O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
milicjant
Emigrant

Postautor: milicjant » 03 sie 2008 01:51

Jednak jestes popie***lka nie facet. Gdybys mial choc troche godnosci powiedzialbys PRZEPRASZAM(Atsiprasau, pardon albo Verzeihung) a nie dalej sie pograzal. Nic nie tlumaczy twojego zachowania ale zawsze mozesz tez powiedziec Przepraszam "bylem zly" bo dres wkrecilo mi w turbinke albo mama mnie zlapala z poruszajaca sie w spodniach reka. :oops:

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 03 sie 2008 02:27

Gonzo pisze:Widać,że pipko nie byłeś w wojsku.

Co sobie myślisz, petasse, j'en ai rien a foutre.
Zdziwiłbyś się :)

Gonzo pisze:Zero zimnej krwi i zrównoważenia w podbramkowych sytuacjach.

Oczywiście. Zawsze łykasz przynętę.

Gonzo pisze:No chyba,że to jakaś cwana gra.Zrobić z Gonza terrorystę aby mieć pretekst do innych działań np.do usunięcia mnie z tego forum.Z czymś mi się taka strategia kojarzy.To samo zrobił Busch głośno wrzeszcząc o terrorystach i rzekomym zagrożeniu.Tak głośno krzyczał,że uzyskał poparcie Kongresu i tym samym rzekę miliardów dolarów na działania przeciw rzekomemu zagrożeniu.Dopiero dziś ludzie widzą że to był zwykły kit.

Nie rób z siebie ofiary, pajacu. Zachowałeś się jak zero i skończona szmata. Już samo napinanie się w necie jest żałosne, ale to jak prymitywnie zagroziłeś Kaslawce, to dobitnie pokazało twoje dno moralne.
milicjant słusznie zauważył, żaden facet z ciebie.

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 03 sie 2008 18:49

"Zero zimnej krwi i zrównoważenia w podbramkowych sytuacjach."
Słabo jarzysz misiu kolorowy.To było o Tobie.Nie wiem co Ty łykasz ale się domyślam.
Nie zachwiejesz moim poczuciem moralności więc "daj sobie siana"z prawieniem morałów.Z szacunkiem jest tak,że trzeba sobie na niego zasłużyć a to akurat w niewielkim stopniu tyczy się większości Polek w UK robiących fatalną opinię Polsce.Nie wierzysz?Zabaw się w ankietera i wyjdz na ulice pogadać z Polakami w PL.Są świetnie zorientowaniu w temacie i raczej trudno o dobre słowo w tym temacie.Tobie dam dobrą radę.Powinieneś zaliczyć jakiś rodzaj terapii opracowany z myślą właśnie o osobach po traumatycznych przejściach czyli harówie w najgorszych pracach. Online leczeni są także pacjenci cierpiący na depresję, napady paniki, syndrom wypalenia czy bulimię.Poszukaj i pomóż sam sobie.
Z Bogiem.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 03 sie 2008 21:35

Gonzo pisze:Online leczeni są także pacjenci cierpiący na depresję, napady paniki, syndrom wypalenia czy bulimię.

Jakoś ci te terapie online nie pomagają, Mervin. Może za dużo przypadłości na raz? :lol: Albo nie uważasz na to co terapeuci piszą, bo zajmujesz się trollowaniem na forum :twisted:

Gonzo
Rezydent

Postautor: Gonzo » 04 sie 2008 00:51

Czytaj ze zrozumieniem.To było do Ciebie.Ech...Ty się nadajesz ale do tarcia chrzanu co najwyżej.

gherbid
Rezydent

Postautor: gherbid » 04 sie 2008 06:21

To już coś 8) Przynajmniej wiem, że nie będę musiał wyładowywać swojej frustracji na bogu ducha winnych użytkownikach forum :lol: Ciężko się żyje z kompleksami, nie? Trzeba sobie wymyślić setkę miejsc, gdzie się było, nakładem wyobraźni stworzyć firmę, której nie ma... Wszystko, żeby ktoś choć trochę pozazdrościł :twisted: A na noc i tak wracasz sam do Domu Porzuconych Przyjaciół Pani Foster :D
I tak odrobinę żal mi ciebie, biedaczku, bo kładziesz się ze świadomością, że jutro będzie dokładnie tak samo. Znów będziesz sączył jad na forum, bo to chyba jedyne miejsce gdzie ktoś ciebie słucha... Znowu ze wszystkich sił będziesz się starał tym swoim pseudo mentorskim tonem pojechać po rodakach, którym to tak naprawdę wisi co sobie myślisz. A jak ktoś walnie ci solidnym, niepodważalnym argumentem, to elegancko podkulisz ogon i będziesz niewygodny dla siebie temat omijał z daleka :twisted:
Płytkie? Oj, tak. Ale jakie zabawne. :lol:

A tak przy okazji. Właśnie się zacząłem śmiać. Wiesz dlaczego? Bo skojarzyłem w jakim temacie się tak intensywnie udzielasz i sobie pomyślałem, że ktoś, ileś lat temu wyświadczyłby światu wielką przysługę, gdyby znał to ważne słowo. "ANTYKONCEPCJA" :twisted:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 04 sie 2008 10:10

Gonzo: mam rozumiec ze w tym wojsku oprocz picia wodki na czas oraz jak szybko namydlic posladki koledze, nauczyli cie takze zastraszania kobiet ? w jakim celu? przeciez koszarówy daja kazdemu bez oporów, no chyba ze tobie jedynemu odmawialy :)

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 sie 2008 11:24

niepodoba mi sie jak nazywacie gonza zerem i szmata - obrazacie tym poczciwe zera i szmaty porownujac je do tego czegos

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 sie 2008 12:28

Wszystkich uczestnikow tego tematu bardzo uprzejmie prosilbym o zachowanie umiaru, w przeciwnym razie temat zamkne.
Pozdrawiam
MarcFloyd

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 sie 2008 12:41

uuu sie wystraszylem :twisted:

mialem cos napisac apropos gonza i pierwotnego tematu dyskusji ale poniewaz po rodzicach sobie jeszcze nie jedziemy wiec sie narazie wstrzymam :twisted:

MarcFloyd
Rezydent

Postautor: MarcFloyd » 04 sie 2008 12:53

Nie, no ja mu zaraz ... albo kaze zrobic to chlopakom :twisted:

banita
Rezydent

Postautor: banita » 04 sie 2008 13:02

MarcFloyd pisze:kaze zrobic to chlopakom :twisted:

hehehe pamietaj skad jestem :lol: :wink:

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 sie 2008 13:10

MarcFloyd pisze:Nie, no ja mu zaraz ... albo kaze zrobic to chlopakom :twisted:

Masz chlopakow ? :lol:

Artur79
Rezydent

Postautor: Artur79 » 04 sie 2008 13:14

to jest wlasnie problem demokracji, ze ktos robi dookola syf a mimo wszystko ma prawa, jak sie czujesz Gozno z tym ze zachowujesz sie jak jakis wiesniak z nigeryjskiej wioski, ktory przywiozl ze soba swoje lokalne zwyczaje i którego tu sie toleruje bo mimo wszystko jest podobno homo-sapiens

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 04 sie 2008 14:13

Artur79 pisze:to jest wlasnie problem demokracji, ze ktos robi dookola syf a mimo wszystko ma prawa, jak sie czujesz Gozno z tym ze zachowujesz sie jak jakis wiesniak z nigeryjskiej wioski, ktory przywiozl ze soba swoje lokalne zwyczaje i którego tu sie toleruje bo mimo wszystko jest podobno homo-sapiens

Jak juz to wiesniak z Polski, jak wiekszosc z reszta tu na forum ;)
Moze oprocz mnie, bo ja sie wychowalem w miescie.

Wróć do „Hyde Park”