O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
waldek4253
Gastarbeiter

Masakra Expresowepaczki pl

Postautor: waldek4253 » 29 paź 2011 16:44

historia z dnia 22.10.2011 odradzam firme www. expresowepaczki. pl poprostu brak slow na te firme krotko mowiac oszusci i klamcy klienta maja gleboko w d.. pie!!! zlozylem zamowienie przez internet oczywiscie dostalem maila zwrotnego ze paczka zostanie odebrana w niedziele. minela godzina 22 nikt po paczke nie byl ani telefonu ani nic wiec probuje sie dodzwonic pod wszystkie podane numery jak polskie tak i angielskie. w koncu udalo mi sie dodzwonic o godzinie 16 na nastepny dzien wiec szanowny pan Wlodzimierz mnie informuje ze paczka zostanie dzisiaj odebrana tylko potrzebuje troche czasu zeby wszystko zorganizowac. prosze o numer telefonu do kuriera ktory by mial ta przesylke odebrac ale powstal niby kolejny problem bo z owym kurierem nie ma kontaktu ale slysze dalej prosze sie nie martwic itp napewno dzi bedzie w nocy paczka odebrana i ktos sie skontaktuje. ok. oczywiscie kontaktu zero wiec dzwonie po raz kolejny o godzinie 20 czy sobie jaja robia czy co to szanowny pan Wlodzimierz A. nie majac juz zadnych argumentow poprostu rzucil sluchawke i mnie olal. dlatego ludzie lepiej doplacic 5 funtow wiecej i byc spokojnym i wiedziec ze przesylka zostanie odebrana i dostarczona na czas niz wydac 2 razy tyle na telefony. osobiscie ostrzegam przed ta firma i oczywiscie opisze moj przypadek na wszystkich forach polskich jak i angielskich jakie beda mozliwe aby ostrzec innych ludzi przed nerwami

fiatuch
Gastarbeiter

Jak jestes Gamoniem to tak sie ma

Postautor: fiatuch » 30 gru 2012 15:23

Ja nie mialem zadnych problemow z ta firma a kozystam z nich conajmniej 3 razy w miesiacu od dluzszego czasu ze wzgl na forme mojej firmy. Ja mieszkam na terenie Bristolu i mamy tutuaj dobrego kuriera tej firmy ktory zawsze stara sie okreslic czas odbioru paczek nawet jesli jest to pozno w nocy...
Nogdy nie musialem takze dzwonic po innych numerach poniewaz adres i numer tel. zawsze zjajduja se na ich stronie pod PLACOWKI - do dla tych co maja problemy z mysleniem gdzie i pod jakie numery powinno sie dzwonic.
Ja polecem bo sam kozystam

Pawlo123
Gastarbeiter

Postautor: Pawlo123 » 16 cze 2013 10:04

Witam wszystkich forumowiczów. Dość stary temat więc warto odświeżyć go. Chcę się z Państwem podzielić momi doświadczeniami z tą firmą przewozową.

Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego kuriera. Zamawiałem paczki do Anglii. Jedna przyszła do mnie z dziurą w kartonie. Nie wiem co mnie skusiło, żeby skorzystać dalej z ich usług. Długo nie trwało zanim znowu dostałem uszkodzoną przesyłkę. Tym razem nie miałem już tyle szęścia, gdyż jej zawartośći została zniszczona. Metalowe części były powyginane. Nie mogę tego pojąć, jak można tak traktować paczki klientów. Jedyna rzecz, jaką mogłbym przesłać za pośrednictwem tego kuriera to ziemniaki, chociaż też nie warto, bo okazuje się, że jest już wielu kurierów oferujących niższe ceny. Nie ukrywam tu mojej frustracji, bo straciłem bardzo wartościową dla mnie rzecz i zostałem następnie zignorowany. Nie odpisano mi na żadnego maila, kiedy natomiast dzwoniłem do biura, każdy umywał ręce od tego, mówiąc, że to sprawa dla działu reklamacji. Na stronie firmy expresowepaczki.pl widnieje jedynie adres do tego działu. Żadnego telefonu, żadnego adresu email. Ten kurier to totalna porażka. Przestrzegam Państwa przed ich serwisem.

esstwenn
Gastarbeiter

Postautor: esstwenn » 03 lis 2013 01:17

az mi sie smiac chce z waldowej wypowiedzi(mala dziorka) .... pewnie chcial jak ktos przedmuchac HAHA (nie zlanazles jakiejs dziwnej cieczy w srodku?)
moje paczki dochodza zawsze na czas i nie sa zniszczone
Tylko ci n azekaja co nie majac nawet kszty wyobrani zabieraja sie do pakowania paczek, np za duze kartony do malej zawartosci czy na odwrot, klejenie tasmami do maskowania scian, izolacyjnymi - widzialem co mi kurier pokazywal na samochodzie
Moje paczki zawsze opisule UWAGA SZKLO i nigdy nic mi sie nie zniszczylo. polecam i podaje dalej.

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 03 lis 2013 01:22

waldek 2 posty, reszta po 1....

ziewwww

esstwenn
Gastarbeiter

Postautor: esstwenn » 03 lis 2013 22:03

poniewaz mam 2 prace i nie mam zbytnio czasu (jak np ty ze swoimi prawie 2tys postow) siedziec i pisac bzdury, czasami dobrze wiedziec jest jaka opinia krazy o firmie z ktorej kozystam na codzien. jak widze ludzi ktorych opisy mnie smiesza to daje znac.
chyba niebawe poprosze cie o autograff, wow 2 tys postow ... widze ze nie masz co robic ze swoim zyciem-przykre ale bywa. Pozdrawiam

Emigrantka
Rezydent

Postautor: Emigrantka » 03 lis 2013 22:49

taaaaaaaa i tylko po to sie zarejestrowalws... ziewwww

Wróć do „Hyde Park”