O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 16 maja 2009 20:38

haha ja tez sie usmialam! do lez!!!! hahaha
GLUCHY CO NIEDOSLYSZY TO DOPOWIE!!!! :D :D
w tym przypadku> nie wiesz do konca o co chodzi a szydzisz czy co kolwiek to mialo byc.......:D
czy ja napisalam ze to jest wartosc koncowa samochodu?????? a moze samochod jest wart, np: 68 tys a mi 10 brakuje a moze wiecej????
to sie nazywa zal.pl
nick mowi sam za siebie.... koncze z tematem i mimo wszystko pozdrawiam cieplutko ;p

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 16 maja 2009 20:42

oj... chyba mnie ponioslo.. no coz ... to chyba hormony:D a z tamtej strony moze kobieca zawisc????
koniec watku...

ciarkosia
Gastarbeiter

Postautor: ciarkosia » 16 maja 2009 21:04

Tak sobie czytam te wasze wypowiedzi i jeszcze nie doszło do mnie jak taka prostaczka jak Ty Aleksandro może prowadzić firmę,Twój sposób wypowiedzi jest na poziome 12 może 15 roku życia.
Bardzo a to naprawdę bardzo przykro i z nie dowierzaniem czyta się Twoje wypowiedzi,naprawdę są karygodne.Wstyd!
Może jeszcze byś się nam pochwaliła gdzie mieszkasz,ile zarabiasz i o której wracasz do domu?
Jakoś nie wierze w to co piszesz,ponieważ w przed ostatnim Twoim poście przeszłaś chyba samą siebie.
Tutaj ludzie nie mają problemu z pożyczkami a Ty jako prowadząca firmę która ponoć przynosi spore dochody w ogóle nie powinnaś mieć z tym problemu.
Naprawdę szczeniacka zagrywka,bardzo przykre.
Powinnaś mieć klasę i inteligencje jako założycielka firmy która przynosi duże dochody i jako przyszła mama a przede wszystkim jako przyszła mama ale Tobie niestety tego brakuje.

aleksandra76
Gastarbeiter

Postautor: aleksandra76 » 16 maja 2009 22:03

...........hmmmmm.......
prostaczka.., wstyd..., poziom 15 latki..., karygodne..., Wstyd..., brak klasy..., A TO TO BYLO NAJLEPSZE.." TUTAJ LUDZIE NIE MAJA PROBLEMU Z POZYCZKAMI"....

Tutaj to znaczy gdzie????? :shock:
W Londynie?, na portalu?..... :shock:

Masz racje ... w przedostatnim poscie przeszlam sama siebie.. nie powinnam pisac co mi slina na jezyk przyniesie... no ale trudno... juz i po wszytkim... za to z twojej strony .. nie ublizajac(twoje slowa)> naprawde szczeniacka zagrywka, bardzo przykre....
to nie jest odpowiednie miejsce do wyzwisk ktorymi nasaczylas temat..
milo bylo dopuki odpisywali normalni ludzie... przyjazni i wiedzacy co to jest forum i do czego ono sluzy... przede wszystkim do pomocy i porad.. skoro nic nie wnosisz do tematu do wyluzuj...
a na koniec prostak, to czlowiek przede wszsytkim niewyksztalcony... mnie to na pewno nie dotyczy... waz slowa nim kogos nimi obrzucasz...szczegolnie jesli nie odzwierciedlaja one rzeczywistosci...

ciarkosia
Gastarbeiter

Postautor: ciarkosia » 16 maja 2009 22:19

eh... no tak jesteś w ciąży...Tobie wszystko wolno i trzeba Ci wybaczyć te niezwykłe uniesienie i oczywiście nie wolno Cię denerwować.
Muszę powiedzieć a raczej napisać ,że mnie zaskoczyłaś ponieważ teraz piszesz z sensem.
Przykro mi ale właśnie takie zrobiłaś na mnie wrażenie... dość przykre.

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 17 maja 2009 17:38

Blondynek dlaczego komus tlumaczysz znaczenie twojego nicka :?: to twoje i tylko twoje prywatne powody ze sie tak nazwalas .
A tak dla humoru Aleksandra jak masz duzo kasy i w koncu kupisz sobie wymazony samochod zainwestuj w personal number plate typu N1NJA albo C1PKA , :wink: (prosze sie nie obrazac tylko zart) pozdrawiam was :)

71jkc
Rezydent

Postautor: 71jkc » 17 maja 2009 20:01

chyba zle zrozumialas jak ja sie zdecyduje pobrac nicka np. ticketfinder czy pie****** polske czy foxy lady albo blue eyes albo moze baltyk to co tylko mi do glowy przeyjdzie ale moj wymysl ! i tylko to co mialam na mysli ,i uwazam za prywatna rzecz czmu tak sie nazwalam i nikomu bym sie nie tlumaczyla .. nic wiecej .

banita
Rezydent

Postautor: banita » 18 maja 2009 12:04

kiedys na londynku bylo za duzo testosteronu teraz estrogen/progesteron w nadmiarze :) drogie Panie uwazajcie na tipsy :)

migel33
Gastarbeiter

Postautor: migel33 » 20 cze 2009 23:46

dobrze .kobiety gora.zawsze byly i zawsze beda.jestem z wami. :wink:

yelonky
Gastarbeiter

Postautor: yelonky » 17 mar 2010 18:08

Jesli chce ktos pozyczke to znam firme ktora daje na dowod ale na maksimum 3 miesiace splate i do 3000 funtow, oprocentowanie to jest okolo 20%, na pozyczke sie czeka maks dwa dni i w londynie jest tylko dostepne, zeby sie z nimi skontaktowac to trzeba wyslac do nich smsa o tresci TXT CONTACT NA NUMER 84684 placi sie za niego kolo poltora funta i oni oddzwaniaja, mowia po angielsku i po rozmowie odrazu jest odpowiedz czy przyznaja pozyczke i w jakiej kwocie, a potem to sie czeka na goscia z ich firmy ktory nastepnego dnia przyjezdza do domu z umowa i po podpisaniu daje kase do reki, obsluguja wszystkie strefy londynu, nie wiem jak jest z innymi miejscowosciami, moze trzeba dojechac. Mi dali 400 funtow na 2 miesiace i w sumie mam oddac 467.76GBP wiec mysle ze nie jest to tak duzo i warto przemyslec ta opcje.

Wróć do „Hyde Park”