O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 04 sie 2008 22:25

Sposób i poziom dyskusji skądinąd kogoś mi przypomina :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 sie 2008 22:55

Eeee, nos nie ten :)

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 04 sie 2008 23:21

Później często kłamał i mu urósł :twisted:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 04 sie 2008 23:55

Chłopaki tradycyjnie poklepują się nawzajem.I zawsze wieczorem-chyba bardziej sexy nastrojowa pora.

Gherbid tradycyjnie poskakałeś na foteliku i o mało nie zjadłeś klawiatury chcąc odpisać cokolwiek aby było.Wróżenie to Twój zawód czy taka zabawa uprawiana na forum?Tak czy owak prawda jest taka,że ścierpieć nie możesz tego,że kasę i to o wiele większą można zarabiać w Polsce we własnym kraju bez potrzeby kłaniania się komukolwiek.Ja wiem że to miało być tak,że ten co został zarabia tradycyjne 1000 zł.,jezdzi 20 letnim VW i ogólnie bida z nędzą.Przyjeżdżając z UK do PL raz na jakiś czas można było poświrować lepszym autem,laptopem,komórką i poczuć się lepiej.Tylko niestety synku sytuacja zmieniła się szybciej niż myślałeś.Tymi frajerami nie byli Ci którzy zostali tylko Ci którzy robiąc za parobków zdobyli to co ma lub może mieć każdy z przeciętnymi zarobkami w Polsce.O dochodach z własnej działalności nie będę wnikał bo gul skoczy Ci w gardle i znów zabawisz się w te swoje wróżenia z fusów jak to jestem biedny i sfrustrowany i samotny.Taki jestem wg.Ciebie bo dzięki takiemu samooszukiwaniu czujesz się lepiej.
Pamiętajcie wszyscy że w nie swoim kraju zawsze będziecie ułomnymi polaczkami(nie lubię tego słowa ale najlepiej oddaje prawdę) pracującymi na zmywakach lub sprzątającymi czyjeś odchody. I na nic się zda mydlenie oczu, że jest inaczej, statystyki nie kłamią. 90% wyjeżdzającym pracuje przy najgorszych fizycznych pracach. Ale jacy zaradni i odważni,a jakie pieniądze zarabiają hehe .

Gherbid:
"Znowu ze wszystkich sił będziesz się starał tym swoim pseudo mentorskim tonem pojechać po rodakach, którym to tak naprawdę wisi co sobie myślisz"

Jakby wisiało to by nie odpisywali o Tobie już nie wspominając.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 05 sie 2008 00:24

A dlaczego? Ja uwielbiam karmić trolle :twisted:
A co tam w ogóle popisałeś? Znowu ten sam błąd ja nie jestem tobą. W jednym miałeś kiedyś rację - nieudacznicy szybciutko stąd uciekają :D Trudno. Mojego focusa na pewno ci nie pożyczę :)
A do kraju jeździć szpanować nie muszę, reprezentujemy różne style, a poza tym, jak zawsze mylnie oceniasz przez pryzmat swojej mentalności 8) Jedyne co mnie może przyciągnąć do kraju, to informacja z zakładu tapicerskiego, że skończyli prace renowacyjne w moim W126 560SEL 6L 32V AMG, wtedy w radosnych podskokach ruszę do kraju, aby zawieźć tam jednocześnie oryginalne felgi z 1979 roku AMG Penta 16x8, których szukałem od prawie 4 lat :) Teraz rozumiesz, gdzie mam tego twojego biednego golfa? Łącznie z tobą i firmą Która-Nie_Istnieje? :twisted:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 05 sie 2008 04:23

Niezle autko widze sie szykuje :)
Ja tez poluje na cos takiego, ale raczej zeby czasem sobie wypic w nim browara, albo posluchac muzy - ot taka fanaberia, bo nie mam prawka i nie zamierzam miec :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 05 sie 2008 08:16

Gonzo pisze:90% wyjeżdzającym pracuje przy najgorszych fizycznych pracach.

narod sie rozwija :) kiedys wg. porobanca z wroclawia to byli wszyscy, potem 99%, potem 95% teraz 90% - brawo emigracjo :)

a tak poza konkursem - sado-maso z wrocka czemu ty nigdy nie odpowiadasz na moje posty? jak ktos inny ci na garba wrzuci to sie chociaz troche sadzisz a do mnie nic - BOISZ SIE? brakuje ci argumentow "polaku z odrzutu"? czemu zawsze znikasz? nie badz tchorzem! przeciez masz te 185 cm, 90 iles kilo i potrafisz straszyc kobiety ...

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 05 sie 2008 10:07

Chłopaki tradycyjnie poklepują się nawzajem.I zawsze wieczorem-chyba bardziej sexy nastrojowa pora.

umyj sie to moze kiedys cie zaprosza :)

Tak czy owak prawda jest taka,że ścierpieć nie możesz tego,że kasę i to o wiele większą można zarabiać w Polsce we własnym kraju bez potrzeby kłaniania się komukolwiek.

Problem w tym Gonzo, ze wszystko wskazuje na to ze to ty nie mozesz scierpiec, z jakis sobie tylko znanych powodów (namawialem nie raz do podzielenia sie nimi z nami) ze tylu polaków wyjechalo z kraju

O dochodach z własnej działalności nie będę wnikał bo gul skoczy Ci w gardle i znów zabawisz się w te swoje wróżenia z fusów jak to jestem biedny i sfrustrowany i samotny.

Frajerem to jest dla mnie ktos kto próbuje zaimponowac ludzim ile ma kasy.

Pamiętajcie wszyscy że w nie swoim kraju zawsze będziecie ułomnymi polaczkami(nie lubię tego słowa ale najlepiej oddaje prawdę) pracującymi na zmywakach lub sprzątającymi czyjeś odchody. I na nic się zda mydlenie oczu, że jest inaczej, statystyki nie kłamią. 90% wyjeżdzającym pracuje przy najgorszych fizycznych pracach.

Pewnie i masz racje, 90% pracuje w nisko platnych zawodach, no ale co z tego ? Przynajmniej nie biduja jak w Polsce.

Ale jacy zaradni i odważni,a jakie pieniądze zarabiają hehe .

Emigracja to nie rurki z kremem, nie kazdy ma na tyle odwagi zeby zostawic wszystko i wyjechac do obcego kraju.

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 05 sie 2008 22:06

Oglądałeś Gherbid taką polską komedię "Wesele"Wojciecha Smarzowskiego?Niezłe jaja idealnie się tam nadajesz z tym swoim systemem wartości opartym na furach.Ja nie będę się tu chwalił czym jeżdżę bo dla mnie samochód to tylko maszyna a nie wyznacznik statutu i nigdy w pojazdach nie lokuję swoich uczuć.Rozczulanie się nad jakimiś felgami to dla mnie objaw jakiejś materialistyczno-prymitywnej formy bycia.
A tak właściwie to czemu swojego motoryzacyjnego bożka nie odnawiasz w UK tylko w PL?Co?Historia jak z ząbkami u stomatologa?Nie stać Cię na to tam gdzie pracujesz?

Prosiłbym o przestanie zdawania mi głupich pytań w stylu"Czemu na moje posty nie odpowiadasz?" albo zarzutach,że niby uchylam się od odpowiedzi.
Jest Was zbyt wielu tutaj i aby "odbijać"dyskusyjną piłeczkę z każdym,analizować i cytować Jego komentarze musiałbym cały prawie dzień(jak niektórzy tutaj)spędzać na tym forum a jak łatwo zauważyć po czasie dodawania moich postów jestem tu przeważnie nocą około 22 lub 00 i nie mam zamiaru siedzieć do 03.Mam ważniejsze sprawy w ciągu dnia.Ostatnio pisali w prasie,że bardzo dużo Polaków w UK nie ma pracy.To by wyjaśniało dlaczego co niektórzy siedzą tu cały dzień.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 05 sie 2008 22:12

Gonzo pisze:Oglądałeś Gherbid taką polską komedię "Wesele"Wojciecha Smarzowskiego

Rzeczywiscie Gonzo, przypominasz pana mlodego... tego co sie ozenil za Audi TT :lol: :lol: :lol: Ewentulanie jednego z braci "bezkarkow" :lol:
Ostatnio zmieniony 05 sie 2008 22:27 przez MarcFloyd, łącznie zmieniany 1 raz.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 05 sie 2008 22:17

Gonzo pisze:idealnie się tam nadajesz z tym swoim systemem wartości opartym na furach.Ja nie będę się tu chwalił czym jeżdżę bo dla mnie samochód to tylko maszyna a nie wyznacznik statutu i nigdy w pojazdach nie lokuję swoich uczuć.Rozczulanie się nad jakimiś felgami to dla mnie objaw jakiejś materialistyczno-prymitywnej formy bycia.

A przed chwilą sam pokazałeś swój system wartości wytykając poruszanie się 20 letnim golfem...
Dla mnie narzędziem jest Ford Focus. Natomiast renowacja Mercedesa to raczej pasja i marzenie które realizuję od pięciu lat.
W d00pie mam co jest czym dla ciebie, bo nie reprezentujesz sobą niczego co by dla mnie stanowiło jakąś wartość, Mervin. Więc wisi mi czy ci coś pasuje czy nie, Forumowy Trollu :twisted:

Gonzo pisze:A tak właściwie to czemu swojego motoryzacyjnego bożka nie odnawiasz w UK tylko w PL?Co?Historia jak z ząbkami u stomatologa?Nie stać Cię na to tam gdzie pracujesz?

I mylisz się, blacharka i lakierowanie robione były w UK, silnik i zawieszenie w Niemczech. Felgi znalazłem w Holandii i Portugalii. Wątpię abyś w swej tępocie pojął czym jest pasja i hobby, chyba że tak traktujesz trollowanie na forum :)
Zęby mam zdrowe i tylko jedną plombę. Ale na przeglądzie byłem na miejscu w UK, ostatnio jest tu coraz więcej dobrych polskich stomatologów, niedługo będziesz jeździł do nas robić swoje zęby, o ile ci jeszcze jakieś własne zostały, Mervin :lol:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 05 sie 2008 22:20

Gonzo pisze:jestem tu przeważnie nocą około 22 lub 00 i nie mam zamiaru siedzieć do 03.

Straszne, ile czasu musisz tyrać, biedaku. To tylko dowodzi że firmę sobie wyssałeś z palca :) Jesteś zwykłym popychadłem u jakiegoś prywaciarza i tu wyładowujesz swoje kompleksy, bo podczas pobytu na wyspie okazałeś się tak nieudolny i niekompetentny, że nie chcieli cię nawet na zmywaku.

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 05 sie 2008 22:25

"Jedyne co mnie może przyciągnąć do kraju, to informacja z zakładu tapicerskiego, że skończyli prace renowacyjne w moim W126 560SEL 6L 32V AMG"

No jednak w PL też jakiś remoncik.Pasja to by była wtedy gdybyś sam to odnawiał a nie to kupiłeś tam a to tamto i naprawiali to tu i tam.
I mam pytanie czy po renowacji zamieszkasz ze swym bożkiem w jednym pokoju?

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 05 sie 2008 22:27

Stomatolog w UK wychodzi taniej i maja nowoczesniejszy sprzet.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 05 sie 2008 22:29

Tapicerkę robię w krau, bo dobra jakościowo skóra jest tańsza w kraju. Natomiast lakierowanie, zarówno pod kątem jakości, ilości warstw i trwałości znacznie lepsze jest na Wyspie. Z kolei w Holandii jest jeden z bardziej uznanych warsztatów robiących jednostki napędowe ze stajni AMG.
Wyznaję zasadę profesjonalnego podejścia do takich zajęć. ty zapewne w jeden dzień zostałbyś blacharzem, lakiernikiem, mechanikiem, tapicerem, etc...
Niestety nie ja, Mervin, z moją głową wszystko jest OK.

Wróć do „Hyde Park”