O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
patrox300
Gastarbeiter

Kasting dla dziewczyn z długimi włosami;-)

Postautor: patrox300 » 25 sie 2012 12:10

Witam wszystkie dziewczyny mieszkające w okolicy norbury sw16 4hu . To apel do was jestem fryzjerka pracuje w zawodzie ponad 10 bardzo bym chciała zrobić katalog fryzur slubnych lecz nie mam modelek czy któraś by chciała mi pomoc ? Nie musicie być fotogeniczne wystarcza dłuższe włosy . Zdjecia bedą wystawione na mojej stronie facebooc oraz wywołane i wystawione do katalogu. Jest to całkowicie za darmo za usługę nic nie placicie ani ja, poprostu w ramach podziękowania czy są jakieś dziewczyny chętne? Proszę na moj email wysłać zdjęcie i ewentualnie kiedy pasuje spotkanie najlepiej u mnie w domu No lub u ciebie jak nie możesz . grubasy300@wp.pl. Lub tel 07881301290 Monika [/quote]

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 25 sie 2012 12:24

popsioczę sobie - a co tam ??

:twisted:

pytanie - czy masz fotografa ? jeśli tak - to czy tez podjął się zrobienia zdjęć na zasadzie za free ?

druga sprawa - bardzo nie fair to ogłoszenie - dziewczyny maja za darmo użyczać swoich włosów do projektu bądź co bądź komercyjnego - tworzysz katalog fryzur bezpośrednio powiązany z działalnością biznesowa - no chyba ze fryzury na ślub tez będziesz innym klientkom robiła za free

po prostu szukasz jeleni :roll:

błagam tylko nie pisz ze to dla pasji i takie tam pie... :evil:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 25 sie 2012 13:01

Sadi - jeleniem to jestes ty.

Bardzo czesto fryzjerzy oglaszaja swoje uslugi za darmo jezeli potrzebuja modelek - czy do scinania czy do ukladania wlosow. TO normalne.

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 25 sie 2012 13:47

niekoniecznie
jesli do scinania i ukladania do pokazow - to nie powinno byc za darmo
natomiast jesli do katalogow to juz wyzysk

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 25 sie 2012 13:50

I to i to jest za darmo.....

patrox300
Gastarbeiter

Postautor: patrox300 » 25 sie 2012 14:03

Wyjaśnię : po pierwsze nie mam fotografa po drugie nie robię tego z pasji chociaż po części tez ale myśle ze robię ładne upiecia i chciałabym coś z tym zrobić ale najwyraźniej ludzie którzy siedzą na dupach nic nie robią tylko myślą jak tu nic nie robić a zarobic wola krytykować !! Moze to trochę nie fer ze za darmo ale spokojnie z dziewczynami które wiedza na czym to polega napewno sie dogadamy w sensie moze strzyzenia gratis? A tobie sadi podziekuje za wyczerpująca wypowiedz!!!

patrox300
Gastarbeiter

Postautor: patrox300 » 25 sie 2012 14:07

A chciałam jeszcze dodać ze to nie jest żaden katalog tylko normalny album ze zdjęciami którym bym chciała przedstawić moje prace

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 25 sie 2012 19:30

i po cholere scielam swoje wlosy??? Kuzwa...
Zapytam sie mojej kolezanki, ma bardzo ladne, dlugie wlosy, moze sie zgodzi :-))

Powodzenia

patrox300
Gastarbeiter

Postautor: patrox300 » 25 sie 2012 20:13

A No szkoda ale moze koleżanka by chciała ? Wystarczy jedna lub dwie dziewczyny tylko tyle nie muszą mieć super długich włosów z każdych da sie coś upiac jakaś awangarde;-)

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 26 sie 2012 22:45

patrox300 pisze:Wyjaśnię : po pierwsze nie mam fotografa po drugie nie robię tego z pasji chociaż po części tez ale myśle ze robię ładne upiecia i chciałabym coś z tym zrobić ale najwyraźniej ludzie którzy siedzą na dupach nic nie robią tylko myślą jak tu nic nie robić a zarobic wola krytykować !! Moze to trochę nie fer ze za darmo ale spokojnie z dziewczynami które wiedza na czym to polega napewno sie dogadamy w sensie moze strzyzenia gratis? A tobie sadi podziekuje za wyczerpująca wypowiedz!!!

:evil: nie ma za co

łowców jeleni jak widac nie brakuje a i jelenie sie znajda
a pozniej beda kolejne wpisy ze znow polka oszukala :x

kaslawka
Rezydent

Postautor: kaslawka » 26 sie 2012 23:02

szkoda juz slow :lol: :lol:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 26 sie 2012 23:33

kapcia mi spadly......

sadi - jeleniem to jestes ty ladujac i placac za takie warunki w jakich mieszkasz.. zostaw normalnych ludzi w spokoju... jak pojecia nie masz

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 27 sie 2012 12:42

Stara Baba - zbyt często opadają Ci kapcie - może stopa zbyt wiotka :D
co do tego rodzaju ''ustawek '' to mam większe pojecie niż Ci się wydaje
- co do warunkow - no fakt bajlepiej jest wymadrzac sie nie znajac ano kszty sytuacji danej osoby - ale - wybaczam Ci Two niewiedze :shock:
co do poszukiwania jeleni do fryzur
no byc moze sie nie znam - być może to normalne
ale niech pomyśle

- chce zalozyc profil z wlasnymi fryzurami, n ktorych chce zarabiac , - okej
szukam dziewczyn ktore za free zgodza sie uzyczyc swoich twarzy i wlosow do zdjec stricte o charakterze komercyjnym - skoro sie znajda takie - okej niech ida

jeszcze jedno - ty sie znasz na kotach i ja nie polemizuje na ten temat a przynajmniej nie plotę głupot , natomiast ja troszkę znam sie na sesjach i barterach wiec proszę cie o to samo

pożyjemy zobaczymy - :twisted:

Starababa
Gastarbeiter

Postautor: Starababa » 27 sie 2012 15:07

sadi - idz no lepiej aparatami na gumtree handlowac z nigeryjczykami....

mam mase znajomych fryzjerek, post tutaj to normalka

dziewczyny (modelki) maja za darmo fajna fryzure - fryzjerka ma zdjecie do pokazania innym

proste jak drut - szukasz dziury w calym

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 27 sie 2012 18:08

dziewczyny (modelki) maja za darmo fajna fryzurę - fryzjerka ma zdjęcie do pokazania innym

:lol:
no zwłaszcza fryzura ślubna - można se pośmigać cały boży dzień :lol:

sadi - idz no lepiej aparatami na gumtree handlowac z nigeryjczykami....
:roll: sorry ale nie kumam zależności :lol:
co ma wspólnego sesja foto i barter z gumtree nie wiem
no ale widocznie nie dojrzałem do wysublimowanego poczucia humoru - ( bynajmniej nie angielskiego :twisted: )

proste jak drut - szukasz dziury w calym
- piszę co widzę i mam do tego prawo -
z reszta nevermind :roll:

Wróć do „Hyde Park”