O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
ODINN

Postautor: ODINN » 05 mar 2008 21:59

ja tam kiedys slyszalem jakies motywy z automatycznymi dojarkami u krow... :lol:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 06 mar 2008 07:15

ewazraju pisze:odnosze dziwne wrazenie ze spodobal sie wam pomysl z odkurzaczem...

Nie narzeka, nie marudzi, nie ma okresu i tesciowej, nie chce chodzic na spacery... :D

banita
Rezydent

Postautor: banita » 06 mar 2008 07:45

MarcFloyd pisze:Czyzbys sugerowal ze jest za duzy??? :lol:

Marc, Ewo wy tylko o jednym a ja mialem na mysli to ze nie posiadam Henrego :D Mam VAX'a a bez oczu, noska i usteczek to juz nie to samo :lol:

ODINN

Postautor: ODINN » 06 mar 2008 09:55

MarcFloyd pisze:
ewazraju pisze:odnosze dziwne wrazenie ze spodobal sie wam pomysl z odkurzaczem...

Nie narzeka, nie marudzi, nie ma okresu i tesciowej, nie chce chodzic na spacery... :D

"tyle ze ciagle buczy jak sie kochamy..."

ewazraju
Rezydent

Postautor: ewazraju » 07 mar 2008 12:32

i tak zakonczyl sie watek o polskich mezczyznach na poziomie :D

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 07 mar 2008 14:09

a ja to niby k...a co ? cos Ci k...a nie pasuje moj k...a poziom :D

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 07 mar 2008 16:21

Prawdziwi faceci pozostali w Polsce bo do UK wyjechały w dużej większości typy niezbyt reprezentacyjne.Budowlańcy-sporo piją i palą w wolnym czasie a jeszcze więcej klną przy czym prym wiedzie słowo na"Ku..."Następna warstwa społeczna Panów z PL to tak zwani dresiarze czyli różnej maści cwaniaczki notorycznie wchodzący w konflikt z prawem robiąc jakieś dziwne interesy np."załatwianiem" pracy dla rodaków za odpłatnością itp.Za kolejną warstwę społeczną z PL uznałbym chłopców z wiosek.Dużo pracują--jak przysłowiowi "Beduini"i wszystko byłoby ok gdyby nie to,że są esensją tradycyjnej polskiej zawiści a ich przewodni temat w towarzystwie to kto jakim "buja"się samochodem ,jaki ma wypaśny telefon albo jakiej marki ciuchy ma na sobie.Na koniec wypada wspomnieć o studentach,którzy cały dzień na zmywaku robią karierę a i tak są finansowymi gołodupcami także raczej nigdzie dziewczyny nie zaproszą np.do Kina albo na wycieczkę...Co najwyżej do parku na ławkę bo jest za free.Także drogie Panie albo asceza albo Ciapak,ewentualnie Murzynek.
Ta"wyliczanka"to zabawa ale przyznajmy,że niezbyt daleka od prawdy.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 07 mar 2008 16:37

Prawdziwi faceci pozostali w Polsce

Tak, Gonzuniu :D Na przyklad Ty, twoje papierowe i nadmuchiwane dziewczyny i duzo chusteczek higienicznych :lol: :lol: :lol:

ODINN

Postautor: ODINN » 07 mar 2008 17:08

Gonzo pisze:Prawdziwi faceci pozostali w Polsce bo do UK wyjechały w dużej większości typy niezbyt reprezentacyjne.Budowlańcy-sporo piją i palą w wolnym czasie a jeszcze więcej klną przy czym prym wiedzie słowo na"Ku..."Następna warstwa społeczna Panów z PL to tak zwani dresiarze czyli różnej maści cwaniaczki notorycznie wchodzący w konflikt z prawem robiąc jakieś dziwne interesy np."załatwianiem" pracy dla rodaków za odpłatnością itp.Za kolejną warstwę społeczną z PL uznałbym chłopców z wiosek.Dużo pracują--jak przysłowiowi "Beduini"i wszystko byłoby ok gdyby nie to,że są esensją tradycyjnej polskiej zawiści a ich przewodni temat w towarzystwie to kto jakim "buja"się samochodem ,jaki ma wypaśny telefon albo jakiej marki ciuchy ma na sobie.Na koniec wypada wspomnieć o studentach,którzy cały dzień na zmywaku robią karierę a i tak są finansowymi gołodupcami także raczej nigdzie dziewczyny nie zaproszą np.do Kina albo na wycieczkę...Co najwyżej do parku na ławkę bo jest za free.Także drogie Panie albo asceza albo Ciapak,ewentualnie Murzynek.
Ta"wyliczanka"to zabawa ale przyznajmy,że niezbyt daleka od prawdy.

nie no, zapewne w pozostala sama elita... :lol:

:lol:

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 09 mar 2008 13:01

jasny gwint!!! 2 tyg mnie nie nie bylo a tu seksik z odkurzaczem na tapecie :lol:
no coz.......lepszy rydz (w tym wypadku "Henry") niz nic........bo pozniej pojawiaja sie na roznych forach internetowych asceci ktorzy zabijaja innych swoimi frustracjami... :wink:

GONZUNIU drogi !

- przechodzi fajna laska obok budowy w miescie Warszawa.....goscie siedza na ziemi, pala fajki, ich wyglad zdradza naduzycie alkoholowe, na widok laski krzycza: K....ale niezla d....

- dresiarze, dilerzy narkotykowi, zlodzieje wieksi i mniejsi z afer lapowkarskich (co to wzieli kase za zalatwienie czegos tam.....) cale to barachlo wlasnie zaczelo wychodzic z wiezien, wiec Gonzuniu napatrzysz sie na to w swoim ukochanym kraju

moglabym dac odpowiedz na kazdy z twoich opisow Polaka w UK, ale po co.... prawdopodobnie i tak nie dostrzezesz ze opisujesz zachowania Polakow w Polsce

Jedyna moja uwaga co do studentow, nie czepiaj sie ich bo oni probuja ciezko pracowac zeby w przyszlosci miec troche szerszy swiatpoglad na swiat niz co po niektorzy na tym forum......

Banita slonko, w pracy rzucil mi sie w oczy Henry, jest czerwony i ma bardzo uroczy usmiech, pogadam z szefem moze ci go pozyczymy :wink:

user1310596
Gastarbeiter

Postautor: user1310596 » 09 mar 2008 13:21

Lepiej nie zadawaj takich pytań, bo zaraz Marek Flojda i jego psiaczki zaczną ujadać na Ciebie.

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 10 mar 2008 12:16

user1d10ta pisze:Lepiej nie zadawaj takich pytań, bo zaraz Marek Flojda i jego psiaczki zaczną ujadać na Ciebie.

No i dorobilem sie wlasnego trolla :lol: :lol: :lol:

W czasach dawnego londyynka Miss Emi miala takiego, ale nikt poza nia. A teraz mnie kopnal ten zaszczyt :D

Widzicie? Gonzunio lasi sie do wszystkich, a user1d10ta lazi tylko za mna :lol:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 10 mar 2008 12:30

kaslawka pisze:Banita slonko, w pracy rzucil mi sie w oczy Henry, jest czerwony i ma bardzo uroczy usmiech, pogadam z szefem moze ci go pozyczymy :wink:

w czerwonym mi (jemu) nie do (w) twarzy :lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 10 mar 2008 12:42

rasista ! :)

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 10 mar 2008 13:01

chyba kolorzysta :lol:

Wróć do „Hyde Park”