blondynek pisze:nie wiem jakim maniakiem tzreba byc zeby myslec o predkosciach wiekszych niz 20 czy 30 MB w warunkach domowych kiedy pol zycia czlowiek spedza w pracy, jedna czwarta spi a reszte ma inne obowiazki/wolny czas
autor chce net - zaloze sie ze jak sam owego net bedzie w domu uzywal to mu wielkiej roznicy nie sprawi czy bedzie mial 10Mb z o2 czy 80Mb z BT
blondynek pisze:usercostam pisze: Chociażby po to, aby po pracy obejrzeć sobie film w HD bez wcześniejszego ściągania itd.
niby tak, ale jak myslisz, jaki komputer czy laptop - w sensie range - ma w posiadaniu przecietny uzytkownik londynka?
nie chce nikomu ublizac ale jestem po prostu realistka i watpie ze wiekszosc posiada laptopy za 800 funtow z full HD
numerowa pisze:blondynek pisze:ale po co wy w takie szczegoly wchodzicie?
klienta o nazwisku Kowalski nie interesuje najczesciej jak powstaje produkt tylko JAKI produkt jest do zakupu
Co prawda, to prawda, ja sie w sumie nie mialam zamiaru wdawac w szczegoly, rozsmieszyl mnie jedynie post wszechwiedzacego goraluka, ktory jak zwykle wie, ze dzwoni, a nie wie, w ktorym kosciele. Tak sie sklada, ze pracuje od 5 lat w dziale telekomunikacji w Sky'u, wiec nie umialam sie powstrzymac od sprostowania
blondynek pisze:ja tez chce placic 30 miesiecznie! jak to robisz NTC???
moj package to £26 (TiVo, TV M+, broadband) plus £14.99 phone line
blondynek pisze:numerowa napisalaBT Openreach zarzadza siecia telekomunikacyjna w UK, ktora udostepnia dostawcom internetu. BT
Ty goraluk masz naprawde problemy z czytaniemWe were created to give communications providers equal access to the wires and fibres that connect us all, and to maintain and improve this infrastructure, which underpins the entire UK communication industry.
http://www.openreach.co.uk/orpg/home/aboutus/aboutus.do
blondynek pisze:po kablu
linie telefoniczna musze miec tak czy siak;
blondynek pisze:ja tez chce placic 30 miesiecznie! jak to robisz NTC???
moj package to £26 (TiVo, TV M+, broadband) plus £14.99 phone line
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 61 gości