abakara pisze:Ona nie oceniła innych, nie oceniła jednostki, odniosła się do narodu a nietolerancja i zazdrość to cecha Polaków. Każdy naród ma jakąś cechę
I nie mów inaczej, jeśli tak powiesz, nagraj się na dyktafon i odsłuchaj.
Po drugie, jakbyś nie zrozumiała, chodziło jej właśnie o tolerancję a nie o to w jaki sposób ludzie żyją. Mnisi tybetańscy żyją w swoich warunkach i w swoim świecie, nie mają ochoty na nowoczesność świata i ja osobiście nigdy nie nazwałabym ich zacofanymi! Nie znam żadnego aczkolwiek jestem pewna, że Ty z racji swojej ogólnej wszechwiedzy będziesz mogła więcej się wypowiedzieć.
W jednym się z Tobą zgodzę- jeśli ktoś nie ma ochoty na świat się otwierać to nikt nie ma prawa go to tego zmuszać. Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza, być może ominęłam coś.
Jeśli zaś Tobie nie podoba się lub zazdrościsz życia kogoś innego, nie zwracaj po prostu na tą osobę uwagi. Będzie się Tobie lepiej i spokojniej żyło. Uwierz mi!
I jeszcze takie prywatne pytanie- masz jakieś głębsze kompleksy? Nazwałaś już kilka razy Katsumi lalą, jak i mnie wcześniej.
Cieszę się, że młode pokolenie ma swoje zdanie. Nawet jak z czasem zweryfikuje je życie! Młodości trwaj!!!!
aina24 pisze:szoker2 pisze:Nie chcialbym miec takiego rodzica jak co niektorzy tutaj. Chce byc pankiem a nie moge. Chce byc dresem. nie moge. Chce zrobic to czy tamto, tez nie moge. A pozniej sie dziwic ze dzieci sie wieszaja albo sobie kuku robia.
Swoja droga wydaje mi sie ze niechcec do odmiennosci bierze sie z zazdrosci. Mi bronilli to ja tez bede bronil. Nie jest tak?
Aina24 zrozumialas wszystko, czy ci narysowac?
a mnie tu z jakiej racji angazujesz nie odezwalam sie od paru stron bo i gowno mnie to obchodzi kto co mial na glowie do kiedy, chca to I gowno sobie niech klado na glowy i chodza na komunie do kosciola wstyd dzieciom robic a potem opowiadac na forach jakie to cool bylo- mam to gdzies, wiec daj mi spokoj
aina24 pisze:abakara pisze:Ona nie oceniła innych, nie oceniła jednostki, odniosła się do narodu a nietolerancja i zazdrość to cecha Polaków. Każdy naród ma jakąś cechę
I nie mów inaczej, jeśli tak powiesz, nagraj się na dyktafon i odsłuchaj.
Po drugie, jakbyś nie zrozumiała, chodziło jej właśnie o tolerancję a nie o to w jaki sposób ludzie żyją. Mnisi tybetańscy żyją w swoich warunkach i w swoim świecie, nie mają ochoty na nowoczesność świata i ja osobiście nigdy nie nazwałabym ich zacofanymi! Nie znam żadnego aczkolwiek jestem pewna, że Ty z racji swojej ogólnej wszechwiedzy będziesz mogła więcej się wypowiedzieć.
W jednym się z Tobą zgodzę- jeśli ktoś nie ma ochoty na świat się otwierać to nikt nie ma prawa go to tego zmuszać. Ale tu chyba nikt nikogo nie zmusza, być może ominęłam coś.
Jeśli zaś Tobie nie podoba się lub zazdrościsz życia kogoś innego, nie zwracaj po prostu na tą osobę uwagi. Będzie się Tobie lepiej i spokojniej żyło. Uwierz mi!
I jeszcze takie prywatne pytanie- masz jakieś głębsze kompleksy? Nazwałaś już kilka razy Katsumi lalą, jak i mnie wcześniej.
Cieszę się, że młode pokolenie ma swoje zdanie. Nawet jak z czasem zweryfikuje je życie! Młodości trwaj!!!!
noo jak patrze na to zdjecie wyzej w tym temacie wstawione to rzeczywiscie jest czego mu zazdrościć a i on jaki szczesliwy i usmiechniety na tym zdjeciu
aina24 pisze:szoker2 pisze:Jezeli to do mnie bylo to ja akurat zazdroszcze tobie
a widziałeś jej czochro, ze zazdroscisz? żebyś sie nie zdziwił jak twoje życzenie sie spełnił i z jakimś czochrem sie obudzisz rano
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 19 gości