siwan pisze: Oczywiście możesz też srać na to bo po prostu nie mas zamiaru nigdy wracać do Polski,.
siwan pisze:1.nawet jeżeli sytuacja wydaje się beznadziejna...
nasz kraj bywał już w większych tarapatach, był czas kiedy go wogóle nie było przez prawie dwa pokolenia. Gdyby nasi pradziadkowie myśleli jak ty nie porozumiewalibyśmy się teraz po polsku tylko po niemiecku lub rosyjsku..
ja jestem im wdzięczny za to że tak nie myśleli i że pragnęli żyć w swoim kraju - wolnym kraju.2. Powiem tak, myślę że godziny rządów obecnej ekipy są już policzone... myślę że kanalie rodem które miały się dobrze przez 20 lat robią pod siebie bo ich koniec nadchodzi i będziemy mieli na prawdę wolną Polskę czego i sobie i tobie życzę !
BrejkerBrejker pisze:siwan pisze:1.nawet jeżeli sytuacja wydaje się beznadziejna...
nasz kraj bywał już w większych tarapatach, był czas kiedy go wogóle nie było przez prawie dwa pokolenia. Gdyby nasi pradziadkowie myśleli jak ty nie porozumiewalibyśmy się teraz po polsku tylko po niemiecku lub rosyjsku..
ja jestem im wdzięczny za to że tak nie myśleli i że pragnęli żyć w swoim kraju - wolnym kraju.2. Powiem tak, myślę że godziny rządów obecnej ekipy są już policzone... myślę że kanalie rodem które miały się dobrze przez 20 lat robią pod siebie bo ich koniec nadchodzi i będziemy mieli na prawdę wolną Polskę czego i sobie i tobie życzę !
ad 1. Pojecia nie masz co mysle i dlaczego wlasnie tak, nie znasz mojego podloza (tak btw kiedys jeszcze w Polsce bylem bardzo z prawej strony zachaczajac o nacjo nawet)
ad2. Przyjemnych zludzen.
To tyle
emigrantka pisze:Jak wyzej - nic o mnie nie wiesz wiec swoje filozofowanie na moj temat wsadz sobie gleboko.
Tak, tak mi tu dobrze.
Nie, nikt mnie jak smiecia nie traktuje.
Rozumiem tutejsze "subtelnosci" tak samo jak osoby urodzone tutaj, kompleksow nie mam na zadnym tle.
Wylecz swoje kompleksy i tez moze byc ci dobrze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 41 gości