O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
szoker2

Postautor: szoker2 » 31 maja 2014 23:37

Poza tym gowno na glowie to super sprawa. Uwielbiam

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 maja 2014 23:46

abakara pisze:Ona nie oceniła innych, nie oceniła jednostki, odniosła się do narodu a nietolerancja i zazdrość to cecha Polaków. Każdy naród ma jakąś cechę :)
I nie mów inaczej, jeśli tak powiesz, nagraj się na dyktafon i odsłuchaj.

Po drugie, jakbyś nie zrozumiała, chodziło jej właśnie o tolerancję a nie o to w jaki sposób ludzie żyją. Mnisi tybetańscy żyją w swoich warunkach i w swoim świecie, nie mają ochoty na nowoczesność świata i ja osobiście nigdy nie nazwałabym ich zacofanymi! Nie znam żadnego aczkolwiek jestem pewna, że Ty z racji swojej ogólnej wszechwiedzy będziesz mogła więcej się wypowiedzieć.

W jednym się z Tobą zgodzę- jeśli ktoś nie ma ochoty na świat się otwierać to nikt nie ma prawa go to tego zmuszać. Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza, być może ominęłam coś.
Jeśli zaś Tobie nie podoba się lub zazdrościsz życia kogoś innego, nie zwracaj po prostu na tą osobę uwagi. Będzie się Tobie lepiej i spokojniej żyło. Uwierz mi!

I jeszcze takie prywatne pytanie- masz jakieś głębsze kompleksy? Nazwałaś już kilka razy Katsumi lalą, jak i mnie wcześniej.

Cieszę się, że młode pokolenie ma swoje zdanie. Nawet jak z czasem zweryfikuje je życie! Młodości trwaj!!!!

noo jak patrze na to zdjecie wyzej w tym temacie wstawione to rzeczywiscie jest czego mu zazdrościć a i on jaki szczesliwy i usmiechniety na tym zdjeciu :roll:

szoker2

Postautor: szoker2 » 31 maja 2014 23:47

Tylko mu gowna na glowie brakuje. Buahahahahaha

abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 31 maja 2014 23:47

aina24 pisze:
szoker2 pisze:Nie chcialbym miec takiego rodzica jak co niektorzy tutaj. Chce byc pankiem a nie moge. Chce byc dresem. nie moge. Chce zrobic to czy tamto, tez nie moge. A pozniej sie dziwic ze dzieci sie wieszaja albo sobie kuku robia.
Swoja droga wydaje mi sie ze niechcec do odmiennosci bierze sie z zazdrosci. Mi bronilli to ja tez bede bronil. Nie jest tak?
Aina24 zrozumialas wszystko, czy ci narysowac?

:shock: a mnie tu z jakiej racji angazujesz nie odezwalam sie od paru stron bo i gowno mnie to obchodzi kto co mial na glowie do kiedy, chca to I gowno sobie niech klado na glowy i chodza na komunie do kosciola wstyd dzieciom robic a potem opowiadac na forach jakie to cool bylo- mam to gdzies, wiec daj mi spokoj :roll:

:D :D :D
Przede wszystkim nie miałam gówna na głowie i nie opowiadałam jakie to było cool ;) Wstydu córce nie zrobiłam, z nauczycielami córki nadal mam kontakt, ba! bardzo dobry :) Wstyd to do kościoła iść a później wypowiadać się w Twoim stylu ;) Na szczęście do kościoła nie chodzę a o swoich poglądach dotyczących przystąpienia mojej córki do komunii otwarcie księdzu powiedziałam :)
O tym właśnie tu piszę- o zaściankowości i zacofaniu- nie wygląd świadczy o człowieku. Chociaż większość tak myśli, stąd ten temat :)

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 maja 2014 23:51

emigrantka pisze:Polakow pisze sie z duzej litery.
Polskie pisze sie z malej.

Masz racje. Zacofanie. Wszedzie.

Obrazek

rzeczywiście jest czego zazdrościć :roll:

abakara
Gastarbeiter

Postautor: abakara » 31 maja 2014 23:52

aina24 pisze:
abakara pisze:Ona nie oceniła innych, nie oceniła jednostki, odniosła się do narodu a nietolerancja i zazdrość to cecha Polaków. Każdy naród ma jakąś cechę :)
I nie mów inaczej, jeśli tak powiesz, nagraj się na dyktafon i odsłuchaj.

Po drugie, jakbyś nie zrozumiała, chodziło jej właśnie o tolerancję a nie o to w jaki sposób ludzie żyją. Mnisi tybetańscy żyją w swoich warunkach i w swoim świecie, nie mają ochoty na nowoczesność świata i ja osobiście nigdy nie nazwałabym ich zacofanymi! Nie znam żadnego aczkolwiek jestem pewna, że Ty z racji swojej ogólnej wszechwiedzy będziesz mogła więcej się wypowiedzieć.

W jednym się z Tobą zgodzę- jeśli ktoś nie ma ochoty na świat się otwierać to nikt nie ma prawa go to tego zmuszać. Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza, być może ominęłam coś.
Jeśli zaś Tobie nie podoba się lub zazdrościsz życia kogoś innego, nie zwracaj po prostu na tą osobę uwagi. Będzie się Tobie lepiej i spokojniej żyło. Uwierz mi!

I jeszcze takie prywatne pytanie- masz jakieś głębsze kompleksy? Nazwałaś już kilka razy Katsumi lalą, jak i mnie wcześniej.

Cieszę się, że młode pokolenie ma swoje zdanie. Nawet jak z czasem zweryfikuje je życie! Młodości trwaj!!!!

noo jak patrze na to zdjecie wyzej w tym temacie wstawione to rzeczywiscie jest czego mu zazdrościć a i on jaki szczesliwy i usmiechniety na tym zdjeciu :roll:

Do czego dążysz bo nie zrozumiałam... Czy ja odnosiłam się do tego zdjęcia? :?

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 maja 2014 23:53

szoker2 pisze:Tylko mu gowna na glowie brakuje. Buahahahahaha

czubek głowy wycięty więc kto tam go wie :lol:

szoker2

Postautor: szoker2 » 31 maja 2014 23:53

Jezeli to do mnie bylo to ja akurat zazdroszcze tobie

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 31 maja 2014 23:57

szoker2 pisze:Jezeli to do mnie bylo to ja akurat zazdroszcze tobie

a widziałeś jej czochro, ze zazdroscisz? żebyś sie nie zdziwił jak twoje życzenie sie spełnił i z jakimś czochrem sie obudzisz rano ;)

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:00

aina24 pisze:
szoker2 pisze:Jezeli to do mnie bylo to ja akurat zazdroszcze tobie

a widziałeś jej czochro, ze zazdroscisz? żebyś sie nie zdziwił jak twoje życzenie sie spełnił i z jakimś czochrem sie obudzisz rano ;)

To do Ciebie bylo.
Tobie zazdroszcze. Tobie aina24.
Aina24 do Ciebie pisze.
Czaisz? Czy ci narysowac?

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:03

Laaaaaaaaaaa. A w ogole napisalem post 01.06 o 00.00. Wow. Wszystkiego najlepszego dzieciaki. I rodzice oczywiscie tez. I ci tolerancyjni i ci nietolerancyjni tez. I aina24 tez. I banita of kors.

aina24
Rezydent

Postautor: aina24 » 01 cze 2014 00:10

to narysuj jak tak koniecznie chcesz ;)

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:11

aina24 pisze:to narysuj jak tak koniecznie chcesz :wink: bo nie wiem czego tak mi zazdroscisz tego, ze mam gdzieś to co kto na głowie nosi? :lol:

Do zyczen bys sie dolaczyla.
A zazdroszcze ci zyciowej wiedzy i umiejetnosci jej przekazywania.

Co masz na mysli mowiac, ze masz gdzies? W tylku w sensie????

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:11

Co ty te posty tak moderujesz?

szoker2

Postautor: szoker2 » 01 cze 2014 00:12

Wstydzisz sie?
Moze lepiej przemysl zanim napiszesz.

Wróć do „Hyde Park”