O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 08 sty 2014 13:25

O Zle przeczytalem za co przepraszam . Ale Dobrze ci tak Bo buc jestes I tyle.

parzygnat
Gastarbeiter

Postautor: parzygnat » 08 sty 2014 13:34

marekleyton pisze:O Zle przeczytalem za co przepraszam . Ale Dobrze ci tak Bo buc jestes I tyle.

Dziękuję serdecznie kolego za kolejny, nic nie wnoszący post do tematu, acz utrzymany w wysoce kulturalnym i przyjacielskim tonie.

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 08 sty 2014 13:37

...powiedzial ten, co nie nazwal interlokutora polskim bydlem

marekleyton
Rezydent

Postautor: marekleyton » 08 sty 2014 13:54

ironick pisze:...powiedzial ten, co nie nazwal interlokutora polskim bydlem

Tylko nie inseminatora :))))

Wypraszam sobie

:))))))

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 08 sty 2014 14:12

:D speedee nim zostal

myslisz, ze jako sekser mialbys lepiej? :D

ironick
Emigrant

Postautor: ironick » 08 sty 2014 14:14

znaczy sie - speedee 'oberwal' od naszego nowego, hmmm, interlokutora :D

speediee
Gastarbeiter

Postautor: speediee » 09 sty 2014 22:15

Parzygnat pisze:O i już się polskie bydło odezwało.

Polskie bydło powiadasz?
Chyba Ci się pojęcia pomyliły. Może sprawdź najpierw znaczenie słowa 'bydło' jako przenośni w języku polskim.

Tak się składa, że blisko mnie jest taki "bar mleczny" dla angoli i dzień w dzień zjeżdża się ich całe BYDŁO (teraz można użyć tego słowa gdyż tak się właśnie zachowują, jak bydło, stado niemyślących baranów). W większości "inwalidzi" - specjalnie w cudzysłowie bo jakoś nie widać u nich niepełnosprawności ruchowej uniemożliwiającej zaparkowanie 10m dalej.

Mówiąc w skrócie mam kolekcję fotek jak parkują. Dodatkowo ciekawy temat do rozmowy z właścicielem sklepu na rogu.

Notoryczni blokują wyjazd z mojej posesji lub parkują na rogu chodnika przez co nie można bezpiecznie wyjechać z uliczki na high st.

Jakby tego było mało często reagują agresywnie na zwrócenie uwagi bo oni są 'blue badge' przecież i nie ważne, że moja 3 letnia córka ma właśnie 41*C gorączki i staram się ją zawieść do szpitala.

MÓZGU TRZEBA UŻYWAĆ bo przez takie zachowanie komuś może stać się krzywda - o ile cokolwiek Was to interesuje mości 'blue badge'.

Nie twierdzę, że autor zablokował wyjazd karetek pogotowia nie mniej jednak 2 yellow nie są malowane dla widzimisię Camerona czy Borysa czy nawet Królowej.

Wróć do „Hyde Park”