znalazłam kilka stron w necie z kursem angielskiego i się powoli uczę. Wiadomo co innego uczyć się tu w polsce a co innego jak jestes tam na miejscu.
 znalazłam kilka stron w necie z kursem angielskiego i się powoli uczę. Wiadomo co innego uczyć się tu w polsce a co innego jak jestes tam na miejscu.

ale do odważnych świat należy
 ale do odważnych świat należy  

Mieszkałam już w Londynie jakieś 3 lata temu wróciłam do Polski. Nie jest mi tutaj źle, ale jednak w Londynie są większe możliwości. Praktycznie już wszystko mam zaplanowane co do wyjazdu, muszę tylko zakończyć wszystkie sprawy tutaj i planuję wyjazd tak na poczatku kwietnia, bo chciałabym jeszcze do samego końca pracować. Mam w Londynie jakichś tam znajomych, ale nie będę liczyła na to że mi w czymś pomogą. Byłam w Londynie już nie raz i wiem jak wygląda tam życie. Teraz w listopadzie lecę np na weekend
 Mieszkałam już w Londynie jakieś 3 lata temu wróciłam do Polski. Nie jest mi tutaj źle, ale jednak w Londynie są większe możliwości. Praktycznie już wszystko mam zaplanowane co do wyjazdu, muszę tylko zakończyć wszystkie sprawy tutaj i planuję wyjazd tak na poczatku kwietnia, bo chciałabym jeszcze do samego końca pracować. Mam w Londynie jakichś tam znajomych, ale nie będę liczyła na to że mi w czymś pomogą. Byłam w Londynie już nie raz i wiem jak wygląda tam życie. Teraz w listopadzie lecę np na weekend  Jakbyś miała jakieś pytania to śmiało do mnie pisz, chętnie pomogę
 Jakbyś miała jakieś pytania to śmiało do mnie pisz, chętnie pomogę  Mój mail izunia2029@wp.pl
 Mój mail izunia2029@wp.plStaraBaba pisze:ewazraju - przestan sobie jaja robic bo jeszcze ktos na powaznie wezmie to o Hackney...
 StaraBaba to może podpowiesz mi gdzie można szukać lokum? i czy istnieje możliwość wynajęcia na krótki okres mieszkania, tzn np na dwa tygodnie dopóki czegoś innego, konkretniejszego się nie znajdzie?
 StaraBaba to może podpowiesz mi gdzie można szukać lokum? i czy istnieje możliwość wynajęcia na krótki okres mieszkania, tzn np na dwa tygodnie dopóki czegoś innego, konkretniejszego się nie znajdzie?Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika. i 34 gości