O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 09 mar 2013 23:57

SadiBaxton pisze:parodia jakaś
rozumiem nóż rozumiem bron
ale kuźwa nawet zwykły gaz pieprzowy - iuz nie mówiąc o obezwładniającym
to jak się cholera bronic
silą perswazji
co za poronione prawo :twisted:

A jak ci ktoś pierwszy siknie gazem czy tym podobnym w oczy i potem powie, że to było w samoobronie? Pomyślała?
Prawo poronione nie jest, poronieni są ludzie. Żaden zapis na papierku nie ochroni cie przed napastnikiem. Nawet jak by ci pozwolili nosić naładowaną giwerę. Bo to atakujący wybiera miejsce i czas.

ps. Nie można łamać prawa tylko dlatego, że go ktoś złamał.
ps2. W samochodzie możesz wozić pałę do bejsbola, ale za nic na świecie nie mów w razie kontroli, że to do obrony!!! Tylko jako sport equipment.
Jak powiesz, że to do samoobrony to masz w 99% pewne, że będziesz aresztowany.

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 10 mar 2013 03:01

Goraluk ?albo zabijesz sie własną glupotą?Albo siedzisz w ruskim więzieniu.Nadaj ,to Sybir? czy Kamczatka?A co białe niedżwiedzie na to?Może w Koreii jesteś północnej?Pałka do bejsbola?Już trenowałeś?Do czego Ty namawiasz?Masz gościa z nożem,wal go śliną.Żartuje , kobiety są napadane coraz częściej i to fakt,policja w UK zastanawia się co robić z gówniarzami z Etiopi czy z Nigerii i Somali.Board ma kłopoty z imigrantami właśnie z tych państw.I to się nasila ,kraje trz
eciego świata dopuszczają sie przestepstw w uk coraz brutalniejszych.Narkotyki ,prostytucja w tym ,małoletnia i inne wykroczenia?co pieprzę?Poprostu zjawisko bandycyzmu w Angli narasta.Tylko Anglicy na ten temat nic nie mówią.Co kryptoreklamę mają sobie robić?Widziałem jak murzyni dla działki narkotyków wyrywają torebki porządnym ludziom.Nic nie mogłem zrobić,czemu?Bo taką starą babę bym uratował,czy blondynka i innych. W czym rzecz?Ich było 5 osób ja sam.A nóże mieli ,sorry chcę żyć.Policja ma kłopoty z tym faktem .A my prości normalni ludzie?mamy walczyć ?czym?Slowem?Uśmiechem?A gdzie jest w Angli status prawny policji obywatelskiej?Jak w trzy osoby powalimy na ziemie bandytę i złamiemu mu rękę, i ci co go złapali będą płacić mu kużwa odszkodowanie.Bandycyzm narasta moi drodzy ,i nie mówcie że nie jest tak.

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 10 mar 2013 08:09

daro43 pisze:Bo taką starą babę bym uratował,czy blondynka .

Ze co?

SB swietnie radzi sobie sama i zadnych "daro" do pomocy nie potrzebuje.....

:roll:

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 10 mar 2013 08:18

A gdzie jest w Angli status prawny policji obywatelskiej?Jak w trzy osoby powalimy na ziemie bandytę i złamiemu mu rękę, i ci co go złapali będą płacić mu kużwa odszkodowanie.

Jest coś takiego jak "citizens arrest", ale polega na zatrzymanie przestępcy, wymierzaniu mu kary łamiąc ręce.

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 10 mar 2013 09:36

daro43 pisze:Goraluk ?albo zabijesz sie własną glupotą?Albo siedzisz w ruskim więzieniu.Nadaj ,to Sybir? czy Kamczatka?A co białe niedżwiedzie na to?Może w Koreii jesteś północnej?Pałka do bejsbola?Już trenowałeś?Do czego Ty namawiasz?Masz gościa z nożem,wal go śliną.Żartuje , kobiety są napadane coraz częściej i to fakt,policja w UK zastanawia się co robić z gówniarzami z Etiopi czy z Nigerii i Somali.Board ma kłopoty z imigrantami właśnie z tych państw.I to się nasila ,kraje trz
eciego świata dopuszczają sie przestepstw w uk coraz brutalniejszych.Narkotyki ,prostytucja w tym ,małoletnia i inne wykroczenia?co pieprzę?Poprostu zjawisko bandycyzmu w Angli narasta.Tylko Anglicy na ten temat nic nie mówią.Co kryptoreklamę mają sobie robić?Widziałem jak murzyni dla działki narkotyków wyrywają torebki porządnym ludziom.Nic nie mogłem zrobić,czemu?Bo taką starą babę bym uratował,czy blondynka i innych. W czym rzecz?Ich było 5 osób ja sam.A nóże mieli ,sorry chcę żyć.Policja ma kłopoty z tym faktem .A my prości normalni ludzie?mamy walczyć ?czym?Slowem?Uśmiechem?A gdzie jest w Angli status prawny policji obywatelskiej?Jak w trzy osoby powalimy na ziemie bandytę i złamiemu mu rękę, i ci co go złapali będą płacić mu kużwa odszkodowanie.Bandycyzm narasta moi drodzy ,i nie mówcie że nie jest tak.

A możesz to napisać po Polsku lub po Angielsku?

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 10 mar 2013 10:10

Już sie za Tobą wstawiam, jak z daleka zobaczysz ? kurpiowską kiecę? to znaczy że pod tą kiecą lecę.Po hińsku chcesz?

NoToCo
Rezydent

Postautor: NoToCo » 10 mar 2013 10:38

Chyba niezła impreza wczoraj była daro :lol:

goraluk
Rezydent

Postautor: goraluk » 10 mar 2013 12:11

daro43 pisze:Już sie za Tobą wstawiam, jak z daleka zobaczysz ? kurpiowską kiecę? to znaczy że pod tą kiecą lecę.Po hińsku chcesz?

Nie, nie chcę po chińsku, napisem ci, że chcę po Polsku lub po Angielsku.
Pomijam już błędy ortograficzne, bo to nie wypracowania do oceny a jedynie forum i to o nie najwyższym poziomie, ale Daro pisz tak, by tekst był zrozumiały. Przeczytaj może przed wysłaniem posta, masz tam taką opcję "Podgląd" - użyj tego czasem.
Staraj się wypowiadać z sensem, zrozumiale, stosuj znaki interpunkcyjne a jeśli nie wiesz jak, to używaj słów które rozumiesz i potrafisz je poprawnie zastosować.
Ja naprawdę jestem tolerancyjny, ale jak mogę się odnieść do twoich wypowiedzi, jeśli pewnie ty ich sam nie rozumiesz?
Jak to mówią dziś w Polsce: Ogarnij się Daro...

daro43
Rezydent

Postautor: daro43 » 10 mar 2013 13:30

Goraluk?czy aina 24 to nie Twoja kobieta?Tak pisze jak Ty?Wiesz nie mam nic przeciw :roll: Trzeba bylo tak od razu.Oj Ty mały psychologu.Tolerancja u Ciebie? :shock: No może ?nie podejmuje tematu.Zawsze masz rację,którą przelewasz na klawisze.Szacun Goraluk.Bez Ciebie byłoby nudno,bezemnie też bo co chwila mnie ktoś wspomina.Przestaną pisać .Znaczy nie żyję. :?

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 11 mar 2013 12:58

Zgadzam sie z GoralemUk, swiat sie konczy :lol:

Wróć do „Hyde Park”