banita pisze:jak juz jedziemy idiotycznymi porownaniami - do wszystkich madralinskich panow przeciwnikow aborcji - policzcie ile razy w zyciu zwaliliscie gruche, pomnozcie przez srednia ilosc plemnikow w wytrysku, podzielcie przez 2 - wlasnie tylu aborcji dokonaliscie, glupota goni glupote ...
user1553434 pisze:Hahahaha dobre. To jeszcze dodamy ilośc menstruacji u kobiet. Ok?
banita pisze:user1553434 pisze:Hahahaha dobre. To jeszcze dodamy ilośc menstruacji u kobiet. Ok?
wiesz (albo nie) ale to akurat nie jest zalezne od kobiety ...
wiem kaslawka, zastanowilem sie tylko ty nie poszlas moim tokiem myslenia bo dzielenie przez 2 na koncu jest po to ze kolejne 50% potrzebne do zaplodnienia posiada kobieta, napisalem tez glupota goni glupote (ironia tzw to byla i/lub zart). ale jakby pojsc tokiem rozumowania twoim i tych co nie wiedza kiedy powstaje czlowiek to po czym wnosisz ze plemnik nie jest czlowiekiem (50% czlowieka?), skoro komorka jajowa z plemnikiem jest juz czlowiekiem to czym jest sam plemnik? i czym sama komorka jajowa? bylo juz o kurach i jajkach teraz porozmawiajmy o plemnikach
AnkaMak pisze:Czy doszliscie juz do jakiegos sensownego wniosku?
Wydaje mi sie ze ludzi 'anty-' chca chronic nie 'zycie nienarodzonych dzieci', ale ludzi przed nimi samymi. Chca uratowac mnie przed popelnieniem 'bledu', 'morderstwa'. dziekuje Wam za to, bo w koncu dzielicie sie swoim doswiadczeniem, madroscia, ale ja juz wybralam. I jak to user1553434 napisal wczesniej (chociaz w zupelnie innym kontekscie), jak sobie posciele, tak sie wyspie.
macie z tym problem?
AnkaMak pisze:Hej, hej, moze by tak troche kulturalniej? Albo w ogole zapomnijmy o jakiejkolwiek dyskusji.
Pisze 'ludzie anty-' dla skrotu, przepraszam jesli urazilam, nie wiedzialam ze wpadniesz w taka furie.
'Co mnie obchodzi, ja mam silne łapy i bystry umysł, kupe znajomych. Dam rade. Po kiego mam się martwić o kogoś kogo nawet nie znam.... ' - no wlasnie caly czas mi o to chodzi, o to sie pytam. W imie czego ta wojna? W imie przekonan ? Tyle wojen juz o to bylo, chcesz kolejnej?
Mozesz nie miec w glebokim powazaniu, prosze bardzo. Moze wtedy przestal bys mi wmawiac, ze masz jedynie sluszne poglady...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 16 gości