O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych

I pytanie - dziewczyny czy wy zwracacie uwagę z jakiego materiału wykonane są wasze buty, z jakiego kraju pochodzą etc??

Czas głosowania minął 21 sie 2013 12:11

nie, nie zwracam uwagi na materiał, z którego wykonane jest obuwie
0
Brak głosów
zwracam uwagę na materiał z którego wykonane jest obuwie, jeśli brakuje informacji pytam sprzedawcy
2
100%

Liczba głosów: 2

ObsessionFootwear
Gastarbeiter

Postautor: ObsessionFootwear » 22 lip 2013 21:20

usercostam pisze:Odkąd Primani i inne tanie sklepy weszły na High Street jakość się wyraźnie obniżyła. Dlatego ja tam nawet nie chodze kupować, bo bida i tandeta.

w sumie to ja tez nie pamietam kiedy ostatnio bylem na tzw High Street :-/ wole sobie raz na jakis czas kupic cos lepszego (przywiazuję sie do rzeczy :D wstyd sie przyznac ale mam buty z Conhpolu <nie sprzedaje ich produktow> maja 6 lat i dalej je lubie i poza podklejeniem obcasow od czasu do czasu nic sie z nimi nie dzieje i nie byly wcale drogie) koszula D&G tez sie juz kilka lat trzyma pomimo ze po barbarzynsku piore ja w pralce (wbrew zaleceniom :D )
a koszula z high street 2-3 miesiace i mozna wyrzucic do kosza. Faktycznie np. Top Shop kiedys byl calkiem ok teraz to sie zmienilo
Ale glowa do gory :) swiat sie nie konczy :) jakosc wody sie polepszyla :D
pewnie jeszcze kilka pozytywnych zmian by sie znalazlo :P

bogusia23
Gastarbeiter

Postautor: bogusia23 » 08 lip 2014 10:35

może nie przeczytał dokładnie własnych linków

https://vimeo.com/user29901275

Wróć do „Hyde Park”