O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 06 paź 2010 13:25

banita wynika z tego ze ty wiesz lepiej czy go mam? :lol:

wiekszosc moich partnerow rowniez chciala mi udowodnic ze oni lepiej
wiedza co JA lubie a czego nie....co moze tylko wkurwiac

skad u facetow taka sklonnosc do kurwy nedzy???

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 06 paź 2010 13:27

Marc ,dlaczego dresa?zakladasz ze nie-dresy nie potrafia mi tego dac?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 06 paź 2010 13:32

Nie, nie zakladam. Ale dresa z pewnoscia latwiej poderwac no i "mocne ruchanko" zapewnione. Z takim intelektualista to przeciez nigdy do wiadomo co mu do lba strzeli. Jeszcze zechce sie delikatnie popiescic albo, co gorsza, porozmawiac przed albo i w trakcie.... :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 paź 2010 13:38

to kobiety i cosmopolitan zmusily facetow do tego zeby wiedzieli gdzie jest pkt G, gdzie jest lechtaczka itd

po twoich opisach powoli zaczyna sie sprawdzac teoria wysnuta na tym forum juz dawno - ze twoja frustracja do plci brzydkiej wynika z niedoruchania bo w kraju w ktorym pojecie prawdziwego mezczyzny dawno zaginelo (zostala tylko banda spedalonych lalusiow podazajacych slepo za moda z telewizji) i przy twojej widocznej niecheci do polakow ktorzy stanowia niewielki procent niespedalonego spoleczenstwa na wyspie chyba ciezko ci znalesc kogos kto zaspokoi twoje dziekie rzadze ?

ps. nie mam nic do kochajacych inaczej, kto co komu wsadza mnie nie obchodzi

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 06 paź 2010 13:44

Banita, slowo ktorego szukales to bylo "zniewiescialego". Anyway i tak sie z toba nie zgadzam. A co do mniej patriarchalnego spoleczenstwa niz w Pl - to jak najbardziej i na cale szczescie.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 06 paź 2010 13:53

marc ja nie mam nic do rozmowy przed lub w trakcie wrecz przeciwnie
poniewaz u mnie seksik zaczyna sie w mozgu,musze faceta CHCIEC tzn musi mi czyms zaimponowac...a jezeli do tego ma mfajnego ch... i dobrze to robi to juz jest tylko bonus...nie byle jaki though :wink:
jezeli facet mi nie podnosi cisnienia to moze mnie piescic do usranej smierci
i nic z tego nie bedzie..

ostanio podszedl do mnie jakis mlody angol w barze no izaczyna skad jestem
itd i mowi poland is great country...no to mnie szlag trafil i pytam sie dlaczego tak sadzi bo jak tak nie sadze ale ze jestem polish national to nie moge bys k...a impartial in this matter...nie wiedzial co powiedziec rozmowa sie skonczyla i spierdolil :roll:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 paź 2010 13:59

nie wiem czy zniewiesciale bo im do lozka nie wlaze

dla mnie jesli ktos wyglada i zachowuje sie jak homo to jest homo a nie zniewiescialy

czyli wg. ciebie angole sa mescy? w swoich trampeczkach, wloskach a'la Justin Biber i tak obcislych dzinsikach ze az im jaja do brzucha wepchnelo? 30 paro latkowie, mieszkajacy z mamusiami, w rozowych koszulach, wszecie i zawsze ze swoimi mates?

bedziesz sie ze mna sprzeczal przez swoja tolerancyjnosc czy slepote?
bo jak nr 1 to zle trafiles, bo to ze za takich ich uwazam nie znaczy ze ich nie toleruje a jak nr 2 to should have gone to specsavers ... :)

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 06 paź 2010 14:00

MarcFloyd pisze:To moze powinnas poderwac jakiegos dresa? U takiego gra wstepna polega na "Mala, chono tu, bedziemy sie ruchac" a potem jest juz tylko ostre rzniatko. Jak na czyms to nawet bardzo ostre. :lol:

Widze masz w tym niezle doswiadczenie, czesto podrywasz dresow ?

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 06 paź 2010 14:15

ja nie lubie angoli wole europejczykow
bialych oczywiscie
innej opcji nie ma i nie bedzie

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 06 paź 2010 14:23

Banita,
Bede sie sprzeczal bo uwazam ze kompletnie nie masz racji. Meskosc nie zalezy od koloru koszuli a od tego jak potrafimy wziaz odpowiedzialnosc za partnerke i zapewnic jej poczucie bezpieczenstwa w kazdej sytuacji

Ewa
Uwazam ze poslugujesz sie stereotypami

Usercostam
Dresow podrywam tylko jesli sa dyrektorami, bejbe

kozbierski
Troll

Postautor: kozbierski » 06 paź 2010 14:24

Obrazek[url][/url]

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 paź 2010 14:31

MarcFloyd pisze:od tego jak potrafimy wziaz odpowiedzialnosc za partnerke i zapewnic jej poczucie bezpieczenstwa w kazdej sytuacji

hehehehehe

czyli jak zapewnie powyzsze mojej zonie ale na boku bede walil mariuszfa w d... to nie bede homo ?!?!?!? dobre aczkolwiek musisz wyjasnic co znaczy wziasc za partnerke odpowiedzialnosc? pojsc za nia siedziec czy splacac jej dlugi? a poczucie bezpieczenstwa konczy sie zazwyczaj na portfelu ...

+ niechcacy potwierdziles moja teorie - trzydziestoparolatkowie, mieszkajacy z mamusiami, bez zadnych perspektyw na przyszlosc, majacy partnerki tylko w sobotnie wieczory na szybko w kiblu w klubie albo w domu ale tak narabani ze rano i tak nic nie pamietaja, bojacy sie dzieci i kobiet na stale - jak to sie ma do twojej definicji meskosci?
Ostatnio zmieniony 06 paź 2010 14:33 przez banita, łącznie zmieniany 1 raz.

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 06 paź 2010 14:33

czego konkretnie dotyczy ten stereotyp?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 paź 2010 14:34

tylko niech mi nikt nie odpowiada - nie bedziesz homo bedziesz bi ... ziew ...

Wróć do „Hyde Park”