O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 03 lut 2011 17:16

taaa ja mieszam - powiedzial mi ekspert od mieszania

mamusia kazala miec o sobie duze mniemanie wiec mam

i tak masz racje - uwazam ze masz caly londynek za bande idiotow - to sa twoje slowa ktore wielokrotnie podkreslasz poczynajac od tego czemu uzywasz nicka (b)londynek

genius(z)em nie jestem - studiowalo sie informatyke wiec chociaz google umiem uzywac czyli twoj sztandarowy argument co ludzie powinni zrobic jak szukaja odpowiedzi - przeciez na forum nie warto pytac

to jakie ty i kazdy inny ma o mnie zdanie mam gleboko w dupie

mozesz sobie mnie wyzywac od idiotow i innych robie na to co ma sie w tym gdzie ja to mam

na swoje szczescie i obrone mam tylko jeden fakt (zapoznaj sie z definicja tego slowa zanim zaczniesz probowac go podwazac) - tobie jeszcze nigdy w histori nie udalo sie udowodnic ze nie mam racji

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 03 lut 2011 19:02

...(nie omieszkam uzyc)
czytajac to to, trudno sie nie oprzec refleksji, ze dyskutujecie ze soba jak PIS z PO
az milo -(odciaze wasze zwoje mozgwe od domyslanie sie co mialy znaczyc 3kropki
Ostatnio zmieniony 03 lut 2011 20:00 przez darekzlondku, łącznie zmieniany 1 raz.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 03 lut 2011 19:05

mnie to wyglada na zatrucie alkoholowe :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 lut 2011 09:17

o no w koncu nauczylas sie z google kozystac - to ze dzieki starej babie to juz inna bajka ...

przeciez pisalem ze pracuje wiele lat w jednej firmie wiec nie wiem skad ta wznieta tym ze nagle to odkryalas? wystarczylo londynek poczytac
jak podawalem ta informacje to pisalem rozniez ze praca w jednej firmie przez wiele lat nie oznacza pracy na tym samym stanowisku ale niektorym widac ciezko to pojac

wielokrotnie rowniez pisalem ze ja jestem jedynie kierownikiem a user dyrektorem wiec to kolejna nie tajemnica ktora odkrylas w fanfarach

no i glowna oblelga - skonczylem szkole pcimiowata - w tym momencie nie pozostaje nic jak rozesmiac sie jak Ace Ventura ... (btw tez o tym pisalem na forum)
no skonczylem i co? przeciez do podnoszenia szlabanu nie ma znaczenia jaka szkole skonczylem (polecalbym jednak troche wiecej google zeby zapoznac sie z tym co to za szkola aczkolwiek nie zalezy mi na tym jak bedziesz miec o niej opinie bo po co)

za bardzo nie wiem o co ci chodzi piszac ze sie rozpisuje jak sie bronie? ja sie bronie? przed kim? przed toba? po tym jak cie znowu rozlozylem w innym temacie? i to ja sie bronie czy ty ujadasz lezac? przykre bo okazlo sie ze jestes osoba pozbawiona klasy i honoru. z piedestalu spadasz na dno - chamskie wrzuty ainie to zapoczatkowaly - czyli wtracajac w to wniosek darka wychodzi ze ja jestem kaczynski a ty tusk phi :roll:

teraz nie pozostaje ci juz nic innego jak wrzucenie linkow z nk i fb, rozmiar mojego buta i fiuta

+
- nie 15 minut po dzwonku tylko godzine i 15
- znalazlas juz ten przyklad jak cokolwiek udalo ci sie mi udowodnic? szczekaj dalej
- wyzywajac wszystkich od idiotow wyzywasz i mnie
- wysmiewam sie z fantazji erotycznych usera a nie faktu ze moze byc dyrektorem - bo wiesz sa ludzie w hierarchi wyzej od ciebie

nudzi mnie obrzucanie sie z toba blotem, wole se slac k.. i h.. z darkiem bo w jego przypadku jest to przynajmniej dyskusja 2 osob ktore maja inne zdanie na ten sam temat a w twoim ... nie wiem co. skonczyly ci sie jakiekolwiek merytoryczne argumenty w dyskusji na temtat wiec jedziesz po tym kto jaka szkole skonczyl i co robi w zyciu bo oczywiscie szkola ktora ty skonczylas jest najlepsza, jedynie twoja praca jest fantastyczna, najwiecej platna i o wogole ah i oh
powywyzszaj sie jeszcze troche nad wszystkimi, podbuduj swoje ego ze jestes najlepsza ... dopoki znowu ktos ci nie udowodni ze sie mylisz

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 lut 2011 11:35

apropos mojej szkoly bo wkurw.. mnie takie rzucanie polslowkami i zaklamanie

ranking wprost:
1999 - 2 miejsce
2000 - 1 miejsce
2001 - 1 miejsce
2002 - 1 miejsce
2003 - 1 miejsce
2004 - 1 miejsce
2005 - 2 miejsce
2006 - 2 miejsce
2007 - 1 miejsce
2008 - brak rankingu
2009 - brak rankingu
2010 - 7 miejsce

alez to wstyd dla banity ukonczyc uczelnie ktora w czasach jego studiow byla najlepsza w kraju ... hanba i pcim dolny

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 lut 2011 13:04

blondynek pisze:malo tego - doszlam ostatnio do wniosku ze Polacy w Uk dziela sie na IT (panowie) i ksiegowe (panie)

To ja zmnienilem plec :? ZmienilAm, znaczy?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 lut 2011 13:11

nie mozesz - jesli blondynek doszla do takiego wniosku to tak jest i nie ma innej opcji

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 04 lut 2011 14:40

zastanawiam sie dlaczego tak wlasciwie sie nie lubicie?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 lut 2011 14:47

Niby kto kogo? Ja tu wszystkich kocham ;)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 lut 2011 14:49

ewazraju pisze:zastanawiam sie dlaczego tak wlasciwie sie nie lubicie?

to bardzo proste - z blondynkiem mozna gadac dopoki nie wytknie sie jej pomylki, potem spada na ciebie 38 plag egipskich

nie wolno wytykac bledow nieomylnym

ja sie odwazylem 3 raz i 3 raz jest ta sama historia

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 04 lut 2011 15:14

coz nobodys perfect
ale skoro tak lubi to pozwol jej,co ci szkodzi? :D

zastanawia mnie jak dorosli ludzie moga sie spierac o tak malo powazne rzeczy?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 lut 2011 15:22

mi nic nie szkodzi, ja tylko smialem poprawic blednie podana informacje

zdazylo sie to raptem 3 razy wiec zapytaj sie blondynka czemu robi z tego takie wielkie halo biorac pod uwage ilosc informacji jaka przekazuje ludziom na forum zamiast powiedziec no sorry rzeczywiscie pomylka, trudno, zdaza sie

mnie tez zastanawia ze taka blachostka wywoluje taki wsciekly atak

Wróć do „Hyde Park”