O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 28 cze 2011 12:19

dyplomacja dla mnie skonczyla sie 4 tygodnie temu.

ciekawi mnie dlaczego tak go bronisz?

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 cze 2011 12:24

a) dyplomacja nie ma tu nic do rzeczy
b) jesli juz kogos to bronie raczej ciebie a nie jego bo pokazuje ci ze za takie bezsensowne klepanie ozorem na forach internatowych mozna niezle beknac - trafisz na cwaniaka to zrobi cie na szaro i nawet nie bedziesz wiedziec kiedy, bo dopoki sad go nie skaze to prawo w takiej sytuacji jest po jego stronie

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 28 cze 2011 12:27

Absolutnie rozumiem, ale koles na policje o pomowienie raczej sie nie zglosi. Z Informacji ktore dostalam przed chwila wynika ze jest poszukiwany listem, gonczym na terenie Polski.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 cze 2011 12:37

no super, nawet fbi moze go scigac ale dopoki sad go nie skaze to jest niewinny

a o pomowienie wystarczy wynajac adwokata a nie stawiac sie na policje - co wy z ta policja tak w kolko, to nie komuna, policja g... moze, od tego sa prokuratorzy i sady

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 28 cze 2011 12:45

Sprawa jest w toku, rowniez zawiadomienie w sadzie. Jest nas sporo i jestesmy w kontakcie. Mam nadzieje ze wygramy i oficjalnie bede mogla go nazwac tak jak mu sie to nalezy.

banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 cze 2011 12:58

ja tez mam nadzieje ze w koncu skonczy sie ten temat rzeka :wink:

skoro jest poszukiwany to pokaz go wszystkim ku przestrodze za posrednictwem tej strony

http://poszukiwani.policja.pl/

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 29 cze 2011 09:54

Dla wszystkich zainteresowanych, Packar poinformowal mnie ze w ciagu najblizszych dwoch dni zacznie kontatkowac sie z nami kurier z Polski.
Czy ten koszmar sie kiedys skonczy!?

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 29 cze 2011 10:49

Wszystkim OSZUKANYM, potwierdzam oszukanym nie okradzionym polecam zamiescic swoja historie na portalu http://www.dodajoszusta.pl/

Mozna zamieszczac swoje historie nt nierzetelnych firm, ktore nie zostaly skazane prawomocnym wyrokiem sadu. Oszusci, nie zlodzieje.

Nikt za kratki nie pojdzie, a miejmy nadzieje nikt inny nie zostanie oszukany.

http://www.dodajoszusta.pl/

traskix
Gastarbeiter

Postautor: traskix » 29 cze 2011 17:25

Dzieki annabanana, dobrze widziec ze ktos nie popuszcza, my tez staramy sie kontaktowac codziennie. tylko co jest najdziwniejsze, ze nie chce podac zadnych numerow kontaktowych w Polsce, ani dokladnie powiedziec gdzie paczki sa. Juz dzwno chcielismy je sami odebrac. Juz dzis bylismy na policji i jeszcze sie kontaktujemy z osoba ktora zalozyla sprawe, zeby dolozyc zeznania.

P.S. Osoby nie zwiazane ze sprawa powinny sobie darowac glupie komentarze i znalezc sobie inne forum na ktorym beda meczyc ludzi.

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 30 cze 2011 14:45

Jak to mówią Polak mądry po szkodzie. Wydaje mi się że każda osoba korzystająca z usług wspomnianej firmy Packar, 10 razy sprawdzi wiarygodnosc przewoznika przed nadaniem paczek. Nie ma juz sensu rozwidzic sie na ten temat. Wazne jest przekazywanie sobie najświeższych informacji.

Ja dzisiaj dostałam kolejnego maila od PACKAR.
Wspomne tylko, ze w ostatnim mialu, pan BARTEK zapewniał mnie że skontaktuje się ze mną polski przewoznik. To się oczywiscie nie stało.
Oto treść:
Kurier na pewno sie skontaktuje ale sa jakies problemy z przewoznikiem nie bardzo w tej chwili wiem o co chodzi jesli nikt sie nie skontaktuje w najblizszym czasie to podam nr Tel do tego przewoznika I niech on sie tlumaczy Bo to jakis nieodpowiedzialny czlowiek jest

Niekompetencja tego człowieka nie zna zadnych granic. Zwyczajnie mydlenie oczu. Co sie dzieje z tymi paczkami. JEzeli sa w polsce chialabym miec mozliwosc odebrania ich.. ale widac, jest to na dzien dzisiejszy niemozliwe.

Czy ktos ma jakies inne info?

wjustyna
Gastarbeiter

Postautor: wjustyna » 01 lip 2011 00:08

http://forum.londynek.net/gb/viewtopic. ... ght=packar
Oto co mi sie przytrafilo.
Myslalam ze jestem jedna jedyna, ufalam za kazdym razem wierzylam w to co mowia mi kiedy juz odebrali telefon. Teraz widze ze nie tylko mi mydlili oczy...
Moja paczka zostala nadana 6 marca do tej pory sprawa sie nie wyjasnila, poczatkiem tego miesiaca jeszcze odebrali telefon- standardowo posciemniali, posciemniali i na tym sie konczylo.
A wiecie co jest w tym wszystkim najsmieszniejsze?
Za kazdym razem kiedy do nich dzwonilam pytalam co z moja przesylka slyszalam odpowiedz" no jedzie juz" nawet nie wiedzili z kim rozmawiaja ale za kazdym razem moja paczka jechala, szkoda tylko ze minelo 4 miesiace a ona dalej nie dojechala....
Ilu z Was bedzie na spotkaniu?

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 01 lip 2011 09:47

Niestety nie moge wziąć udziału w spotkaniu gdzyż jestem juz w Polsce.
Prosze o kontakt na adres email jozefa.wa@gmail.com.. Podam pani numer telefonu i zadzownie 3go w sprawie jakichkolwiek informacji. Co do potwierdzenia wysyłki, to jest juz na policji. Jeżeli paczki są w polsce, chce je oddzyskac!

Nie wiem w jaki sposob, ale musimy zdobyc adres tego magazynu w ktorym sie znajdują. Sprawa wygląda tak.

Paczki sa caly czas w magazynie w polsce, nie ma ich kto rozwiezc, bo firma packar nie wywiazala sie z umowy. Zwyczajnie nie zapłacili należnosci., Dopoki "pan BARTEK" nie zaplaci, dalej tam będą.

Co z tym fantem?

doris111
Gastarbeiter

Postautor: doris111 » 01 lip 2011 11:25

Ja tez wyslalam paczki dokladnie 12 Maja i sluch o nich zaginal.A skad wiesz ze one sa w magazynie w Polsce?
Co wam powiedziala policja jak zglaszaliscie sprawe?

annabanana
Gastarbeiter

Postautor: annabanana » 01 lip 2011 11:29

http://forum.londynek.net/gb/viewtopic. ... ght=packar

W tym temacie ktos sie tego dowiedzial. 3.07 odbedzie sie spotkanie w Hammersmith. Osoby poszkodowane spotkaja sie i zastanowia sie nad tym co dalej. Ja niestety nie moge nic zrobic bo jestem w Polsce. Natomiast czaly czas pozostajemy w kontakcie.

Policja przyjmie Twoje zgloszenie, jedyne co mozesz zrobic to czekac. Ale udaj sie na policje!

Wróć do „Hyde Park”