O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
animals
Gastarbeiter

APEL O POMOC!!!

Postautor: animals » 06 lis 2013 15:20

Zwracam się do wszystkich tych z Państwa, którzy kochają zwierzęta i którym ich los nie jest obojętny. Nie muszę chyba pisać, jak wspaniałe są zwierzaki, bo prawdopodobnie większość z nas odnalazła w niejednym z nich swojego przyjaciela. Dlatego chciałabym zaapelować o pomoc dla naszych futerkowych rodaków w Polsce w schroniskach dla zwierząt. Ostatnio podczas wizyty w Polsce odwiedziłam jedno ze schronisk, gdyż kilka serdecznych osób stamtąd zgodziło się zaopiekować bardzo chorymi bezdomnymi kotkami jakiego znaleźliśmy pod jednym z zajazdów. To schronisko NAPRAWDĘ potrzebuje pomocy i jest to tylko jedno z tak wielu... Pomóżmy im proszę. Gdyby tak choćby co piąta tu osoba zdecydowała się wejść na stronę schroniska w swoim mieście w Polsce i przelać im parę funtów (można paypalem, czy jakąkolwiek inną metodą), albo wysłać paczkę ( w poundlandzie jest mnóstwo fajnych rzeczy dla zwierzaków) lub może ktoś chciałby wirtualnie zaadoptować zwierzaka? Możemy im łatwo pomóc będąc za granicą. Nawet jeśli będzie to jednorazowa pomoc, to już bardzo dużo! Proszę nie bądźmy obojętni na los małych futrzaków. Piszę tego posta nie dlatego, że mam w tym jakiś interes, ale dlatego, że moje koty i psiaki były największym wsparciem jakie miałam w najtrudniejszych chwilach w moim życiu i uważam, że zwierzęta w Polsce są bardzo niedocenione, choć zasługują na wszystko co najlepsze. Wiele razy pewnie myślałeś/aś o tym, żeby jakoś pomóc... Wejdź teraz na stronę schroniska w Twoim mieście w Polsce i po prostu pomóż, jakkolwiek możesz…
Pozdrawiam ciepło wszystkich przyjaciół zwierząt!!! :]

Usercostam
Rezydent

Postautor: Usercostam » 06 lis 2013 19:20

Ja wspomagam jedno schronisko, polecam Wam zrobić to samo.

Wróć do „Hyde Park”