MarcFloyd pisze:artur35 pisze:Marcerator adminku nie strasz![]()
Hamuj paluszki innym ....
Ja bym cie zdjął z tej funckji za te twoje beznadziejne ostrzezonka.
Ty nie pomagasz tylko szkodzisz..
koledo11 pisze:nie wiem o co chodzi wam jestescie jacys mozna powiedziec dziwni chlopak pisze co go spotkalo chce ostrzec innych wydaje mi sie ze dobrze robi a tu wielcy przemadrzali polaczusie w hotelu spie hehehe smiesze pracujesz za 6.25 i cie stac cwaniara z farmy artur35 szkoda pisac z takimi ANGOLAMI zalosne
ale ty jestes madra ojejku szkoda mi ciebie oceniasz ludzi swoim poziomem bo przeciez mnie nie znasz jakas sloma w butach spanie w aucie brak slowemigrantka pisze:koledo11 pisze:nie wiem o co chodzi wam jestescie jacys mozna powiedziec dziwni chlopak pisze co go spotkalo chce ostrzec innych wydaje mi sie ze dobrze robi a tu wielcy przemadrzali polaczusie w hotelu spie hehehe smiesze pracujesz za 6.25 i cie stac cwaniara z farmy artur35 szkoda pisac z takimi ANGOLAMI zalosne
Nie, nie pracuje za 6.25 i tak stac mnie.
Jak ciebie nie stac to wytrzep slome z butow, doksztalc sie i nie spij w samochodzie na poboczu drogi jak zalozyciel watku - z rodzina/dzicmi - narazajac wszystkich na klopoty a pozniej lament na forum.
kto tu lamentuje na pewno nie ja artur35 chcial tylko ostrzec o co PANI chodzi bo nie rozumiekoledo11 pisze:ale ty jestes madra ojejku szkoda mi ciebie oceniasz ludzi swoim poziomem bo przeciez mnie nie znasz jakas sloma w butach spanie w aucie brak slowemigrantka pisze:koledo11 pisze:nie wiem o co chodzi wam jestescie jacys mozna powiedziec dziwni chlopak pisze co go spotkalo chce ostrzec innych wydaje mi sie ze dobrze robi a tu wielcy przemadrzali polaczusie w hotelu spie hehehe smiesze pracujesz za 6.25 i cie stac cwaniara z farmy artur35 szkoda pisac z takimi ANGOLAMI zalosne
Nie, nie pracuje za 6.25 i tak stac mnie.
Jak ciebie nie stac to wytrzep slome z butow, doksztalc sie i nie spij w samochodzie na poboczu drogi jak zalozyciel watku - z rodzina/dzicmi - narazajac wszystkich na klopoty a pozniej lament na forum.
emigrantka pisze:Nie dyskutuje z kreskowkami czarno bialymi ktore nawet posta na forum zacytowac nie potrafia. szkoda czasu.
artur35 pisze:
Takie byle co bez wykrztałcenia z nudy obsrywasy zajmuja sie pouczaniem innych....Zaczynam zalowac ze wogole zalozylem sobie konto na Londynku chociaz postow za wiele nie pisze ale ogloszen duzo dawalem I dawalem Londynkowi zarabiac.Czas sie rozstac z Londynkiem.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 21 gości