O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 13 sty 2011 21:21

daro , daj już spokój...po co sie żreć, nawte ja już aine pokochałem...no na chwile bo teraz mam moją Chrapulkę..

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 13 sty 2011 21:27

marekleyton pisze:daro , daj już spokój...po co sie żreć, nawte ja już aine pokochałem...no na chwile bo teraz mam moją Chrapulkę..

przegralam z psem
osz ty? :o

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 13 sty 2011 21:37

...psow, kotow, kaczek, kur -itp. ktore ze wzgledow bezpieczenstwa rozjechalem nie zlicze, i zaluje z calego serca tego, bo wybor byl prosty: albo ja albo to stworzenie
... w stosunku do dwunoznych mialbym (jak mysle) mniej wyrzutow sumienia...

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 13 sty 2011 21:56

darekzlondku pisze:...psow, kotow, kaczek, kur -itp. ktore ze wzgledow bezpieczenstwa rozjechalem nie zlicze, i zaluje z calego serca tego, bo wybor byl prosty: albo ja albo to stworzenie
... w stosunku do dwunoznych mialbym (jak mysle) mniej wyrzutow sumienia...

no kolego... jak mam to rozumic bo interpunkcja mnie zwiodła...załujesz ze rozjechałeś ? czy załujesz ze nie możesz zliczyc?

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 13 sty 2011 22:29

oj... czytaj uwaznie...
zaluje, bo one nikomu nie zrobily nic zlego, tylko znalazly sie w niewlasciwym miejscu o niewlasciwym czasie...

maya
Rezydent
Kontaktowanie:

Postautor: maya » 14 sty 2011 09:02

O nie, nie kolego darku.
To nie one tylko ty znalazłeś się w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie.
Jasne, łatwo zwalić winę na biedne zwiarzęta! Nieładnie! One nie miały szans przy spotkaniu z tobą. I proszę, nie tłumacz się względami bezpieczeństwa bo jak piszesz, żadne z tych biednych stworzeń nie przeżyło nadejście dariusza.
Gdybyś zachowywał się bezpiecznie to do dzisiaj wesoło dziubdziały by na łączce a tak?
[*] rip kaczuszki, pieski, kotki ...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 14 sty 2011 10:25

darekzlondku pisze:...zenujace...
duma bijaca na kolana kazdego kto smie cokolwiek innego powiedziec, guru forum Londynek... zal ze masz taka slaba pamiec, ale stukaj od rana do wieczora na forum jesli jest to dla ciebie celem zyciowym...

jaka duma? to bylo zwykle porownanie ze skoro tobie gina posty to skoro ja ich naklepalem o wiele wiecej to statystycznie i mi powinny ginac ... no ale chyba o matematyce z toba nie ma co gadac bo to nie ta dziedzina

wisil sie q za raz w zyciu to moze oprocz znikajacych postow zobaczysz ze nie siedze tu od rana do wieczora
wezmy tylko ostatni przyklad - o 22.29 mam zdecydowanie lepsze rzeczy do roboty niz pisanie na forum - ty ... chyba nie masz

co do celow zyciowych ... wez sie puknij w lep tak delikatnie ci powiem zeby cie nie ponizac i sie nie wywyzszac i przestan podjadac tabletki tym ktorymi sie opiekujesz bo to zaczyna byc zalosne

teraz mozesz mi pojechac swoja psychologiczna gadka

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 14 sty 2011 12:44

darekzlondku pisze:
...widze ze podlapales styl uzywania emotikonow od nowego guru

Tak...a....teraz....podlapuje...uzywaniue....wielokropkow...od...ciebie... :lol: :lol: :lol:

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 sty 2011 14:47

banita pisze:jaka duma? to bylo zwykle porownanie ze skoro tobie gina posty to skoro ja ich naklepalem o wiele wiecej to statystycznie i mi powinny ginac ... no ale chyba o matematyce z toba nie ma co gadac bo to nie ta dziedzina
wisil sie q za raz w zyciu to moze oprocz znikajacych postow zobaczysz ze nie siedze tu od rana do wieczora

pudlo, i nie pros sie o statystyke twojej bytnosci na forum od mgr mat. ... dyskutowanie z ponad 4000 postow jest ryzykowna

banita pisze:co do celow zyciowych ... wez sie puknij w lep tak delikatnie ci powiem zeby cie nie ponizac i sie nie wywyzszac i przestan podjadac tabletki tym ktorymi sie opiekujesz bo to zaczyna byc zalosne
teraz mozesz mi pojechac swoja psychologiczna gadka

...pudlo, nie wiem skad ci sie wydumalo ze jestem psychiatra czy czyms okolo...
choc praca moja ma 'ciekawy' chrakter...
... no ale chyba slusznie sie wkurwiasz...
===
co do Marc-a...
a kropkuj sobie , mnie to nie szkodzi, nie mam z tym problemu...

banita
Rezydent

Postautor: banita » 14 sty 2011 15:19

panie mgr matematyki ...

nie proboj byc 2 blondynkiem i wmawiac wszystkim ze sa debilami bo ona w odroznieniu od ciebie bedzie potrafila sie obronic w ewentualnej dyskusji

no wiec:

darekzlondku pisze:zajmuje sie sie pomaganiem trudnym dzieciakom

zrodlo: http://forum.londynek.net/viewtopic.php ... c&start=15

w pieknej polandi mgr mozna miec z byle czego i moze go miec byle kto wiec fakt ze takie masz wyksztalcenie g.. znaczy i widac to w tym ze nie brylujesz z dyskusjach zwiazanych z "numerkami" i nie pracujesz w zawodzie (chyab ze udzielach korkow z matmy w "poprawczaku")

brylujesz za to w filozofowaniu

moge z toba dyskutowac o numerkach o kazdej porze dnia i nocy - zagnij mnie prosze

i nie pochlebiaj sobie w tym wkurwianiem, najzwyczajniej w swiecie irytuje mnie twoj babski placz o tym ze to forum nie ma regulaminu (pudlo) i na h.. modow (pol pudla) od twojego 12 posta na tym forum powracajacy jak bumerang

wez sie ogarnij, wytrzyj szminke, popraw jadra w slipach i zacznij sie zachowywac jak facet a nie jakas placzka

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 sty 2011 17:43

szanowny panie banito-pierwsze skrzypce...
nie mam zamiaru udawadniac nikomu ze nie jestem wielbladem, a juz forum Londynek jest ostnim miejscem do tego...
taki twoj text:... "moge z toba dyskutowac o numerkach o kazdej porze dnia i nocy - zagnij mnie prosze..." jest zenujacy, mialem lepsze mniemanie o tobie...
...zaden facet z jajami nigdy by drugiemu nie sugerowal wycieranie szminki - nie majac bladego pojecia do kogo to mowi... no chyba ze przyjmiemy prosta zasde: kazdy mierzy swoja miara.
...a ...
dzieki za studiowanie moich postow, sorry nie zrewanzuje sie tym samym, no chyba ze sie bedziesz upieral...

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 14 sty 2011 17:56

darekzlondku pisze:...zaden facet z jajami ...

nie żebym był czepliwy czy cuś...ale ja mam jądra...jaja maja kobiety..i to przeważnie jedno na 28 dni...no czasem wiecej :)

darekzlondku
Emigrant

Postautor: darekzlondku » 14 sty 2011 18:22

marekleyton pisze:
darekzlondku pisze:...zaden facet z jajami ...

nie żebym był czepliwy czy cuś...ale ja mam jądra...jaja maja kobiety..i to przeważnie jedno na 28 dni...no czasem wiecej :)

..jesli sugerujesz sie tym co cie uczyla pani od biologii - tak masz jadra (co do kobiet dotalbys pale jak nic - blad nazwy) i masz racje
...jesli chodzi o potoczne okreslenie - ja mam racje

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 14 sty 2011 18:33

no teraz toś pojechał sobie po rajtuzach...

braki z biologii widocznee..

napisałem wyraźnie ;

JAJA TO MAJĄ KOBIETY I TO PRZEWAZNIE JEDNO CO 28 DNI ,

gdybys tak znał biologie na która sie powołujesz wiedziałbys ze w jajnikach kobiety tworzy sie jajo które wedruje jajowodami do macicy , gdzie zagnieżdża sie w tkance miekkiej , i po pewnym okresie niezapłodnione umiera i zostaje wydalone wraz z ową tkanką złuszczającą sie regularnie ...

to zjawisko nazywamy jak drogie panie?

otóz to cykl owulacyjny trwający zazwyczaj 28 dni ..lub wiecej..

do ksiązki nieuku , i nie pouczaj kogokolwiek na temat czegoś , o czym nie masz bladoróżowego pojęcia

o masz znalazłem :

http://portalwiedzy.onet.pl/59423,,,,ko ... haslo.html

Wróć do „Hyde Park”