O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
ODINN

Postautor: ODINN » 20 sie 2008 21:21

http://www.totallycrap.com/videos/video ... _his_frog/

O_O

kazdy ma swoje sposoby na znalezienie ksiezniczki w zabe zmieniona... O_o

Serwis IT zawsze w cenie... dobrze ze sam ogarniam wszystko O_o

http://pl.youtube.com/watch?v=9H8tGE4mr_0

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 20 sie 2008 21:27

OH.MY.GOD.

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 20 sie 2008 21:46

odinn.............litosci :lol: :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 20 sie 2008 22:41

kazdy ma swoje sposoby na znalezienie ksiezniczki w zabe zmieniona... O_o

:shock: :shock: :shock: holy f......!

ODINN

Postautor: ODINN » 20 sie 2008 23:59

....

jak nie buzi, to do ... buzi O_o

wam tez by do glowy glupie pomysly przychodzily jak by was trzymali w klatce... :lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 21 sie 2008 09:34

MarcFloyd: chyba nie musze Ci tlumaczyc co to sa dowcipy, to takie cos co jest niekoniecznie prawdziwe, ale smieszne. Czemu usunales moj kawal ? Zarówno moje jak i twoje kawaly o kosciele jakos zostaly, przeciez kogos tez moga razic ?

Kawaly o Zydach w Oswiecimiu tez sa kawalami i tez zostalyby usuniete. Gdyby w dowcipie o religii jej wyznawcy byliby np porownani do g.... tez zostalby usuniety. Prosze o przestrzeganie regulaminu.
MarcFloyd

kawal to kawal, te najlepsze zazwyczaj obrazaja jakas grupe kobiety, gejow, katolikow, zydów. To ze jakis kawal nie uraza Ciebie to nie znaczy ze ktos inny nie poczuje sie urazony (patrz kawaly religijne), a moderator jest chyba dla ludzi. Wiec zeby bylo sprawiedliwie i kazdy mial szanse poczuc sie urazony i dotkniety :) proponuje zrezygnowac calkowicie z cenzury w tym dziale, co na to inni ?

To czy kawal uraza mnie nie ma to najmniejszego znaczenia. Natomiast ma znaczenie czy poniza grupe spoleczna (w tym przypadku nawet wymieniona wyraznie w regulaminie) np. poprzez porownanie do bydla. Decyzji zmieniac nie zamierzam.
Pozdrawiam.
MarcFloyd

ps. a tak prywatnie to ci powiem ze stac cie na lepsze kawaly, tamten nie byl nawet smieszny.
MF

No jak tluc w sciane, kawal nie moze ponizac grupy spolecznej poniewaz ... jest kawalem, czy to tak trudno pojac. Sporo kawalów opiera sie na mniej lub bardziej chamskich stereotypach.

O rany, jak ty sie upierasz. Wklej go sobie zamiast tego posta jesli sprawi ci to przyjemnosc :P
MarcFloyd
Ostatnio zmieniony 22 sie 2008 09:36 przez Artur79, łącznie zmieniany 1 raz.

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 21 sie 2008 13:42

Romek to jest gosc ! ;)

http://kierowcatira.blox.pl/html

perelki:

Świat jest oparty na du-pie i podparty ch-ujem.

Heniek swoje wie, w końcu On, jako jedyny w konwoju potrafi sam sobie loda zrobić. Szacunek.

Kiedyś kiedy dmuchałem na postoju jedną ze szmat, coś mnie naszło i zapytałem się jej, czy wie co to są feministki. Ona nie przerywając loda, z pełnymi ustami odpowiedziała: "A to takie kurwy jak my, tyle, że chciałyby a nikt ich nie chce.

Brain
Gastarbeiter

Postautor: Brain » 21 sie 2008 19:11

<test>

<szweda>zauwazylas ze murzynki i mulatki sa [piii...] ladne tak do trzydziestki a potem momentalnie staja sie brzydkie?
<Aska> to oczywiste, wszyscy murzyni sa zaprogramowani na zjedzenie przez tygrysa i organizm gubi sie gdy to nie nastapi, stad ta zmiana.
<szweda>...

</test>

<kumpel>Nikt mi nie powie ze 90 kg kobieta jest sexi. Owszem, są tacy których to podnieca, ale są też tacy których podnieca koza, i to wcale nie oznacza ze koza jest sexy.

Zrodlo

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 22 sie 2008 15:08

Chlopak całuje sie z dziewczyna nagle coś połknął...
On: żułaś gume ?
Ona: to nie guma, mam katar

:lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 22 sie 2008 15:31

AnkaMAk

Postautor: AnkaMAk » 22 sie 2008 15:56

Małżeństwo zaplanowało sobie wieczorne wyjście. Czasy mamy niebezpieczne, wiec powzieli srodki ostroznosci. Włączyli nocne oświetlenie, ustawili automatyczną sekretarkę, przykryli klatkę z papugą i zamknęli kotkę w piwnicy. Następnie zadzwonili po taksówkę. Para postanowiła poczekać na taksówkę przed domem. Otworzyli drzwi by wyjść z domu. Tymczasem kotka wylazła z piwnicy przez uchylone okno i tylko czekała na otwarcie drzwi, by wśliznąć się do mieszkania. Nie chcąc, by kotka buszowała po domu, gdyż zawsze wtedy próbowała zjeść ptaka, mąż rad nierad wrócił do środka. Zwierzak wbiegł po schodach na górę, mężczyzna pobiegł za nim. Kobieta wsiadła do taksówki, która właśnie nadjechała. Nie chcąc, by kierowca domyślił się, że dom będzie pusty, wyjaśniła, że mąż właśnie mówi dobranoc jej matce i za chwilę zejdzie. Kilka minut później mąż wsiadł i kierowca przekręcił kluczyk w stacyjce. Tymczasem mąż zaczął się usprawiedliwiać:
- Przepraszam, że zajęło mi to tyle czasu, ale ta wredna suka najpierw schowała się pod łóżkiem. Szturchałem ją parę minut wieszakiem i wreszcie wylazła! Potem zawinąłem ją w koc, żeby mnie nie podrapała. Zwlokłem jej tłusty tyłek po schodach i wrzuciłem z powrotem do piwnicy!

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 22 sie 2008 16:14

Na dyskotece w Niemczech bawi się Rosjanin z napisem na koszulce:
,,Turcy mają trzy problemy''. Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów - odpowiedział Rosjanin - agresja. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów - mówi Rosjanin. - Nie potraficie załatwiać spraw po męsku sam na sam,
tylko zawsze wołacie wszystkich swoich.
- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów - westchnął ciężko Rosjanin, wyjmując pistolet maszynowy. - Zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami...

ODINN

Postautor: ODINN » 23 sie 2008 20:19

"W Polsce święto: 10 rakiet obiecali im Amerykanie, a jedną - Rosjanie" - pisze "Komsomolskaja Prawda".

kurfa, padlem :lol: :lol: :lol: :lol:

anmi
Gastarbeiter

Postautor: anmi » 24 sie 2008 00:03

popalacie sobie troszeczkę :D http://zagony.ru/2008/08/21/video_5.html

anmi
Gastarbeiter

Postautor: anmi » 24 sie 2008 00:24

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”