Postautor: Pawlo123 » 16 cze 2013 10:04
Witam wszystkich forumowiczów. Dość stary temat więc warto odświeżyć go. Chcę się z Państwem podzielić momi doświadczeniami z tą firmą przewozową.
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego kuriera. Zamawiałem paczki do Anglii. Jedna przyszła do mnie z dziurą w kartonie. Nie wiem co mnie skusiło, żeby skorzystać dalej z ich usług. Długo nie trwało zanim znowu dostałem uszkodzoną przesyłkę. Tym razem nie miałem już tyle szęścia, gdyż jej zawartośći została zniszczona. Metalowe części były powyginane. Nie mogę tego pojąć, jak można tak traktować paczki klientów. Jedyna rzecz, jaką mogłbym przesłać za pośrednictwem tego kuriera to ziemniaki, chociaż też nie warto, bo okazuje się, że jest już wielu kurierów oferujących niższe ceny. Nie ukrywam tu mojej frustracji, bo straciłem bardzo wartościową dla mnie rzecz i zostałem następnie zignorowany. Nie odpisano mi na żadnego maila, kiedy natomiast dzwoniłem do biura, każdy umywał ręce od tego, mówiąc, że to sprawa dla działu reklamacji. Na stronie firmy expresowepaczki.pl widnieje jedynie adres do tego działu. Żadnego telefonu, żadnego adresu email. Ten kurier to totalna porażka. Przestrzegam Państwa przed ich serwisem.