O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych

Czy chodzisz do Kosciola w UK czesciej niz w Polsce?

Czas głosowania minął 06 kwie 2008 17:09

tak, na emigracji czesciej
0
Brak głosów
nie, w Polsce czesciej
5
38%
nie ma roznicy, gdzie jestem (nie)praktykuje tak samo
8
62%

Liczba głosów: 13

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 11 kwie 2008 10:16

spoko Ewcia, ja tez Was lubie :)
mnie tylko drazni w ludziach plci obojga, brak samodzielnego myslenia, podczepianie sie pod rozne prady i infantylny bunt w stylu "na zlosc mamie sie przeziebie". naspamowalismy 12 stron :) chyba bedzie tego

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 11:52

Ewa, ja zauwazyłem jak świat się zmienia. Lecz nie zauwazyłem postępu w ludziach. Możecie się oszukiwać, że kiedyś nie było puszczalskich, że kiedyś nie było burdeli, ze kiedyś nie było femme fatale, że kiedyś nie było "wyzwolonych" kobiet. Świat się zmienił o tyle, że mamy dostęp do informacji, wręcz nieograniczony i wiemy co kto mówi. Mozemy się łatwo łączyć w grupy i wojować. Dlatego takie coś jak feminizm, gdzie bandują się kobiety, które już dawno nie wiedzą o co im chodzi, istnieje. Dlatego tez istnieją różne grupy, których bez internetu by nie było, dlatego kibole umawiają się na ustawki przez internet i mniej ich widac na ulicach. Świat się zmienia bardzo szybko a człowiek bardzo powoli. Więc proszę, przestańcie mowić, jacy jesteście wielce wyzwoleni i jak bardzo tolerancyjni, bo tak naprawde to grają w nas te same struny co kiedyć, tylko teraz podłaczone do wzmacniacza i komputera z oprogramowaniem. Chodzi o to, że dorabiamy teorie do praktyki. A praktyka jest taka: mezczyzna spotyka kobiete, a kobieta spotyka mężczyzne w celu prokreacji. TO JEST NORMALNE i to jest norma. Nie moja i nie Twoja. Jest to norma dlatego, że to się tyczy 99% populacji i jest celem 99% populacji. Reszta to zachowania nienormalne, które głośno krzycza wykorzystując media, to sprawia wrażenie, ze jest ich tak dużo. Męzczyzna chce kobiety normalnej, gdzie będzie miał pewność, ze wychowuje SWOJE dzieci, że przez paredziesiąt lat zapieprza na swoją rodzine, ze ma w kobiecie partnerkę na dobre i złe, ze cały trud i wysiłek nie idzie na marne, na konto kogoś innego, czyichś genów. Pamiętajcie, że dziecko kobiety jest ZAWSZE JEJ. Stąd tyle obaw i strachów iu mężczyzn i stąd takie wymagania w obec kobiet. I TO JEST ZROZUMIAŁE I NORMALNE. Z drugiej strony, kobieta chce mieć tak samo partnera, silnego samca który upoluje tego przysłowiowego mamuta, kobieta chce mieć pewność, że jej dzieci będą miały co jeść, będą odchowane, że partner jej nie zostawi na widok rozstępów i zmarszczek. Stąd tyle obaw kobiet o urode (jak ktoś zaprzeczy to roześmieje się w twarz) i o atrakcyjność. Kobieta jest zależna w kwestji przeżycia od męzczyzny, dlatego kobiety chcą mieć jakiś backup w razie w. Tak by później same nie musiały się męczyć. Dlatego tez gdy mają partnera, z którym czują siępewnie i bezpiecznie, to dbają i pielęgnują związek. Zauważyłem, że kobiety szukają tego w pierwszy rzędzie, bezpieczeństwa. I TO NORMALNE I ZROZUMIAŁE. Ale,ze cżłowiek jest z natury niedoskonały, kobiety często szukają "bezpieczeństwa" u wielu męzczyzn i mają za dużo backupów. Zaś męzczyźnie próbują zapłodnić zbyt wiele kobiet. Może Wam się to wydawać prostackie, jednak my jesteśmy prości, tak zostaliśmy skonstruowani.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 kwie 2008 13:08

user1553434 pisze:Możecie się oszukiwać, że kiedyś nie było puszczalskich, że kiedyś nie było burdeli, ze kiedyś nie było femme fatale, że kiedyś nie było "wyzwolonych" kobiet.

male ale ... czy przypadkiem o prostytucji nie mowi sie jak o najstarszym zawodzie swiata? byly zawsze i wszedzie, w kazdej epoce i kazdej kulturze?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 11 kwie 2008 13:29

Dlatego takie coś jak feminizm, gdzie bandują się kobiety, które już dawno nie wiedzą o co im chodzi, istnieje

Belkot. Dlaczego twierdzisz ze feministki nie wiedza o co im chodzi? A moze po prostu TY nie masz pojecia o co im chodzi?

Więc proszę, przestańcie mowić, jacy jesteście wielce wyzwoleni i jak bardzo tolerancyjni,

Belkot. A niby dlaczego mialbym przestac? Nie toleruje jedynie ludzi nietolerancyjnych :P i bezdennej glupoty. To zreszta czesto wystepuje razem.

A praktyka jest taka: mezczyzna spotyka kobiete, a kobieta spotyka mężczyzne w celu prokreacji. TO JEST NORMALNE i to jest norma

A ty wylazles wlasnie z jaskini i jeszcze nie zdazyles sie rozejrzec dookola.

seksik jest PRZYJEMNOSCIA. Uprawia sie go dla PRZYJEMNOSCI a nie w celu prokreacji. W celu prokreacji ludzie uprawiaja seksik naprawde sporadycznie.

Gdyby po kazdym moim stosunku rodzil sie bachor to zapewne zaludnilbym sredniej wielkosci miasto.
Jest to norma dlatego, że to się tyczy 99% populacji i jest celem 99% populacji

:lol: :lol: :lol:

No to jest juz czysciutki belkot. Kazdy nawiedzony przemawiajacy w imie swojego boga(proroka, klasyka - niepotrzebne skreslic) twierdzi ze jest za nim wiekszosc, ale z tymi 99% to lekko przesadziles.

Widzisz, biedaczku, jak do tej pory niemal wszyscy tutaj poza toba naleza do tego jednego procenta uprawiajacych seksik dla przyjemnosci.

Reszta to zachowania nienormalne

Jesli chcesz zobaczyc cos nienormalnego (odbiegajacego w sposob razacy od normy) to polecam zwierciadlo :D

Z drugiej strony, kobieta chce mieć tak samo partnera, silnego samca który upoluje tego przysłowiowego mamuta

Rozumiem ze moja wczesniejsza diagnoza iz wlasnie wylazles z jaskini znalazla nieoczekiwanie potwierdzenie :lol:

Może Wam się to wydawać prostackie, jednak my jesteśmy prości, tak zostaliśmy skonstruowani.

Tak jest Wielki Proroku. A Najwiekszy Konstruktor znowu rozmawial z toba w nocy zdradzajac iz taki byl jego sekretny zamysl 8)

Ps. A to do ciebie, o Wielki Proroku:

EwazRaju pisze:Co sie tyczy panow Straznikow Czystosci (...)
ich umilowanie niewiast o ubogim lub zadnym doswiadczeniu seksualnym
(...) wynika z faktu ze sa absolutnie i zatrwazajaco beznadziejni w lozku.

Konfrontacja z kobieta atrakcyjna ktora widziala wiecej niz jednego
siusiaka w swoim zyciu moglaby bolesnie wstrzasnac ich przekonaniem
o wlasnej doskonalosci.

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 13:42

banita pisze:
user1553434 pisze:Możecie się oszukiwać, że kiedyś nie było puszczalskich, że kiedyś nie było burdeli, ze kiedyś nie było femme fatale, że kiedyś nie było "wyzwolonych" kobiet.

male ale ... czy przypadkiem o prostytucji nie mowi sie jak o najstarszym zawodzie swiata? byly zawsze i wszedzie, w kazdej epoce i kazdej kulturze?

No to właśnie o tym mowie. ;)

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 13:48

MarcFloyd pisze:
Dlatego takie coś jak feminizm, gdzie bandują się kobiety, które już dawno nie wiedzą o co im chodzi, istnieje

Belkot. Dlaczego twierdzisz ze feministki nie wiedza o co im chodzi? A moze po prostu TY nie masz pojecia o co im chodzi?

Więc proszę, przestańcie mowić, jacy jesteście wielce wyzwoleni i jak bardzo tolerancyjni,

Belkot. A niby dlaczego mialbym przestac? Nie toleruje jedynie ludzi nietolerancyjnych :P i bezdennej glupoty. To zreszta czesto wystepuje razem.

A praktyka jest taka: mezczyzna spotyka kobiete, a kobieta spotyka mężczyzne w celu prokreacji. TO JEST NORMALNE i to jest norma

A ty wylazles wlasnie z jaskini i jeszcze nie zdazyles sie rozejrzec dookola.

seksik jest PRZYJEMNOSCIA. Uprawia sie go dla PRZYJEMNOSCI a nie w celu prokreacji. W celu prokreacji ludzie uprawiaja seksik naprawde sporadycznie.

Gdyby po kazdym moim stosunku rodzil sie bachor to zapewne zaludnilbym sredniej wielkosci miasto.
Jest to norma dlatego, że to się tyczy 99% populacji i jest celem 99% populacji

:lol: :lol: :lol:

No to jest juz czysciutki belkot. Kazdy nawiedzony przemawiajacy w imie swojego boga(proroka, klasyka - niepotrzebne skreslic) twierdzi ze jest za nim wiekszosc, ale z tymi 99% to lekko przesadziles.

Widzisz, biedaczku, jak do tej pory niemal wszyscy tutaj poza toba naleza do tego jednego procenta uprawiajacych seksik dla przyjemnosci.

Reszta to zachowania nienormalne

Jesli chcesz zobaczyc cos nienormalnego (odbiegajacego w sposob razacy od normy) to polecam zwierciadlo :D

Z drugiej strony, kobieta chce mieć tak samo partnera, silnego samca który upoluje tego przysłowiowego mamuta

Rozumiem ze moja wczesniejsza diagnoza iz wlasnie wylazles z jaskini znalazla nieoczekiwanie potwierdzenie :lol:

Może Wam się to wydawać prostackie, jednak my jesteśmy prości, tak zostaliśmy skonstruowani.

Tak jest Wielki Proroku. A Najwiekszy Konstruktor znowu rozmawial z toba w nocy zdradzajac iz taki byl jego sekretny zamysl 8)

Ps. A to do ciebie, o Wielki Proroku:

EwazRaju pisze:Co sie tyczy panow Straznikow Czystosci (...)
ich umilowanie niewiast o ubogim lub zadnym doswiadczeniu seksualnym
(...) wynika z faktu ze sa absolutnie i zatrwazajaco beznadziejni w lozku.

Konfrontacja z kobieta atrakcyjna ktora widziala wiecej niz jednego
siusiaka w swoim zyciu moglaby bolesnie wstrzasnac ich przekonaniem
o wlasnej doskonalosci.

Dobre. Pan Tolerancyjny się obruszył i będzie teraz wmawiał innym jak mają być tolerancyjni ;) Trzymaj się cieplutko stary.

Masz taki problem gościu, że bardzo personalnie odbierasz wszystko i bardzo personalnie atakujesz, wytykając coś co WG CIEBIE jest bzdurą. Cóż, masz ten swoj poukładany "tolerancyjny" swiatek. A jezeli chcesz mi dowalić to poprosze o fakty. Jakieś dowody na obalenia tezy. A nie bedziesz mi tu o moim pytonie gadał ;)

Dla Twojej wiadomości i tak personalnie: Dogadzam żonie i cztery razy w ciągu nocy, a mam 27 cm.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 11 kwie 2008 13:57

Dobre. Pan Tolerancyjny się obruszył i będzie teraz wmawiał innym jak mają być tolerancyjni

Nawet nie bede usilowal. Ktos kto wlasnie wylazl z jaskini jest zazwyczaj impregnowany na argumenty.

W dodatku sposob w ktory piszesz swiadczy o tym iz wlasne wyobrazenia bierzesz za rzeczywistisc (te twoje paradne 99%) a to wybitnie utrudnia komunikacje.

bardzo personalnie atakujesz, wytykając coś co WG CIEBIE jest bzdurą.

Bynajmniej. Napisalem ze twoj post jest belkotem bo on JEST belkotem, co zauwazy kazda osoba ktora miala na studiach taki przedmiot jak logika.

W swoim zalewie belkotu postawiles kilka tez (99%, feministki, normalnosc) nawet nie usilujac udowodnic ani jednej z nich.

Jakieś dowody na obalenia tezy.

Ptysiu, teze trzeba UDOWODNIC a nie obalic. Pala z logiki. Udowodnij mi, Ptysiu iz 99% mysli tak jak ty (przypomne, twierdziles ze dla 99% mezczyzna spotyka sie z kobieta tylko dla prokreacji). Udowodnij to Ptysiu :D

Dla Twojej wiadomości i tak personalnie: Dogadzam żonie i cztery razy w ciągu nocy, a mam 27 cm.

To ciezko ci sie chyba do niej wspinac na takie wysokie lozko jak masz tylko 27 centymetrow :lol: :lol: :lol:

I ona rodzi tez cztery razy w ciagu nocy, Ptysiu? Bo przeciez celem 99% jest prokreacja :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 kwie 2008 14:09

user1553434 pisze:a mam 27 cm.

kurde to ty masz trzy nogi :lol:

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 14:12

Nie moge uwierzyć "ptysiu", ze ktoś kto pisze o logice na studiach, może napisac tak płytko.

Nie chce ci się tłumaczyć?

To ja Ci wytłumacze, ponieważ zdaje mi się, że jesteś wielkim teoretykiem zycia.

Owszem, seksik to przyjemność lecz tylko dlatego, by jak najwięcej ludzi jak najczęściej go uprawiało.

Faktycznie te 99% to pomyłka. Prokreacja jest celem dla 100%. Jeżeli tak nie jest to wytłumacz mi prosze, dlaczego łaczymy się w pary z kobietami. Choć logicznie rzecz biorąc nie ma to sensu. I dlaczego środowiska gejowskie aktywnie walczą o prawo do aborcji. Logiczne: chcą miec dzieci, ale dlaczego? Teraz mi wyjasnij, dlaczego seksik to przyjemność.

Co do feministek, ruch ten powstał w słusznej sprawie, by zmienić pewne uwarunkowania społeczne, czyli dyskryminacje kobiet. Powstał w odpowiedzi na postawe kościoła katolickiego i ruchów konserwatywnych (choć ruch feministyczny w założeniu sam jest jest dość konserwatywny - mówie o pierotnym ruchu). Jednak cel ten został juz osiągnięty i nikt kobiet nigdzie nie dyskryminuje. Jeżeli występuje dyskryminacja płacowa, jest ona podyktowana raczej prawami rynku niż niechęcią do kobiet. Więc jaki sens ma agresywna walka o feminizm? Też mi to wytłumacz.

Oskarżasz mnie o bezdenną głupotę - cóż to świadczy tylko o Twoim poziomie.

Jeżeli większość ludzi coś robi, ma to sens i cel a tak jest z zakładaniem rodziny, staje się to bezsprzeczną normą. Więc jezeli już to sugeruje byś Ty popatrzyl w lustro (ewentualnie w zwierciadło)

Trzymaj się ptysiu ;)
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2008 14:20 przez MiloMinderbinder, łącznie zmieniany 1 raz.

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 14:13

banita pisze:
user1553434 pisze:a mam 27 cm.

kurde to ty masz trzy nogi :lol:

8)

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 11 kwie 2008 14:34

Zgadzam sie z tym ze kieruja nami podswiadomie najprostrze instynkty. mozesz zaslonic sie laptopami, ajpodami i lansowac sie w internecie a i tak zazwyczaj te instynkty biora gore. Facet po to zarabia zeby wyrwac fajna laske, kobiety lubia gdy facet jest zaradny bo wtedy moze zapewnic dobra przyszlosc potomstwu, proste reguly. Jesli chodzi o ojca dzieci to czasem wybiora tego ktory jest atrakcyjniejszy fizycznie i niekoniecznie bedzie to bogaty maz :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 kwie 2008 14:46

do user1553434:

nie 100% bo nie wszyscy chce miec dzieci a sa w parach

seksik nie zasze musi byc przyjemny - szczegolnie na wsiach po ciemku pod koldra tylko dla prokreacji nie sadze zeby panie mialy z tego jakakolwiek przyjemnosc

do Artur79:

nigdy nie zarabialem i nie bede po to zeby wyrwac fajna laske, takie co leca tylko na kase sa gorsze od prostytutek bo one przynajmniej nie beda ci wmawaic ze cos do ciebie czuja. jak ktos zarabia tylko po to zeby wyrawac blachare to szczeze mu wspolczuje

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 11 kwie 2008 14:51

nigdy nie zarabialem i nie bede po to zeby wyrwac fajna laske, takie co leca tylko na kase sa gorsze od prostytutek bo one przynajmniej nie beda ci wmawaic ze cos do ciebie czuja. jak ktos zarabia tylko po to zeby wyrawac blachare to szczeze mu wspolczuje

banita: owszem, tylko jeszcze o tym nie wiesz :) Po co faceci robia kase, kupuja fajne fury, ciuchy, pakuja na silownii ? Wiele rzeczy robimy swiadomie lub podswiadomie po to zeby byc bardziej atrakcyjni dla kobiet. Zadna inteligentna kobieta nie zwiaze sie z facetem nieudacznikiem, bo jaka przyszlosc on zapewni jej dzieciom? Moze sie z nim przespac, ale dziecko chowac bedzie zaradny, w sumie male pocieszenie dla tego drugiego :P, ale nikt nie mowil ze zycie jest sprawiedliwe :) Teksty ze blachary tylko leca na kase, ze milosc bla bla bla wszytko fajnie ale natura zawsze wygra, troche pokory wobec niej :)

MiloMinderbinder
Emigrant

Postautor: MiloMinderbinder » 11 kwie 2008 14:57

banita pisze:do user1553434:

nie 100% bo nie wszyscy chce miec dzieci a sa w parach

seksik nie zasze musi byc przyjemny - szczegolnie na wsiach po ciemku pod koldra tylko dla prokreacji nie sadze zeby panie mialy z tego jakakolwiek przyjemnosc

do Artur79:

A skąd wiesz, że tej Pani seksik po ciemku pod pierzyną w starej chałupie nie sprawił radochy?

Nie wszyscy chcą? Z tego co pamiętam, czytałem opracowania na podstawie bedań. To,ze ktoś się boi miec dzieci, nie znaczy, że ich nie chce. Chce lecz się obawia, lub nie czuje na siłach by ponieść odpowiedzialność.

Trzeba rozróznić - przemyślane lub mniej przemyślane decyzje od istynktu i pragnienia.

To, ze nie zarabiałeś by miec blachare. Nie oszukujmy się, kobieta wybierze Cię na swojego męza, jezeli sprawiasz przynajmniej wrazenie człowieka który potrafi utrzymać rodzinę, jezeli widzi w Tobie potencjał. Jezeli jest to bogata kobieta, to moze byc troszkę inaczej, lecz wtedy, jezeli powaznie mysli o zwiazku to poczucie bezpieczeństwa i tak będzie dla niej bardzo istotne.

Nie rozmawiamy o blacharze, którą wyrywasz na dyskotawce podjeżdzając "wieśtunningowanym" BMW rocznik 1989.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 11 kwie 2008 15:04

- kasa nie szastam/alem
- fur "fajnych" nie kupuje - normalne poprostu
- metki na ciuchach kompletnie mnie nie interesuja, bawelniana koszulka to bawelniana koszulka a jeansy to jeansy
- do pakera mi daleko szczegolnie od kiedy siedze przy biurku
- zaden wielki przystojniak

a nigdy na brak powodzenia nie nazekalem - poprostu trzeba miec TO COS chlopaki a nie probowac to miec pod przykrywka koszuli od Versace albo Audi z nalepka M3

btw. juz mnie na meza wybierac nie musza - za pozno :lol:

Wróć do „Hyde Park”