O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
januszcebulak11
Gastarbeiter

Anglicy ćpają?

Postautor: januszcebulak11 » 30 wrz 2013 15:20

No k...a tego nie da się wyjaśnić inaczej, jestem już parę tygodni w londynie a tu mnóstwo ludzi uśmiecha się BEZ POWODU, faceci uśmiechają się do mnie pedały głupie i kobiety tak samo nie wiedzą że mam żonę w Polsce
Oni muszą coś brać nikt sięnie uśmiecha bez powodu, już mnie mdli od tego czuję się jak na gwiazdce w Polsce te sztuczne uśmiechy i szwagier życzący wszystkiego najlepszego, buc z własną firmą, takim to dobrze
Ciągle przepraszają i dziękują, nie wiem boją się mnie czy co?
I z czego tu się cieszyć, pogoda brzydka, leje, drogi alkohol, mogę wymieniać bez końca.
Dodatkowo jakieś dilery w parku ciągle chodzą z jakąś heroiną, chciałęm spytać czy mają ojster kard nabić taniej, ale nie wiem jak to powiedzieć i czy to możliwe, ktoś wie?

gamedev
Emigrant

Postautor: gamedev » 30 wrz 2013 16:17

Pisz więcej :D O dziwo super się czyta te twoje dyrdymały :D

ja1klaudia
Gastarbeiter

Postautor: ja1klaudia » 30 wrz 2013 16:44

ja sie chyba zapisze do fanclubu :D

a jak janusz wejdzie w dobra chmure i 'nasztacha' sie powietrzem to tez bedzie sie usmiechal ;)

Usercostam
Rezydent

Re: Anglicy ćpają?

Postautor: Usercostam » 30 wrz 2013 17:00

januszcebulak11 pisze:Dodatkowo jakieś dilery w parku ciągle chodzą z jakąś heroiną, chciałęm spytać czy mają ojster kard nabić taniej, ale nie wiem jak to powiedzieć i czy to możliwe, ktoś wie?

Po ojstera zaczepiaj na przykład na brikston. Zwykle jakiś opalony jegomość podpiera ścianę przy stacji i się rozgląda.

Podejdź po powiedz "aj nid czip topap majfrend" jak ci odpowie "jesbos" to powiedz "hał macz majfrend", powinien powiedzieć "jesbos fajf" wtedy daj mi pięć funtów, najlepiej w papierku. Powinien pójść za róg i wrócić z biletem na autobusy.

Paaaulinkaaa
Gastarbeiter

Postautor: Paaaulinkaaa » 01 paź 2013 22:45

Chyba lepsze takie uśmiechanie, niż butne polskie spojrzenia ;p

Wróć do „Hyde Park”