darekzlondku pisze:...psow, kotow, kaczek, kur -itp. ktore ze wzgledow bezpieczenstwa rozjechalem nie zlicze, i zaluje z calego serca tego, bo wybor byl prosty: albo ja albo to stworzenie
... w stosunku do dwunoznych mialbym (jak mysle) mniej wyrzutow sumienia...
darekzlondku pisze:...zenujace...
duma bijaca na kolana kazdego kto smie cokolwiek innego powiedziec, guru forum Londynek... zal ze masz taka slaba pamiec, ale stukaj od rana do wieczora na forum jesli jest to dla ciebie celem zyciowym...
banita pisze:jaka duma? to bylo zwykle porownanie ze skoro tobie gina posty to skoro ja ich naklepalem o wiele wiecej to statystycznie i mi powinny ginac ... no ale chyba o matematyce z toba nie ma co gadac bo to nie ta dziedzina
wisil sie q za raz w zyciu to moze oprocz znikajacych postow zobaczysz ze nie siedze tu od rana do wieczora
banita pisze:co do celow zyciowych ... wez sie puknij w lep tak delikatnie ci powiem zeby cie nie ponizac i sie nie wywyzszac i przestan podjadac tabletki tym ktorymi sie opiekujesz bo to zaczyna byc zalosne
teraz mozesz mi pojechac swoja psychologiczna gadka
darekzlondku pisze:zajmuje sie sie pomaganiem trudnym dzieciakom
marekleyton pisze:darekzlondku pisze:...zaden facet z jajami ...
nie żebym był czepliwy czy cuś...ale ja mam jądra...jaja maja kobiety..i to przeważnie jedno na 28 dni...no czasem wiecej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 11 gości