Gonzo pisze:90% wyjeżdzającym pracuje przy najgorszych fizycznych pracach.
Chłopaki tradycyjnie poklepują się nawzajem.I zawsze wieczorem-chyba bardziej sexy nastrojowa pora.
Tak czy owak prawda jest taka,że ścierpieć nie możesz tego,że kasę i to o wiele większą można zarabiać w Polsce we własnym kraju bez potrzeby kłaniania się komukolwiek.
O dochodach z własnej działalności nie będę wnikał bo gul skoczy Ci w gardle i znów zabawisz się w te swoje wróżenia z fusów jak to jestem biedny i sfrustrowany i samotny.
Pamiętajcie wszyscy że w nie swoim kraju zawsze będziecie ułomnymi polaczkami(nie lubię tego słowa ale najlepiej oddaje prawdę) pracującymi na zmywakach lub sprzątającymi czyjeś odchody. I na nic się zda mydlenie oczu, że jest inaczej, statystyki nie kłamią. 90% wyjeżdzającym pracuje przy najgorszych fizycznych pracach.
Ale jacy zaradni i odważni,a jakie pieniądze zarabiają hehe .
Gonzo pisze:Oglądałeś Gherbid taką polską komedię "Wesele"Wojciecha Smarzowskiego
Gonzo pisze:idealnie się tam nadajesz z tym swoim systemem wartości opartym na furach.Ja nie będę się tu chwalił czym jeżdżę bo dla mnie samochód to tylko maszyna a nie wyznacznik statutu i nigdy w pojazdach nie lokuję swoich uczuć.Rozczulanie się nad jakimiś felgami to dla mnie objaw jakiejś materialistyczno-prymitywnej formy bycia.
Gonzo pisze:A tak właściwie to czemu swojego motoryzacyjnego bożka nie odnawiasz w UK tylko w PL?Co?Historia jak z ząbkami u stomatologa?Nie stać Cię na to tam gdzie pracujesz?
Gonzo pisze:jestem tu przeważnie nocą około 22 lub 00 i nie mam zamiaru siedzieć do 03.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 13 gości