SadiBaxton pisze:parodia jakaś
rozumiem nóż rozumiem bron
ale kuźwa nawet zwykły gaz pieprzowy - iuz nie mówiąc o obezwładniającym
to jak się cholera bronic
silą perswazji
co za poronione prawo
daro43 pisze:Goraluk ?albo zabijesz sie własną glupotą?Albo siedzisz w ruskim więzieniu.Nadaj ,to Sybir? czy Kamczatka?A co białe niedżwiedzie na to?Może w Koreii jesteś północnej?Pałka do bejsbola?Już trenowałeś?Do czego Ty namawiasz?Masz gościa z nożem,wal go śliną.Żartuje , kobiety są napadane coraz częściej i to fakt,policja w UK zastanawia się co robić z gówniarzami z Etiopi czy z Nigerii i Somali.Board ma kłopoty z imigrantami właśnie z tych państw.I to się nasila ,kraje trz
eciego świata dopuszczają sie przestepstw w uk coraz brutalniejszych.Narkotyki ,prostytucja w tym ,małoletnia i inne wykroczenia?co pieprzę?Poprostu zjawisko bandycyzmu w Angli narasta.Tylko Anglicy na ten temat nic nie mówią.Co kryptoreklamę mają sobie robić?Widziałem jak murzyni dla działki narkotyków wyrywają torebki porządnym ludziom.Nic nie mogłem zrobić,czemu?Bo taką starą babę bym uratował,czy blondynka i innych. W czym rzecz?Ich było 5 osób ja sam.A nóże mieli ,sorry chcę żyć.Policja ma kłopoty z tym faktem .A my prości normalni ludzie?mamy walczyć ?czym?Slowem?Uśmiechem?A gdzie jest w Angli status prawny policji obywatelskiej?Jak w trzy osoby powalimy na ziemie bandytę i złamiemu mu rękę, i ci co go złapali będą płacić mu kużwa odszkodowanie.Bandycyzm narasta moi drodzy ,i nie mówcie że nie jest tak.
daro43 pisze:Już sie za Tobą wstawiam, jak z daleka zobaczysz ? kurpiowską kiecę? to znaczy że pod tą kiecą lecę.Po hińsku chcesz?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 11 gości