O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 08 paź 2010 10:10

banita pisze:
usercostam pisze:Kto bierze sobie nie robotna kobiete do domowego inwentarza ? To chyba ciebei popier...
Ja kobity nie stac zeby ze mna jechac, to niech siedzi w domu i sprzata, a ja sobie na miejscu jakas dziwke wezme...

aaa czyli przy tobie krezusie kobieta musi sama za siebie placic? nice

przeciez wiemy ze nie masz ani prawka ani nawet auta dlatego pociag to twoja jedyna opcja

wiesz kazdy ma to co lubi i ja jednak obstane przy opcji z wlasna zona a nie jakas dziwka - powiedz mi bo nigdy nie probowalem - jak to jest calowac albo wchodzic zaraz po kims? myslisz ze jak jestes w srodku to twoj sprzet styka sie z pozostalosciami poprzednika? i czy ona aby napewno dokladnie umyla zeby?

zaczynaja mnie nudzic te "potyczki" slowne z toba - nie dosc ze jestes kompletnie zalosny w swoich tekstach i fantazjach to juz nawet nie potrafisz sie pozadnie odgryzc

A twoja zona byla dziewica ? Czy pytales sie kiedy ona ostatni raz z kims i jesli tak to ile czekales, zeby sladow po poprzedniku nie bylo ? Nie badz dziecinny ;)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 08 paź 2010 10:26

tak tak no i jeszcze zapomniales dodac ze przeciez wlasnie teraz moze robic to z wasatym romanem...

lepiej oblizac deske z publicznym sraczu - zapewe mniej d.. na niej siedzialo niz mialy te twoje panienki

panie dyrektorze IT - cos dla pana

Obrazek

Wróć do „Hyde Park”