user2100356 pisze:Ps. Moj angielski jest w zasadzie bardzo dobry w mowie i pismie, choc zdaje sobie sprawe, ze moj akcent czasem zalatuje po amerykansku. But... Nobody's perfect
user2100356 pisze:Pracuje w saudyjskiej firmie posrod saudyjskich intelektualistow
To inny swiat dla Europejczyka. O heavy metalu albo o wspolczesnym kinie europejskim bede z nimi rozmawial? Saudyjczycy to muzulmanscy ortodoksi. Chodza w sukienkach i zamiast papieru toaletowego, zlewaja tylki woda z butelki. Przynajmniej dobrze placa
goraluk pisze:Coś mnie się zdaje kolego, że nam tu coś ściemniasz...
Po prostu twoje żale nie pasują do późniejszego opisu.
No, ale może ja się czepiam.
aina24 pisze:w POSKU jest pelno fotografow, wiem bo mam znajomych fotografow na facebook i widze zdjecia jak ciagle wstawiaja z jakis premier fimow typu; jestes Bogiem' ktorego niedawno byla wlasnie premiera, wiec pelno zdjec of course, wiec tam twoj zywiol
aina24 pisze:wiem, ze fotografia to jedno hobby, a drugie to takie jak na gorze napisalam, masz jeszcze jakies inne ciekawe hobbies?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 45 gości