierasz kapitalizm...

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 maja 2013 17:29

goraluk pisze:Widzisz, dla ludzi takich jak ja, którzy woleli się kształcić, to że taki Rooney tyle zarabia oznacza porażkę systemu kapitalistycznego, który promuje nieuków a obciąża ludzi nauki. Teraz wiem dlaczego tak uparcie wspierasz kapitalizm...

Nie. To po prostu oznacza, że masz kiepskie wykształcenie i ból dupy, że ktoś kto nie tracił czasu na filologię gruzińską czy europeistykę, tylko rozwijał swój talent ma lepiej od ciebie.

Jedyną porażką jesteś ty sam.

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 02 maja 2013 17:32

usercostam pisze:
goraluk pisze:Widzisz, dla ludzi takich jak ja, którzy woleli się kształcić, to że taki Rooney tyle zarabia oznacza porażkę systemu kapitalistycznego, który promuje nieuków a obciąża ludzi nauki. Teraz wiem dlaczego tak uparcie wspierasz kapitalizm...

Nie. To po prostu oznacza, że masz kiepskie wykształcenie i ból dupy, że ktoś kto nie tracił czasu na filologię gruzińską czy europeistykę, tylko rozwijał swój talent ma lepiej od ciebie.

Jedyną porażką jesteś ty sam.

Tak, tak wiem, popierasz kapitalizm.., jak większość ludzi z niskim wykształceniem. Dziwnym trafem każdy kto ma podstawowe wykształcenie zawsze w kapitalizmie upatruje dla siebie szansę.
To tak jak z tymi dla których Korwin to mistrzu. On też ma zwolenników wśród małolatów i ludzi z mniejszym IQ.
Dlatego ci napisałem, że masz jeszcze szansę być lepszy od Rooney on też się nie uczył.
Śmieszny jesteś...

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 maja 2013 17:40

goraluk pisze:Tak, tak wiem, popierasz kapitalizm.., jak większość ludzi z niskim wykształceniem. Dziwnym trafem każdy kto ma podstawowe wykształcenie zawsze w kapitalizmie upatruje dla siebie szansę.
To tak jak z tymi dla których Korwin to mistrzu. On też ma zwolenników wśród małolatów i ludzi z mniejszym IQ.
Dlatego ci napisałem, że masz jeszcze szansę być lepszy od Rooney on też się nie uczył.
Śmieszny jesteś...

Rozbawiasz mnie. Typowa postawa roszczeniowa. Wykształciłeś się na jakiejś gównianej uczelni niepotrzebnych na rynku rzeczy i teraz wyciągasz łapska bo ci się należy... a goń się.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 02 maja 2013 19:28

blondynek pisze:
goraluk pisze:Tak, tak wiem, popierasz kapitalizm.., jak większość ludzi z niskim wykształceniem.

i dlatego masz firme ktora przynosi straty zeby podatku nie placic?

Znając życie Pani Gienia mu poradziła by sobie wszystko "wrzucał w koszty" i pewnie jeszcze chodzi po śmietnikach i zbiera paragony ;)

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 02 maja 2013 20:07

usercostam pisze:
blondynek pisze:
goraluk pisze:Tak, tak wiem, popierasz kapitalizm.., jak większość ludzi z niskim wykształceniem.

Znając życie Pani Gienia mu poradziła by sobie wszystko "wrzucał w koszty" i pewnie jeszcze chodzi po śmietnikach i zbiera paragony ;)

Czy tą panią poznałeś pod Lidlem?
To by się zgadzało.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 02 maja 2013 20:36

goraluk pisze:
usercostam pisze:
blondynek pisze:

To by się zgadzało.

Czyli poznales z opisu wlasna ksiegowa?

:lol:

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 03 maja 2013 12:10

StaraBaba pisze:
goraluk pisze:
usercostam pisze:
blondynek pisze:

To by się zgadzało.

Czyli poznales z opisu wlasna ksiegowa?

:lol:

A się wzbraniałaś, że nie popijasz cajdera... a tu wychodzi, że razem znacie tą panią Genię... Czyli dobrze trafiłem z opisem.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 03 maja 2013 12:25

Jakbys nie znal to bys nie opisal - to raz. I z opisu innych bys nie poznal - to dwa.

Ja ani nie opisalam ani nie rozpoznalam - stwierdzilam fakt co do twoich znajomosci businesowych.

A pic nie pije, nic sie tu nie zmienilo wiec przestan z uporem maniaka mierzyc wszystkoch swoja miarka.

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 03 maja 2013 12:30

StaraBaba pisze:swoja miarka.

Plastikowym kubeczkiem :D

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 03 maja 2013 12:31

..pojemnosci 100ml

Wróć do „Hyde Park”