O wszystkim i o niczym forum ogólne bez ograniczeń terytorialnych
banita
Rezydent

Postautor: banita » 28 sty 2011 15:07

z peda ... nie bede gadal :lol: :twisted:

aina24
Rezydent

Re: Firma przewozowa Piorun - STRZEZCIE SIE

Postautor: aina24 » 30 sty 2011 21:00

kakus27 pisze:WITAM WSZYSTKICH. Wczoraj dolaczylam swoja wypowiedz- NEGATYWNA-do forum na temam firmy przewozowej PIORUN. Dziwnym trafem, dzisiaj juz tego forum nie ma, nie istnieje..

w smietniku sa :lol:

ostrzegam
Gastarbeiter

Postautor: ostrzegam » 19 cze 2012 13:43

Zostalam oszukana przez firme Piorun,moja wartosciowa przesylka nie zostala dostarczona .Brak kontaktu z firma, klamcy zlodzieje

SadiBaxton
Emigrant

Postautor: SadiBaxton » 21 cze 2012 09:04

ostrzegam pisze:Zostalam oszukana przez firme Piorun,moja wartosciowa przesylka nie zostala dostarczona .Brak kontaktu z firma, klamcy zlodzieje

jesli posiadasz list przewozowy
to zgodnie z prawem przewozowym ,regulaminem uslug przewozu , oraz zapisami w karcie praw konsumenta - przewoznik odpowiada za przesylke od momentu odebrania do momentu dostarczenia i potwierdzenia przed odbiorce zgodnosci przesylki ze stanem faktycznym.
- sad cywilny ( koszty spore)
- rzecznik praw konsumenta ( moze w imieniu klienta wystawiac pozwy sadowe- w tym wypadku sa zwolnione z oplat)
- odszkodowanie

srawa banalnie oczywista
trzeba nierzetelne firmy naj najbardziej pietnowac, ale samo gadanie na forum nie wiele pomoze - dzialac i juz

bangala12
Gastarbeiter

Postautor: bangala12 » 22 cze 2012 10:43

Nie ma to jak chamskie zagrywki .Nie ma co z Piorunem to piorunem nie dojdzie.Wspolczuje bo to zawsze niezbyt milo slyszec jak kogos ktos oszukal.Ja wysylam z RETRANS z polskich sklepow, jeszcze nie zawiodlem sie na nich.

ostrzegam
Gastarbeiter

piorun

Postautor: ostrzegam » 29 cze 2012 17:07

SadiBaxton pisze:
ostrzegam pisze:Zostalam oszukana przez firme Piorun,moja wartosciowa przesylka nie zostala dostarczona .Brak kontaktu z firma, klamcy zlodzieje

jesli posiadasz list przewozowy
to zgodnie z prawem przewozowym ,regulaminem uslug przewozu , oraz zapisami w karcie praw konsumenta - przewoznik odpowiada za przesylke od momentu odebrania do momentu dostarczenia i potwierdzenia przed odbiorce zgodnosci przesylki ze stanem faktycznym.
- sad cywilny ( koszty spore)
- rzecznik praw konsumenta ( moze w imieniu klienta wystawiac pozwy sadowe- w tym wypadku sa zwolnione z oplat)
- odszkodowanie

srawa banalnie oczywista
trzeba nierzetelne firmy naj najbardziej pietnowac, ale samo gadanie na forum nie wiele pomoze - dzialac i juz

Firma podaje falszywy adres wiec wysylanie skarg nie ma sensu.Wartosciowa paczka wiec kradna

Mikka
Gastarbeiter

ABSOLUTNIE NIGDY PIORUNEM! NIEPROFESJONALNI!!!!

Postautor: Mikka » 25 cze 2013 18:18

Telefonicznie umowiłam odbior swojej paczki na konkretny dzien, pan polecil mi rowniez zlozyc zamowienie na stronie. Strona nie dzialala, wpisywałam trzy razy krew jasna mnie zalała i napisałam maila. O dziwo jeszcze działał.. Tam otzrymalam potwierdzenie ze owszem bedzie kurier, odbierze paczkę a pieniadze wpalce przelewem po dwoch dniach.

W dni odbioru te psubraty sie nie pojawiły, nie zadzwoniły, nie napisały. Zła niemilosiernie zadzwoniłam, idiota ktory odebral, nie przejal sie zupelnie problem,ba! powiedzial mi ze W TEN DZIEN PACZEK NIE ODBIERAMY.
Mail na ktory wysłałam swoje zazalenie , nie działa.

NIECH WAS REKA BOSKA BRONI OD KORZYSTANIA Z USLU TEJ FIRMY!

Z Waszych opinii na forum widze, ze jednak miałam najwieksze szczescie ze moja paczka nie dostała sie w ich lepkie, brudne łapska!

Wróć do „Hyde Park”